Ferrari Maniac je napisao/la: 13.05.2020., 20:34
Ja bih!!!
Al samo zato jer znam koliko je točan odgovor daleko u prošlosti, ne zato jer sam znao točne godine za sve 4 prije guglanja
I zato što je tvoj fah.
Ali ima jedna blizu.
Ja sam znao godine za auto-trke, nisam znao godinu za moto-trku.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Fulao jednog s jednim nastupom, znam ga iz drugih vrsta utrka, ali nisam imao pojma da se okušao i u F1. I jednog lika s više od 10, kojeg ne mogu bez guglanja čak ni u desetljeće smjestiti...
9/14, ali to je za moje poznavanje austrijskih vozača 100%, gospoda s 1, 2, 8, 13 i 19 (on mi je mrvicu poznat kad izguglam, ali nedovoljno) utrka su mi totalna nepoznanica. Na ovaj Autosportov sam jednom ušao i brzo izašao, možda sam baš naletio na neka ultra-hc pitanja, ali znam da sam se osjećao potpuno nemoćno
13/14
Za ovog zadnjeg ne`am blage veze.
Da budem iskren, od njih 13, dvojici sam sam gugalo kako im se pišu prezimena.
Mislim, mogao sam ići metodom uzaludnih pokušaja pa bi "pogodio" sva slova, ali da se ne mučim džaba...
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
dmj je napisao/la: 15.05.2020., 19:51
Ja sam zapravo znao još jednog, ali taj nije u kvizu jer nije uspio niti jednom startati, mada je tri puta pokušao kvalificirati se...
Znači, ipak sam bio "na dobrom" tragu.
I ja sam ga se sjetio, ali kad sam ga "ukucao" pa ga nije prihvatilo, nisam bio siguran da li mi je "poznat" iz drugih trkaćih serija ili je imao failove u kvalifikacijama.
Hvala na potvrdi.
Naravno, ako pričaš o Ottu Stuppacheru.
BTW, fin text o Vettelu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Ferrari Maniac je napisao/la: 18.05.2020., 14:54
12/16 i to 2 Ferrarija zeznuo....
Ja sam se kod oba mlađa Ferrarija doooobro dvoumio.
I oba puta pogodio.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Ajde još kod najmlađeg, ali me sram kaj sam fullao Gillesovog. Malo mi je uvijek zbunjujuće jer su onda znali samo mijenjati dodatni broj, a glavni naziv bolida je ostajao isti s raznim varijacijama iz godine u godinu... Ipak, trebao sam znati zbog tih sideskirtsa....