Pa ne odlučuje Mercedes tamo nego LH44avetma je napisao/la: 13.05.2020., 20:46 To isti portal koji je popodne objavio da će Vet potpisati za McL? Šalu na stranu, volio bih čuti objašnjenje iz Mercedesa zašto neće potpisati Vettela ako ovaj pristane na pristojnu plaću![]()
Sebastian Vettel
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Mercedes

Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Ti si odlučio namjerno konstnatno pisati gluposti ili koja je tu fora?

- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
Nemam informaciju. Pretpostavljamavetma je napisao/la: 13.05.2020., 21:00Ti si odlučio namjerno konstnatno pisati gluposti ili koja je tu fora?Odakle ti informacija da u Mercedesu LH odlučuje o vozačkoj postavi?
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
"Stvorili smo pravu harmoniju u ekipi u posljednje 4 godine s trenutnom postavom, osvojili 4 konstruktorska i vozačka naslova, a i dalje vjerujemo da ova postava može ostvariti iste uspjehe. #DrivenByBestFansavetma je napisao/la: 13.05.2020., 20:46 To isti portal koji je popodne objavio da će Vet potpisati za McL? Šalu na stranu, volio bih čuti objašnjenje iz Mercedesa zašto neće potpisati Vettela ako ovaj pristane na pristojnu plaću![]()
Ne mogu ih kriviti. Samo želim malo vatre.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Wehrlein94 je pobedio, ovih dana je baš
Ali realno, HAM se smorio s Bottasom još ponekad kaže da se takmiči sa nevidljivim duhom tokom trke samo da se zabavi. Mislim da on želi neke akcije. Ali sve je na Wolfu.
Ne mogu više danas pisati od predikcijama za Vettela pošto niti jednu riječ od njega nismo čuli. Svi pišu bezvezarije bez Vettelove izjave o ovoj situaciji.

Ali realno, HAM se smorio s Bottasom još ponekad kaže da se takmiči sa nevidljivim duhom tokom trke samo da se zabavi. Mislim da on želi neke akcije. Ali sve je na Wolfu.
Ne mogu više danas pisati od predikcijama za Vettela pošto niti jednu riječ od njega nismo čuli. Svi pišu bezvezarije bez Vettelove izjave o ovoj situaciji.

- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Lupaš gluposti.Wehrlein94 je napisao/la: 13.05.2020., 20:47Pa ne odlučuje Mercedes tamo nego LH44avetma je napisao/la: 13.05.2020., 20:46 To isti portal koji je popodne objavio da će Vet potpisati za McL? Šalu na stranu, volio bih čuti objašnjenje iz Mercedesa zašto neće potpisati Vettela ako ovaj pristane na pristojnu plaću![]()
Kakav Lewis, zadnja je u Stuttgartu - Daimler, onda Vuk...
Ante, nisam baš danas pratio tko šta piše, jasno je da će sada svašta izmišljati po medijima....
Zaista mislim da mu je to jedina opcija, ili mirovina ( drkanje sa Rosbergom za Njemački RTL itd... ) ili Mercedes.
Ne bih volio da ode u mirovinu, a da mu je u glavi da "kruži" stazom u momčadi koja zaostaje preko sekunde po krugu - ne bi baš rekao.
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Zašto bi? Pa to im je pametna opcija samo u slučaju da ih Lewis odjebe.avetma je napisao/la: 13.05.2020., 20:46 Šalu na stranu, volio bih čuti objašnjenje iz Mercedesa zašto neće potpisati Vettela ako ovaj pristane na pristojnu plaću![]()
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Zato jer je njemački prvak atraktivnija opcija od čovjeka koji je u sampionskom bolidu prošle tri godine završavao na 3., 5. i 2. mjestu? 
Naravno, uvijek je moguće izjaviti da im odgovara jedan jak i jedan slabiji vozač, ali to bih htio vidjet napismeno

Naravno, uvijek je moguće izjaviti da im odgovara jedan jak i jedan slabiji vozač, ali to bih htio vidjet napismeno

- Multi 21
- Formula 1
Pa svima je jasno da s takvim scenarijem dolaze ogromni problemi. Mislim da su oni veći minus nego boldano plus. Jedino ako im je cilj implozija ekipeavetma je napisao/la: 13.05.2020., 21:43 Zato jer je njemački prvak atraktivnija opcija od čovjeka koji je u sampionskom bolidu prošle tri godine završavao na 3., 5. i 2. mjestu?
Naravno, uvijek je moguće izjaviti da im odgovara jedan jak i jedan slabiji vozač, ali to bih htio vidjet napismeno![]()

Bilo bi lijepo naravno

"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
-
Har Kl
- Formula 1
- Navija za: Mercedes
Šalu na stranu, zašto bi Mercedes potpisao vozača, kojeg je njegova ekipa otjerala?avetma je napisao/la: 13.05.2020., 20:46 Šalu na stranu, volio bih čuti objašnjenje iz Mercedesa zašto neće potpisati Vettela ako ovaj pristane na pristojnu plaću![]()
Da li bi ta pristojna plaća bila manja od Bottasove?
Hamiltonova plata je 50 mil, Vettel bi možda pristao da vozi za 20mil. Zaista ne vidim ekonomsku računicu, da u ovoj krizi upare ova dva vozača.
IMO jedina mogućnost za Vettela, je da Mercedes izbaci Hamiltona iz ekipe i na njegovo mjesto dovede Vettela.
Pitanje je naravno šta Mercedes želi.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Teško da će Hamilton dobiti plaću od 50-60 milja koliko traži u novom ugovoru.
U ovom trenutku mislim da neće biti vozača koji će moći dobiti više od 20-25 milja.
Što ako Hamilton to ne prihvati? Vettel je sigurno opcija onda. Zato trenutno Mercedes ima "upper hand" na Hamiltona, a ne Hamilton na Mercedes.
Bit će zanimljivo. Ja i dalje mislim da bi postava Hamilton/Vettel bila možda najveća atrakcija od Senne i Prosta.
Mercedes će i ove godine osvojiti 7 titulu...tada su sve ispunili. E sad što je dalje više moguće?
Marketinški za Mercedes, Liberty, a bogami i za vozače to bi bio jackpot.
Liberty bi dobio ogromnu pozornost na F1, Mercedes bi mogao tvrditi da su imali najjači par u povijesti F1 (10+ titula) i još ako uspiju osvojiti titulu mogu se pohvaliti da su dva takva vozača menadžerski ustrojili i opet pokazali svoju premoć u vođenju ekipe.
A koji god vozač bude ispred jednog...njemu se skroz može promijeniti reputacija.
Hamilton u GOAT level, a Vettel kada bi dobio Hamiltona se vraća na sami vrh svih razgovora...
Ovo je prilika koja se doslovno jednom pruža u životu za sve umiješane, a možda i zadnja da vidimo Hamilton/Vettel u istoj ekipi nakon skoro 15 godina.
U ovom trenutku mislim da neće biti vozača koji će moći dobiti više od 20-25 milja.
Što ako Hamilton to ne prihvati? Vettel je sigurno opcija onda. Zato trenutno Mercedes ima "upper hand" na Hamiltona, a ne Hamilton na Mercedes.
Bit će zanimljivo. Ja i dalje mislim da bi postava Hamilton/Vettel bila možda najveća atrakcija od Senne i Prosta.
Mercedes će i ove godine osvojiti 7 titulu...tada su sve ispunili. E sad što je dalje više moguće?
Marketinški za Mercedes, Liberty, a bogami i za vozače to bi bio jackpot.
Liberty bi dobio ogromnu pozornost na F1, Mercedes bi mogao tvrditi da su imali najjači par u povijesti F1 (10+ titula) i još ako uspiju osvojiti titulu mogu se pohvaliti da su dva takva vozača menadžerski ustrojili i opet pokazali svoju premoć u vođenju ekipe.
A koji god vozač bude ispred jednog...njemu se skroz može promijeniti reputacija.
Hamilton u GOAT level, a Vettel kada bi dobio Hamiltona se vraća na sami vrh svih razgovora...
Ovo je prilika koja se doslovno jednom pruža u životu za sve umiješane, a možda i zadnja da vidimo Hamilton/Vettel u istoj ekipi nakon skoro 15 godina.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
Har Kl
- Formula 1
- Navija za: Mercedes
Slažem se da će teško Hamilton dobiti povišicu. Sad trenutno ima platu cca 50 mil.
Mislim da će se to morati kresati. Ne vjerujem da će novac biti problem za novi ugovor. A ako bude pohlepan pa bude tražio povišicu ... Bože moj opet je na Mercedesu. Postoji opcija razlaz. U tom slučaju bi Vettel bio 1 na 10
Ja se slažem sa svim napisanim, osim tog dijela da bi za Mercedes to bio marketinški jackpot.
Mislim da će se to morati kresati. Ne vjerujem da će novac biti problem za novi ugovor. A ako bude pohlepan pa bude tražio povišicu ... Bože moj opet je na Mercedesu. Postoji opcija razlaz. U tom slučaju bi Vettel bio 1 na 10

Ja se slažem sa svim napisanim, osim tog dijela da bi za Mercedes to bio marketinški jackpot.
-
klikerbgd
- Karting
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: Sebastian
Mislim da je ova prica bila potpuno nerealna do pre par mesecu medjutim sveukupne okolnosti su se promenile i otvaraju se sada kao realne i po meni moguce ,najbolji tim i dva najbolja vozaca sadasnjice. Mogu da odu za koplje iznad svega sto je ikada iko napravio,milsim da nema Merc sta da izgubi vec samo da dobije.
A mozda je ovo novi motiv za Tota da uradi nesto sto niko nije pre i bice tesko ponoviti.
Voleo bih da vidim tu pricu , Merc / Ham / Vet 2021.........
A mozda je ovo novi motiv za Tota da uradi nesto sto niko nije pre i bice tesko ponoviti.
Voleo bih da vidim tu pricu , Merc / Ham / Vet 2021.........
Zadnja izmjena: klikerbgd, dana/u 13.05.2020., 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Nije bas da je Hamilton u nekoj poziciji da puno uvjetuje iako vjerujem da postoji neka linija ispod koje on nece ici kada je u pitanju novac.
Po meni Vettel u Mercu samo ako dolazi umjesto Hamiltona, osim ako su odjednom sadisti u sto tesko vjerujem. Drugo ako je Wolff prijatelj sa Vettelom isto tako prijatelj je sa Hamiltonom. No vidjet cemo i planove Mercedesa sto se tice F1.
Po meni Vettel u Mercu samo ako dolazi umjesto Hamiltona, osim ako su odjednom sadisti u sto tesko vjerujem. Drugo ako je Wolff prijatelj sa Vettelom isto tako prijatelj je sa Hamiltonom. No vidjet cemo i planove Mercedesa sto se tice F1.
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
A di je pečat ?avetma je napisao/la: 13.05.2020., 21:43 Zato jer je njemački prvak atraktivnija opcija od čovjeka koji je u sampionskom bolidu prošle tri godine završavao na 3., 5. i 2. mjestu?
Naravno, uvijek je moguće izjaviti da im odgovara jedan jak i jedan slabiji vozač, ali to bih htio vidjet napismeno![]()

- f1_zg
- Formula 4
- S nama već: 7 god 9 mj
- Navija za: Charles Leclerc
Mislim da je Ham/Vet u Mercu vrlo riskantan potez za Merc, koliko god bi mi svi skupa, ukljucujuci i Libery Mediu, voljeli vidjeti taj fight na stazi.
Nadalje, da Hamilton ode iz Merca, kuda bi isao? U Ferrari gdje ce se bolid za 2022 raditi prema Leclercu? U RBR, tesko? U McLaren sa Mercovim motorom? Penzija?
Sto se tice love, nitko nece moci nakon ove sezone ponuditi iste iznose kao i do sada, bio to Ferrari ili neki drugi tim.
Odlazak Vettela iz Ferraria nije nuzno samo uzrokovan cinjenicom da ga je Leclerc nadmasio u prosloj sezoni, mozda su bas ustede u proracunu presudile. Ferrari se dosta dobro prilagodio krizi, cak su i respiratore poceli proizvoditi, nebi me cudilo da im je jednistavno bio preskup.
Pozicije su vise manje zauzete i za sada izgleda da je Vettel jedini ostao stajati u trenutku kad je mjuza zavrsila, mada ugovori isticu. Meni se McLaren cini kao realna opcija, sto u konacnici ne mora biti ni tako lose.
Nadalje, da Hamilton ode iz Merca, kuda bi isao? U Ferrari gdje ce se bolid za 2022 raditi prema Leclercu? U RBR, tesko? U McLaren sa Mercovim motorom? Penzija?
Sto se tice love, nitko nece moci nakon ove sezone ponuditi iste iznose kao i do sada, bio to Ferrari ili neki drugi tim.
Odlazak Vettela iz Ferraria nije nuzno samo uzrokovan cinjenicom da ga je Leclerc nadmasio u prosloj sezoni, mozda su bas ustede u proracunu presudile. Ferrari se dosta dobro prilagodio krizi, cak su i respiratore poceli proizvoditi, nebi me cudilo da im je jednistavno bio preskup.
Pozicije su vise manje zauzete i za sada izgleda da je Vettel jedini ostao stajati u trenutku kad je mjuza zavrsila, mada ugovori isticu. Meni se McLaren cini kao realna opcija, sto u konacnici ne mora biti ni tako lose.
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Dakle ostaju opcije Renault ili Mercedes. Vettel će sigurno odbiti Renault, nije lud. Mercedes je već druga priča.
Vjerujem da će Toto neko vrijeme imati postavu Hamilton - Vettel u glavi. Dobar je prijatelj sa Vettelom, iznimno ga cijeni, povratak švabe u Merc, navijači i LM sretni. A ako i bude iskri unutar te postave, Mercedes si to itekako može dopustiti. Ne vjerujem da će im itko do novog pravilnika konkurirati.
Vjerujem da će Toto neko vrijeme imati postavu Hamilton - Vettel u glavi. Dobar je prijatelj sa Vettelom, iznimno ga cijeni, povratak švabe u Merc, navijači i LM sretni. A ako i bude iskri unutar te postave, Mercedes si to itekako može dopustiti. Ne vjerujem da će im itko do novog pravilnika konkurirati.

- Multi 21
- Formula 1
Zašto to misliš? Zamisli da su imali drugog pivca 2017. i 2018. , pa to bi bio show. Kradu si bodove, mogući sudari, 1000x veći presing na ekipu.senna66 je napisao/la: 14.05.2020., 12:26 A ako i bude iskri unutar te postave, Mercedes si to itekako može dopustiti. Ne vjerujem da će im itko do novog pravilnika konkurirati.
Ne bi to bilo glatko, a niti možemo RB i Ferrari isključiti iz igre.