Scuderia Ferrari

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Sajnc bi prihvatio Ferrarijev poziv, ali to ostvalja veliku rupu u timu iz Wokinga. Rići bi bio opcija ako bi mu ponudili pristojan ugovor, ali može se desiti da recimo McLaren uzme bilo kog od vozača pod Ferrarijevim ugovorom. Recimo Magnussena, Kubicu ili čak Kimeta. Kubica bi lako mogao zamenuti Magnussena ako ovaj ode ili Kimeta.

Ja bi se smejao kad bi McLaren uzeo Kubicu, pošto potonji je imao problema sa momčadima koje imaju vozače iste nacionalosti kao recimo BMW Sauber/Heidfeld ili sad recimo Williams/Russell i dođe u McLaren koji ima Norrisa :)

Ili McLaren jednostavno nazove Alonsa. naravno sve zavisi od toga želi li se Vettel mučiti u vrhu F1.5 uz McLaren Mercedes ili želi to vreme posvetiti porodici i inženjerskom pozivu.
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Zašto bi Ferrari uzimao Sainza ili Ricciarda kada su odjebali vozača kalibra kao što je Vettel. Čak je i s Vettelom koji inače dosta sluša ekipu bilo dosta turbolentno, i ono što se dogodilo u Brazilu prošle godine je bilo čudo da se uopće dogodilo samo jednom.
Gio 100%
slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Navija za: Scuderia Ferrari
Sainza zato jer im treba broj 2, za Riccija sam skeptičan što se razloga tiče.
Giovinszzi nije dorastao Ferrariju - ni približno.
Sisu (fin.)

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
senna66 je napisao/la: 12.05.2020., 11:59 Zašto bi Ferrari uzimao Sainza ili Ricciarda kada su odjebali vozača kalibra kao što je Vettel. Čak je i s Vettelom koji inače dosta sluša ekipu bilo dosta turbolentno, i ono što se dogodilo u Brazilu prošle godine je bilo čudo da se uopće dogodilo samo jednom.
Gio 100%
Pa odjebali su vozača kalibra Schumacher da bi došao Kimi koji nije imao ni jedan naslov do tada.
Odjebali su vozača kalibra Alonso da bi doveli vozača kalibra Vettel.
To apsolutno nema veze s ičime. Putevi su im se razišli i to je to. Zamisli da Hamilton pređe u Ferrari (potencijalno Mercedes je i dalje u F1) što bi onda rekao?

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Sainc je vredan momak, kad bi ga Ferrari uzeo bio bi Barrichello 2.0, vredan momak koji nije dorastao No1 ali je sretan što ponekad pobedi ili osvoji podij. Rićći apsolutno nije za Ferrari. Gio 100% jeste. Jeste da će par LEC/GIO biti skoro pa kopija ALO/MAS ali šta drugo ostaje Ferrariju, Kubica? Magnussen? Nisam spomenuo Groznog pošto je on katastrofa i on je u F1 zato što je Guenter glup as fuck.
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Iceman je napisao/la: 12.05.2020., 12:10
senna66 je napisao/la: 12.05.2020., 11:59 Zašto bi Ferrari uzimao Sainza ili Ricciarda kada su odjebali vozača kalibra kao što je Vettel. Čak je i s Vettelom koji inače dosta sluša ekipu bilo dosta turbolentno, i ono što se dogodilo u Brazilu prošle godine je bilo čudo da se uopće dogodilo samo jednom.
Gio 100%
Zamisli da Hamilton pređe u Ferrari (potencijalno Mercedes je i dalje u F1) što bi onda rekao?
Vettel u Mercedes i svi sretni. :zubo:
slika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Ferrari Maniac je napisao/la: 12.05.2020., 12:03 Sainza zato jer im treba broj 2, za Riccija sam skeptičan što se razloga tiče.
Ti misliš da bi Sainz bio vozač broj 2?... Oukej... :-|
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Najgore bi bilo da Ferrari uzme vozača broj 2 tipa Giovinazzi. Zašto? Zato što nisu u poziciji da sa inferiornim bolidom gube bodove (najbolji primjer je Gasly). Tako da sve što nije razina Riccijardo, Sainz meni osobno nema smisla. Btw Riccijardo je tip vozača koji nije političar i smatram da sa njegove strane ne bi bilo problema. Po meni to bi bila dobitna kombinacija.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Majki2111 je napisao/la: 12.05.2020., 12:11
Ferrari Maniac je napisao/la: 12.05.2020., 12:03 Sainza zato jer im treba broj 2, za Riccija sam skeptičan što se razloga tiče.
Pokraj LEC, definitivno.
Sisu (fin.)

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 2 mj
Navija za: Raikkonen
Nešto se šuška da je i Pascal u igri za mjesto vozača broj 2 :shock:

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Ferrari Maniac je napisao/la: 12.05.2020., 12:16
Pokraj LEC, definitivno.
Sainz je 3 godine stariji od Leclerca. Ja ne znam na koju foru bi on prihvatio broj 2.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Pascal u Ferrari, pa taj je toksičan as fuck. A posebno kad gubi, niti jednu timsku naredbu nebi poštovao.
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Da , mogao bi McLaren vrlo lako u cijeloj prici najvise nahebat. Ni kriv ni duzan.
Ako se to dogodi onda je Ferrari doslovno mrtav za mene do kraja zivota :rofl: :rofl:
Ali ponavljam , nadam se da Sainz ima neki dogovor ljudski sa McLarenom i da ce zajedno probati kroz 2-3 godine sa narancastim bolidom osvajat utrke i prvenstva.
Koliko god je i Carlosu primamljiv Ferrari , ako malo razmisli , mislim da mu nije u interesu biti tamo samo da bi Leclercu ladio jajca.
slikaslika slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Majki2111 je napisao/la: 12.05.2020., 12:27
Ferrari Maniac je napisao/la: 12.05.2020., 12:16

Pokraj LEC, definitivno.
Sainz je 3 godine stariji od Leclerca. Ja ne znam na koju foru bi on prihvatio broj 2.
Kakve veze njegove godine imaju s performansama i poziciji u timu? Volio bih vidjeti to argumentiranje između njih - ja ne mogu biti broj 2 jer sam stariji od njega :zubo: Moš mislit, zaboli njih tikvica ko je stariji, a tko mlađi - imaju odličnog vozača u Leclercu i slično kao i RB s VER gradit će tim oko njega i dofurat neku frulicu sa strane ala Bottas koja će kupiti ostatke, zadovoljavati se pokojim PP i pobjedom i bježat ko mačka od psa kad broj jedan hoće pretići. Naravno ako su pametni, tako će biti.

Još jedan EDIT: Treba se uzeti u obzir i pregovaračka pozicija koja nije ista za Ferrari i Sainza.
Zadnja izmjena: Ferrari Maniac, dana/u 12.05.2020., 12:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Sisu (fin.)

Wehrlein94
GP3
GP3
AlkY je napisao/la: 12.05.2020., 12:38 Da , mogao bi McLaren vrlo lako u cijeloj prici najvise nahebat. Ni kriv ni duzan.
Ako se to dogodi onda je Ferrari doslovno mrtav za mene do kraja zivota :rofl: :rofl:
Ali ponavljam , nadam se da Sainz ima neki dogovor ljudski sa McLarenom i da ce zajedno probati kroz 2-3 godine sa narancastim bolidom osvajat utrke i prvenstva.
Koliko god je i Carlosu primamljiv Ferrari , ako malo razmisli , mislim da mu nije u interesu biti tamo samo da bi Leclercu ladio jajca.

McLaren i osvajanje utrka i prvenstava ? Pa to ti je u temi "Povijest F1" ;)

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Gledaj realno, možeš provesti godine u timu koji ćese mučiti da osvoji par podija u sezoni i na koncu završiti karijeru kao vozač koji je samo par puta bio na podiju ili prihvatiti veliki Ferrarijev poziv i osvojiti par utrka u crvenom kombinezonu.

I Barrichello i Massa su imali svoje lepe dane u Ferrariju, koje će pamtiti zauvek. Nemojmo sad gledati na odvratne navijače koji pljuju sve i govore bljak vodonoša No2 i sve ostalo. To vam muti vid i to PUNO.

Dakle▼

Mučiti se puno godina zarad par postolja<pobjediti s Ferrarijem u par utrka
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Zašto je Sainz odjednom preko noći postao tako podcijenjen? Sigurno da ne bi prihvatio biti vozač broj 2, na stazi bi bio sve samo ne nice boy kao i svi ostali (osim Bottasa). Zapravo mislim da bi se mogao dobro nositi s Leclercom. Možda nešto slično kao što se Ricciardo nosio sa Maxom. Dakle to što je Leclerc brži ne znači baš da bi Sainz bio poderan.

Sve u svemu drago mi je da se nešto veliko dogodilo u F1, mada sumnjam da će to išta dobro biti u Ferrariju kada oni imaju puno većih problema od vozačke postave. Svejedno mi je tko će doći :trep:
Zadnja izmjena: senna66 Verified, dana/u 12.05.2020., 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
slika

Wehrlein94
GP3
GP3
Alen13ASC je napisao/la: 12.05.2020., 12:44 Gledaj realno, možeš provesti godine u timu koji ćese mučiti da osvoji par podija u sezoni i na koncu završiti karijeru kao vozač koji je samo par puta bio na podiju ili prihvatiti veliki Ferrarijev poziv i osvojiti par utrka u crvenom kombinezonu.

I Barrichello i Massa su imali svoje lepe dane u Ferrariju, koje će pamtiti zauvek. Nemojmo sad gledati na odvratne navijače koji pljuju sve i govore bljak vodonoša No2 i sve ostalo. To vam muti vid i to PUNO.

Dakle▼

Mučiti se puno godina zarad par postolja<pobjediti s Ferrarijem u par utrka
Baš tako . S time da je Massa zaslužio i odnijeti titulu 2008 .
Par "možda" postolja kroz 3 -4 sezone sa midtable Mclarenom ili nekoliko SIGURNIH pobjeda u Ferrarijevom bolidu. Naravno da je ova druga opcija svima privlačnija

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Wehrlein94 je napisao/la: 12.05.2020., 12:43 McLaren i osvajanje utrka i prvenstava ? Pa to ti je u temi "Povijest F1" ;)
A zasto nebi bila buducnost ?
slikaslika slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
senna66 je napisao/la: 12.05.2020., 12:47 Zašto je Sainz odjednom preko noći postao tako podcijenjen? Sigurno da ne bi prihvatio biti vozač broj 2, na stazi bi bio sve samo ne nice boy kao i svi ostali (osim Bottasa). Zapravo mislim da bi se mogao dobro nositi s Leclercom. Možda nešto slično kao što se Ricciardo nosio sa Maxom. Dakle to što je Leclerc brži ne znači baš da bi Sainz bio poderan.

Sve u svemu drago mi je da se nešto veliko dogodilo u F1, mada sumnjam da će to išta dobro biti u Ferrariju kada oni imaju puno većih problema od vozačke postave. Svejedno mi je tko će doći :trep:
Uopće ne podcijenjujem Sainza - dapače, smatram da je iznimno kvalitetan vozač. Isto kao što sam smatrao i za Rubensa i Bottasa...
Sisu (fin.)
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡