Dobro, previdi se svima desavaju ali rejting bi po meni morao rasti s vremenom. Postaje se bolji, brzi, brze se vide stvari i situacije i slicno...
Jucer sa majkiem odigrao jednu i jasno mi je zasto ne moze popraviti rejting.
On je bio bijeli i odigrao e4, ja e5, on d4i ja exd4. Ocekivao dam da ce kraljicom vratiti pijuna pa cu ga napasti skakacem ali on je ostavio pijuna, kasnije ga je takodjer mogao vratiti ali nije. Kasnije je, u sredisnjici partije, kada je vec bio u losijoj poziciji, konja napadnutog mojim pjesakom hladno ostavio i uzeo pijuna nekog na pocetnom polju a ostavio meni konja.
Kad sam pitao zasto, rekao je bilo mu logicno.. kad sam pitao zasto, otisao je ap ne znam koja je bila logika... Malo prije toga je damu maknuo na tuceno polje al to se desi..
@Majki2111 nemoj tako olako davati pjesake, a narocito figure
@Avetma steta, nisi vidio njegov previd, pa ni svoj naravno. To se cesto desi jer nitko je ocekuje da ce protivnik damu staviti na tako tuceno polje ap se to lako previdi. Ja sam imao x situacija di obojica ne skuzimo da je dama vec dva kruga na tucenom, pogotovo kad vrijeme pocne paniku stvarati.. cini mi se da si bio bolji, pogotovo sa dva connected pass pawns ali sve je to sah. Gube se dobivene i dobivaju izgubljene partije

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk