Wehrlein94 je napisao/la: 12.05.2020., 21:22
Sad kad je već skoro pa objavljeno, da napišemo i ovdje da je Carlos Sainz JR od 2021. Ferrarijev novi "Rubens Barichello "
Inače,još uvijek se ne mogu načuditi da pored živog Fernanda Alonsa,Ferrari odabere krivog Španjolca .
Sainz je već i vrlo iskusan vozač,prošao je 100 GP-a, dosad je u karijeri tek jednom došao do postolja , te je jednom bio 4. i par puta petoplasirani u utrci .
To sve pišem jer ne mogu vjerovati da je Ferrari odabrao ovako neprovjerenog vozača ,jer Sainz je meni simpa tip i sve,ali kao vozač je totalna nepoznanica na ovom nivou.
Valjda će me opovrgnuti vremenom .
Ja ne znam što si se ti toliko okomio na Sainza. Odlično je vozio i u Toro Rossu i u McLarenu, malo manje u Renaultu, ali i dalje vrlo solidno. A što se tiče one tvoje da Sainz "ne ide kad vidi prostor", zamolio bih te da pogledas ovaj link. https://www.youtube.com/watch?v=c_GDGniGT3w
Posebno obrati pažnju na 0:53, kada je izveo jedno vrlo "ziheraško" pretjecanje .
Ma covjek da je pratio F1 od tada i donekle pratio Sainza od pocetka karijere nebi nikad takve nebuloze pisao.
Imam osjecaj kao da je pogledao 3 utrke prosle sezone u kojim se "potrefilo" da Carlos nije napravio nista spektakularno i to mu je zaokruzilo misljenje o Sainzu za citavu karijeru.
AlkY je napisao/la: 13.05.2020., 12:55
Ma covjek da je pratio F1 od tada i donekle pratio Sainza od pocetka karijere nebi nikad takve nebuloze pisao.
Imam osjecaj kao da je pogledao 3 utrke prosle sezone u kojim se "potrefilo" da Carlos nije napravio nista spektakularno i to mu je zaokruzilo misljenje o Sainzu za citavu karijeru.
Pa s obzirom koliko režiser slabo stavlja Mclaren u kadar i nije za čuditi takvo mišljenje mnogih. Bilo je više vrhunskih vožnji koje su prošle ispod radara.
AlkY je napisao/la: 13.05.2020., 12:55
A od tih 3 utrka je u jednoj stigao sa 20 mjesta na podij.
Wehrlein94 je napisao/la: 13.05.2020., 15:00
@jensone , pogledao sam link,je,tu je pretekao Pereza čini mi se,. Da je ovo bilo za bodove,ne vjerujem da bi ga Perez tako lako pustio .
Pa i nije ga lako pustio, vidiš da je Perez mijenjao putanju pred kočenje, a Sainz je pri kočenju promjenio sa vanjske na unutrašnju stranu i provukao bolid ko konac kroz iglu. Isto je napravio i u Abu Dhabiju nad jednim od vozača Racing Pointa, a rijetko ko se sjeća i vožnje u Austriji gdje je preticao kao luđak dok je režiser prikazivao Maxa i napušene Holanđane na tribinama
Wehrlein94 je napisao/la:@jensone , pogledao sam link,je,tu je pretekao Pereza čini mi se,. Da je ovo bilo za bodove,ne vjerujem da bi ga Perez tako lako pustio .
Wehrlein94 je napisao/la: 13.05.2020., 15:00
@jensone , pogledao sam link,je,tu je pretekao Pereza čini mi se,. Da je ovo bilo za bodove,ne vjerujem da bi ga Perez tako lako pustio .
Isto možeš reći i u situaciji kad se dva vozača bore za pobjedu. Npr. kako je Max prešao Lewisa istu tu utrku. Tvojom logikom, da se Max borio za naslov ne bi ga Hamilton tako lako pustio. Da se vode tim stavom ne bi ni došli do F1.
A vidjeli smo i kako Perez "pušta" timske kolege, a kamoli druge vozače.
LH44 je napisao/la: 13.05.2020., 15:25
Pa i nije ga lako pustio, vidiš da je Perez mijenjao putanju pred kočenje, a Sainz je pri kočenju promjenio sa vanjske na unutrašnju stranu i provukao bolid ko konac kroz iglu. Isto je napravio i u Abu Dhabiju nad jednim od vozača Racing Pointa, a rijetko ko se sjeća i vožnje u Austriji gdje je preticao kao luđak dok je režiser prikazivao Maxa i napušene Holanđane na tribinama
Nemoj molim te. Boli me jako.
To je mozda i jedini put kad me apsolutno bolilo briga za utrku i sve snage sam usmjerio u vristanje na rezisera
Wehrlein94 je napisao/la:@jensone , pogledao sam link,je,tu je pretekao Pereza čini mi se,. Da je ovo bilo za bodove,ne vjerujem da bi ga Perez tako lako pustio .
Kolko ti nekvalitetno trolaš...
Zapravo jako kvalitetno - taman na granici apsurda, a forumaši se konstantno lijepe kao čičci na tenisice...
LH44 je napisao/la: 13.05.2020., 15:25
Nemoj molim te. Boli me jako.
To je mozda i jedini put kad me apsolutno bolilo briga za utrku i sve snage sam usmjerio u vristanje na rezisera
Čovječe ta Austrija je nešto najbolje u dugo vremena. Kako je Max prestigao čitavi grid i izgurao Charlesa za pobjedu. Ja sam se samo bojao odluke sudaca nakon utrke,ali srećom,nisu se petljali u konačni ishod utrke .
Sainza se ne sjećam sa A1 Ringa,previše mi je Max bio odličan tog popodneva,iskreno .
Grah0 je napisao/la: 14.05.2020., 13:56
Sainzova karijera ide nekom uzlaznom linijom od kako se riješio RB, nadam se da će pokazat zube Čarliju, definitivno je po mom mišljenju podcijenjen.
Nije se on riješio Red Bulla,nego se Red Bull valjda riješio njega . Ali dobro
Grah0 je napisao/la: 14.05.2020., 13:56
Sainzova karijera ide nekom uzlaznom linijom od kako se riješio RB, nadam se da će pokazat zube Čarliju, definitivno je po mom mišljenju podcijenjen.
Nije se on riješio Red Bulla,nego se Red Bull valjda riješio njega . Ali dobro
Pa da Helmet Marko ga je odbacio, ipak su bolji Hartley, Gasly, Kvyat i Albon... Vidi se na kraju kome je to godilo.
Kada ovo pogledam jos vise mi bude zao sta je otisao.
Kako god zelim mu svu srecu u Ferrariju , i da obrise pod sa Leclercom.
I samo se nadam da nece dozvoliti da mu mali bude gazda tamo, nego da pokaze zube i bez straha kontrira Charlesu na stazi.
Evo vec vidim neki otpor prema tamo nekom malom samo zato jer je Sainz proglasen i etiketiran godinu dana unaprijed kao drzac sapuna. Valjda su mu prislonili pistolj na glavu pa je velika nepravda ucinjena ... unaprijed