Moram priznati, prava bomba od vijesti. Nisam očekivao da će Vettel otići iz Ferrarija već na kraju ove sezone, s obzirom na koronu nisam očekivao nikakve vozačke promjene do 2022., ali ja nisam poznat po točnim predviđanjima pa ne čudi da nas sad čekaju tektonske promjene

Sudeći po ovoj izjavi, Vettel bi vrlo lako mogao otići u mirovinu. Dok Ferrari, barem sudeći po nekim izvorima, ima spreman plan B sa Sainzom, iz ovog mi se čini da Vettel nema tako jasnu budućnost.“Ono što se događalo u prošlih par mjeseci nas je natjeralo da se zapitamo što su nam pravi priotiteti u životu. Čovjek se mora zamisliti i prihvatiti novi pristup za novonastalu situaciju. Ja ću uzeti vremena kako bih shvatio što zaista vrijedi kad je u pitanju moja budućnost.”
Prelazak u Mercedes mi previše izgleda kao mokri san fanova i vlasnika sporta, a za bilo što drugo (McLaren ili Renault) sve ovisi o Vettelovoj motivaciji - opet ću se vratiti na ovu citiranu izjavu, ne čini mi se da je 100% zagrijan za nastavak F1 karijere, ali opet, to je jedna izjava, tko zna što se zbilja događa u njegovoj glavi i iza kulisa paddocka.
Jedno je sigurno, sad ćemo i u ovo vrijeme bez utrka imati o čemu pisati.