Filmovi i serije

Televizija (film, serije), glazba, mediji...

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Odličan ovaj Hacksaw, šteta što Mel Gibbson nije ubacio stvarno ranjavanje Dossa u film. Koliko čitam imao je 17 krhotina granate i prostrijelnu ranu u lijevoj ruci, i takav je uspio dopuzati do pomoći. S obzirom koliko su događaji prije toga teški za povjerovati da je istina (a kao što znamo jest) vjerojatno je zato izmijenio u lakše ranjavanje.

Sve u svemu jako dobar film, ne znam zašto ovo nisam ranije gledao. :klanjam:

Ajmo sada u malo vedrije žanrove.
Dugo nisam gledao neku dobru komediju, ima li kakvih novijih? :mrgreen:
slika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
LH44 je napisao/la: 14.04.2020., 14:09 @majki Eee sad ću je baš odgledati cijelu kad si toliko ponizio neke od navedenihslika

Btw. House of Cards ti je o čovjeku koji se kroz razne spletke u Bijeloj Kući provukao do predsjednika SAD, glavni lik serije je kao da Makijavelija ubaciš u Bijelu Kuću pa ih on sve redom pravi budalama. Pogotovo je interesantno kad usred scene se okrene prema kameri pa odradi monolog...

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
Evo Heat odgledo sam Get Shorty seriju do kraja. Isto na foru Braking bada. Karteli. Al duplo mi je bolja od braking bada.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: #93, #33
Jel moguće da niko nije stavio Where eagles dare?

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Frantic je napisao/la: 15.04.2020., 16:53 Ovo nije redoslijed, već samo "spisak"
Gdje su tu Sutjeska, Bitka na Neretvi, Valter brani Sarajevo? :mrgreen:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Vettel-Ferrari je napisao/la: 16.04.2020., 11:52
Frantic je napisao/la: 15.04.2020., 16:53 Ovo nije redoslijed, već samo "spisak"
To je van konkurencije :mrgreen:
Zajedno sa Diverzantima, Partizanskom eskadrilom, Mostom, Kozarom, Vrhovima Zelengore, Desantom na Drvar, Mačkom pod šljemom, Boškom Buhom, Igmanskim maršom, Velikim transportom, Otpisanim, .... :chill:

Šalu na stranu, "Gluhi barut" je filmčina :klanjam:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
senna66 je napisao/la: 15.04.2020., 19:48 Dugo nisam gledao neku dobru komediju, ima li kakvih novijih? :mrgreen:
Khm khm :chill:
slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Kad je komedija samo mucke pustis. Koliko god gledao, uvijek pali

I nedavni sam otkrio jos jednu dobru britanski seriju. Mind your language!

Ugl, imigranti koji pohadjaju tecaj jezika u londonu. Profesor i talijan, spanjolac, indijac, grk, kineskinja, svabica, japanac, svedjanka, francuskinja... Ono, nemaju pojma engleski, sve krivo skuze.. naglasci su im vrh i profesor je bas super.

Preporuka svakako, steta sto nema titlova na nasem jer je teako skuzit jezicne cake.

Npr kao da stranac uci hrvatski i profesor mu kaze "pa da" a stranac shvati da nesto pada ili kad se radi o osobama pa neki glagol ili pridjev ili imenicu oni shvate kao da je osoba jel pa onda englez kuzi jer zna da je to pjevac, slikar, voditelj, glumac.. a mi bas ne znamo toliko engleza..

Al ima i onih koje se skuze. Tipa, profesr se predstavi da je on mr. Browna indijac ili sta vec je: Oh no! We are brown, you are white i tako.. ugl, fora su

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Frantic
Formula 1
Formula 1
senna66 je napisao/la: 16.04.2020., 12:01
senna66 je napisao/la: 15.04.2020., 19:48 Dugo nisam gledao neku dobru komediju, ima li kakvih novijih? :mrgreen:
Khm khm :chill:
Slabo da ćeš i pogledati.
Mamurluk 4 je u najavi, ali teško da će to biti na nivou prva dva dijela (pogotovo prvog).
U zadnje vrijeme više se nasmijem na neke filmove koji nisu žanrom komedije.
Recimo, Quentinovi filmovi mi izazovu više smijeha nego 2/3 komedija.
Romantične komedije prepuštam ženi....

Uglavnom, taj žanr je sada skoro pa u cjelosti "prebačen" na serije (sitcome....).
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Frantic je napisao/la:
Vettel-Ferrari je napisao/la: 16.04.2020., 11:52
To je van konkurencije :mrgreen:
Zajedno sa Diverzantima, Partizanskom eskadrilom, Mostom, Kozarom, Vrhovima Zelengore, Desantom na Drvar, Mačkom pod šljemom, Boškom Buhom, Igmanskim maršom, Velikim transportom, Otpisanim, .... :chill:

Šalu na stranu, "Gluhi barut" je filmčina :klanjam:
Gdje su vam ovdje Lepa sela lepo gore?

slikaslika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
@Frantic
aham, toga sam se i bojao da nema ništa vrijedno spomena...
zelot je napisao/la: 16.04.2020., 12:53 Kad je komedija samo mucke pustis. Koliko god gledao, uvijek pali slika

I nedavni sam otkrio jos jednu dobru britanski seriju. Mind your language!
Budem pogledao hvala na preporuci.
Mućke gledam po 3453. put, na 3. sezoni. Mućke su po meni najbolja humoristična serija ikada, meni su i nakon toliko gledanja opet jednako smiješni.
slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Hehe, onda smo braca po muckama

I ja sam odgledao vjerojatno bar 15x sve epizode.. i nikad dosta.. manje vise, jednom godisnje odgledam sezonu...

Sto se humora tice, nema do engleza.. na zalost, nasi jako malo toga prevode i pustaju.. micke i alo alo vrte s tim da alo alo mi je bezveze, jbg..

Ugl, slazem se, mucke ne da su najsmijesnije (meni) nego i najbolji i najkvalitetnij sitcom ikada...

Ps: svima koji nisu, ili su davno pogledali, preporucam gruntovcane. Kao i mucke, 100x gledat.. prejebena serija. Nije komedija ali je zato sve ostako. Remekdjelo, odlicni glumci..

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

LH44
Formula 1
Formula 1
I ja volim mućke uvijek pogledat ako naletim na Tv, uz nju 2 ipo muškarca, ta mi nikad neće dosaditi

slikaslika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Crnu guju sam isto gledao davno, legendarna, trebao bih opet pola toga sam zaboravio. Općenito te stare britanske serije su odlične.

Jedino što sam volio gledati, a da nije britanska komedija su Bračne vode. Za ono vrijeme je to bila totalno drugačija serija, brutalna. Da je nastala u današnje vrijeme da bi ju ukinuli raznim peticijama od strane raznih udruga haha.
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
senna66 je napisao/la:Da je nastala u današnje vrijeme da bi ju ukinuli raznim peticijama od strane raznih udruga haha.
Ista stvar bi bila sa 2 ipo muškarca, odmah bio ovi social justice warriori razapeli seriju i uz nju stavljali nemoral, misoginizam itd. Ali onda toga nije bilo pa su razvrat od serije napravili slika

slikaslika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Mucke pa 2 lige nista i tek onda ostale humoristicne serije.
Njih nikad nitko nece niti dodirnuti.

Sta se hum.serija tice ovako na prvu se sjetim da sam vise od 5 puta pogledao Seinfeld i Kralj Queensa.
Seinfeld je naravno institucija isto u tom žanru. A kralj Queensa vjerojatno se nekome svida nekome ne , ali meni je predobra serija.
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Britanci (kakva god "čudna" bili) su prvaci što se tiče humora.
Mućke, Falični Pansion, Crna Guja,... :klanjam:

Monty Python je jedan sasvim drugi level.
Tzv. "intelignentni" humor.
Bili su odlični prijatelji sa Douglasom Adamsom.
Imaju jedan skeč gdje, čini mi se, Eric Idle razgovara sa Cleeseom na telefon i onda podigne cipelu, pogleda u đon i kaže: 42.
To onaj broj "42" iz Adamsovog "Autostoperskog vodiča kroz galaksiju" (ko je čitao zna o čemu pričam).
Oni su polarizirali gledaoce - to je ljudima bilo ili bezveze/glupo/debilno/nerazumljivo ili odlično/dubokoumno/sa porukom/ + smiješno

Kod Amera se to ograničilo na "sitcome".
Bilo je odličnih, Seinfeld, Prijatelji, Kafić Uzdravlje, 2,5 Muškarca,....., ali meni je Teorija Velikog Praska najjača, što se tiče američke produkcije.
I naravno Simpsonovi :klanjam:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 16.04.2020., 21:23Teorija Velikog Praska
Poslije te serije mi padne socijalna inteligencija :zubo:
slikaslika

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Kad pricate o americkim humoristicnim serijama, ne znam kako ste zaboravili na Married... with Children (Bračne vode).
Po meni ta serija pojede sve ovo sto ste nabrojali., jel americke...
Nema sanse da bi se nesto takvo snimalo u danasnje vrijeme. Ne bi prezivjelo prvu epizodu jer jer sva sila feministickih i drugih udruga svijeta bi pojelo tu seriju u roku 24 sata.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Iceman je napisao/la: 17.04.2020., 07:22 Kad pricate o americkim humoristicnim serijama, ne znam kako ste zaboravili na Married... with Children (Bračne vode).
Nema sanse da bi se nesto takvo snimalo u danasnje vrijeme. Ne bi prezivjelo prvu epizodu jer jer sva sila feministickih i drugih udruga svijeta bi pojelo tu seriju u roku 24 sata.
So true :mrgreen:
Zato je dns socijalno prihvatljiva "moderna obitelj"
Fino Alla Fine

LH44
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 17.04.2020., 07:42
Iceman je napisao/la: 17.04.2020., 07:22 Kad pricate o americkim humoristicnim serijama, ne znam kako ste zaboravili na Married... with Children (Bračne vode).
So true :mrgreen:
Zato je dns socijalno prihvatljiva "moderna obitelj"
Socijalno je prihvatljiva zbog Sofie Vergare, ne zato što je PC, ko da bi ko gledao da nije nje :rofl:
slikaslika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡