Sve u svemu jako dobar film, ne znam zašto ovo nisam ranije gledao.

Ajmo sada u malo vedrije žanrove.
Dugo nisam gledao neku dobru komediju, ima li kakvih novijih?

Evo Heat odgledo sam Get Shorty seriju do kraja. Isto na foru Braking bada. Karteli. Al duplo mi je bolja od braking bada.LH44 je napisao/la: 14.04.2020., 14:09 @majki Eee sad ću je baš odgledati cijelu kad si toliko ponizio neke od navedenih
Btw. House of Cards ti je o čovjeku koji se kroz razne spletke u Bijeloj Kući provukao do predsjednika SAD, glavni lik serije je kao da Makijavelija ubaciš u Bijelu Kuću pa ih on sve redom pravi budalama. Pogotovo je interesantno kad usred scene se okrene prema kameri pa odradi monolog...
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
Gdje su tu Sutjeska, Bitka na Neretvi, Valter brani Sarajevo?
To je van konkurencijeVettel-Ferrari je napisao/la: 16.04.2020., 11:52Gdje su tu Sutjeska, Bitka na Neretvi, Valter brani Sarajevo?![]()
Slabo da ćeš i pogledati.
Gdje su vam ovdje Lepa sela lepo gore?Frantic je napisao/la:To je van konkurencijeVettel-Ferrari je napisao/la: 16.04.2020., 11:52Gdje su tu Sutjeska, Bitka na Neretvi, Valter brani Sarajevo?![]()
![]()
Zajedno sa Diverzantima, Partizanskom eskadrilom, Mostom, Kozarom, Vrhovima Zelengore, Desantom na Drvar, Mačkom pod šljemom, Boškom Buhom, Igmanskim maršom, Velikim transportom, Otpisanim, ....![]()
Šalu na stranu, "Gluhi barut" je filmčina
Budem pogledao hvala na preporuci.zelot je napisao/la: 16.04.2020., 12:53 Kad je komedija samo mucke pustis. Koliko god gledao, uvijek pali
I nedavni sam otkrio jos jednu dobru britanski seriju. Mind your language!
Ista stvar bi bila sa 2 ipo muškarca, odmah bio ovi social justice warriori razapeli seriju i uz nju stavljali nemoral, misoginizam itd. Ali onda toga nije bilo pa su razvrat od serije napravilisenna66 je napisao/la:Da je nastala u današnje vrijeme da bi ju ukinuli raznim peticijama od strane raznih udruga haha.
So trueIceman je napisao/la: 17.04.2020., 07:22 Kad pricate o americkim humoristicnim serijama, ne znam kako ste zaboravili na Married... with Children (Bračne vode).
Po meni ta serija pojede sve ovo sto ste nabrojali., jel americke...
Nema sanse da bi se nesto takvo snimalo u danasnje vrijeme. Ne bi prezivjelo prvu epizodu jer jer sva sila feministickih i drugih udruga svijeta bi pojelo tu seriju u roku 24 sata.
Socijalno je prihvatljiva zbog Sofie Vergare, ne zato što je PC, ko da bi ko gledao da nije njeCrashOverride je napisao/la: 17.04.2020., 07:42So trueIceman je napisao/la: 17.04.2020., 07:22 Kad pricate o americkim humoristicnim serijama, ne znam kako ste zaboravili na Married... with Children (Bračne vode).
Po meni ta serija pojede sve ovo sto ste nabrojali., jel americke...
Nema sanse da bi se nesto takvo snimalo u danasnje vrijeme. Ne bi prezivjelo prvu epizodu jer jer sva sila feministickih i drugih udruga svijeta bi pojelo tu seriju u roku 24 sata.![]()
Zato je dns socijalno prihvatljiva "moderna obitelj"