Majki2111 je napisao/la: 16.05.2020., 17:43
Jesam ja lud kaj se još uvijek nadam naslovu. Odlično odigrano danas.
Onda smo 2
A prosle godine su ga bas izgubili..
Ove godine ga mogu osvojit.. Samo treba izbjec one crne nizove ka prosle sezone kad ih je Bayern stigo pa kasnije ostavio u prasini..
CrashOverride je napisao/la: 16.05.2020., 17:46
Onda smo 2
Ove godine ga mogu osvojit.. Samo treba izbjec one crne nizove ka prosle sezone kad ih je Bayern stigo pa kasnije ostavio u prasini..
Treba Bayern kiksat negdje, a to mi se u ovom trenutku čini kao znanstvena fantastika.
Onda smo 2
Evo i trećeg
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Onda smo 2
Onda smo 2
A u PM, toliko me ovaj virus odviknuo od tekmi, da sam totalno smetnuo s uma da i danas "ima" kolo Bundedeslige
Dortmund i Bayern - ista meta, isto odstojanje
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la: 23.05.2020., 20:23
A u PM, toliko me ovaj virus odviknuo od tekmi, da sam totalno smetnuo s uma da i danas "ima" kolo Bundedeslige
Dortmund i Bayern - ista meta, isto odstojanje
Sad već u utorak opet igraju kolo,a počinju i Mađari te Česi . Samo podsjetnik da ne zaboravite,i Dortmund-Bayern derbi je u srijedu
Wehrlein94 je napisao/la: 23.05.2020., 20:37
Sad već u utorak opet igraju kolo,a počinju i Mađari te Česi . Samo podsjetnik da ne zaboravite,i Dortmund-Bayern derbi je u srijedu
Sarma je napisao/la: 26.05.2020., 19:18
Odličan gol Kimmicha, jel mogao golman bolje ali nije sigurno očekivao lob
Gol je
A Burki ko Buffon zadnjih 5, 6 godina.. Uvijek na lopti al nikad njegova.. Rupa..
Dobra tekma..
Malo previse kombinatorike u obrani Borussije za moj ukus ali tako su se valjda odlucili igrat..
Ma gol je odličan, ali izgleda mi kao da je ipak mogao izboksati u korner, baš to - na lopti je, a nije njegova
Nije loša tekma, ovo Dortmund mora nekako uzeti ili je prvenstvo gotovo...
Golman za Bayer, Wolfsburg i takve klubove. Uvjeran sam da ce Borussia nac novog golmana za sljedecu sezonu..
Pobjeda Bayerna i to je to..
Remijem sanse isto nisu neke..
Eventualno pobjeda da se malo zakuha borba a sad to izgleda kao SF jos pogotovo kad ga gutnes pred kraj poluvremena..