Nogometni chat
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Takvog su razmišljanja i oni koji zaustavljaju jadnike nakon subotnjeg izlaska i pitaju ih za koga navijaju. Naravno ako jadnik ne pruži zadovoljavajući odgovor. Dobije batina od sektaša. Čast izuzecima ali današnji navijači su najobičniji klošari koji jedva čekaju da pokažu svoju "ljubav" na nekome.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Ovdje zvucis kao zena koja ne zeli napustit muza koji ju tuce jer ju eto, voli..Majki2111 je napisao/la: 28.03.2020., 11:50 Za navijačke grupe, neki ni nebi trebali imati mišljenje jer nisu u tome. Ja iako nisamu tome često, bio sam par puta u neobičnim situacijama kao npr. di sam dobio udarac od lika koji se zaletio po tribini sa palicom za bubanj i tuko ekipu jer je navijanje palo, a zna se da u tom dijelu se navija. Nakon toga sam se čak i osjećao sretnim jer vidim koliko je to sve bitno iz ljubavi. Dosta njih su mladi ljudi koji idu fakultet ili školu i vode normalan život, neki su stariji sa familijom.
A za Mamića se nema nikaj govorit, čeka se pravomočna presuda.
Ne vidim razlog zasto ne bi imo misljenje o tome kad vidim dovoljno.. Onaj tko je unutra misli da je sve sto radi opravdano...
Nikad necu zaboravit utakmicu Udinese Dinamo, bio na Friuliju.. Domacin doceko navijace prijateljski, bilo i zakuske i onda demoliranje stadiona na temi.. Iz ljubavi prema klubu naravno...
Fino Alla Fine
- Majki2111
- Formula 2
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Red Bull, Alonso
Ma znam sve ekipa, al od navijača nemreš očekivat da će čičnut na tribini, kupiT hot dog i gledat tekmu u miru. To se i meni gadi kad sam na istoku na Maksu. Ekipa se dođe gozbit i naslikavat. Mislim neka rade kaj ih veseli. Plus ove tučnjave, podržavam. Nekima to smeta i to je to.
Npr. navijači bi život izgubili braneći krpu ili šal ili nekaj slično od drugih navijača. Iako sam aj prvi koji sam manji od makovog zrna u tučnjavama, njima se divim.
Treba razlikovat ultras i huligan pojmove. Huligani posebno treniraju za tučnjave i dogovaraju tučnjave na otvorenom sa ostalim ekipama. Ultrasi su koncetrirani na tribinu.
Ugl sve mi ja jasno bilo kad su BBB bili prvi kad je trebalo pomoć bolnicama. Dirnulo me u srce i suzu sam pustio. Ponos Zagreba grada.
Npr. navijači bi život izgubili braneći krpu ili šal ili nekaj slično od drugih navijača. Iako sam aj prvi koji sam manji od makovog zrna u tučnjavama, njima se divim.
Treba razlikovat ultras i huligan pojmove. Huligani posebno treniraju za tučnjave i dogovaraju tučnjave na otvorenom sa ostalim ekipama. Ultrasi su koncetrirani na tribinu.
Ugl sve mi ja jasno bilo kad su BBB bili prvi kad je trebalo pomoć bolnicama. Dirnulo me u srce i suzu sam pustio. Ponos Zagreba grada.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Klošari i jedni i drugi*
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
U najmanju ruku izuzetno upitni moralni kompasi...
Sisu (fin.)
- Majki2111
- Formula 2
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Red Bull, Alonso
ISTOK DOBIO ŽUTU OZNAKU
Stadion je u lošem stanju bio i već prije samog potresa. Od značajnijih oštećenja koja smo uočili inicijalnim pregledom, većina ih je na istočnoj tribini. Uočene su pukotine na poprečnim gredama koje spajaju glavni nosivi sustav tribine, pomaci krakova stuba u odnosu na konstrukciju tribine, odlamanje zaštitnog sloja betona do glavne armature. Problematična su i oštećenja kratkih konzola koje služe kao oslonci glavnih metalnih stuba koje vode na tribine. Moguće je da su neka od tih oštećenja, u vidu tankih pukotina, postojala i ranije, ali je sada došlo do povećanja tih oštećenja. Sami stadion projektiran je na veća opterećenja od ovog potresa, ali zbog degradacije karakteristika materijala, korozije čeličnih dijelova i sličnog, čak i potresi manjeg intenziteta mogu napraviti veliku štetu. Tim koji je sudjelovao u pregledu dodijelio je “žutu” naljepnicu, tj. objekt je privremeno neuporabljiv i potreban je detaljni pregled.
Bi li se u Maksimiru moglo igrati uz prisustvo publike?
U svakom slučaju, prije puštanja stadiona u funkciju potrebno je radi sigurnosti gledatelja napraviti detaljnu analizu konstrukcije cijelog stadiona. Radi se o konstrukciji koja prima veliki broj ljudi, trpi i dinamička opterećenja te se ne smije dovoditi u pitanje sigurnost posjetitelja. Posebnu pozornost treba obratiti na glavnu nosivu konstrukciju istočne tribine, metalne stupove i stubišta. Na sjevernoj tribini treba detaljno pregledati fasadu sa strane Maksimirske ceste kako ne bi došlo do otpadanja staklenih ploča ili ploča s vrha tribine. Iako konstrukcija nema mnogo novih vidljivih oštećenja, detaljan pregled treba napraviti i za stari dio zapadne tribine. Južna tribina nije pretrpjela vidljiva oštećenja. Odgovor na vaše pitanje vrlo je teško donijeti nakon inicijalnog pregleda, tj. teško je u ovom trenutku reći što su sve oštećenja od samog potresa, što je već bilo od ranije, a konačno stanje znat će se nakon detaljnog pregleda. Sjeverna i južna tribina ne bi trebale biti opasne, ali opet kažem, radi se o kompleksnom poslu i o ozbiljnim posljedicama koje se mogu dogoditi prilikom krive procjene stanja samog stadiona - rekao je docent Stepinac.
Kad će stručnjaci krenuti u detaljan izvid, koliko će pregled trajati i tko će ga voditi, zasad se ne zna, jer čeka se prvo Zakon o obnovi Zagreba... Sigurno još koji mjesec nećemo znati konkretne podatke. No, istočna tribina, jedan od simbola stadiona po svemu sudeći neće tako brzo biti u funkciji. A što će biti s ostatkom stadiona, hoće li biti još žutih oznaka? Jasno je, najbolje rješenje bilo bi rušenje i izgradnja novog stadiona, ali to je već druga tema...
Stadion je u lošem stanju bio i već prije samog potresa. Od značajnijih oštećenja koja smo uočili inicijalnim pregledom, većina ih je na istočnoj tribini. Uočene su pukotine na poprečnim gredama koje spajaju glavni nosivi sustav tribine, pomaci krakova stuba u odnosu na konstrukciju tribine, odlamanje zaštitnog sloja betona do glavne armature. Problematična su i oštećenja kratkih konzola koje služe kao oslonci glavnih metalnih stuba koje vode na tribine. Moguće je da su neka od tih oštećenja, u vidu tankih pukotina, postojala i ranije, ali je sada došlo do povećanja tih oštećenja. Sami stadion projektiran je na veća opterećenja od ovog potresa, ali zbog degradacije karakteristika materijala, korozije čeličnih dijelova i sličnog, čak i potresi manjeg intenziteta mogu napraviti veliku štetu. Tim koji je sudjelovao u pregledu dodijelio je “žutu” naljepnicu, tj. objekt je privremeno neuporabljiv i potreban je detaljni pregled.
Bi li se u Maksimiru moglo igrati uz prisustvo publike?
U svakom slučaju, prije puštanja stadiona u funkciju potrebno je radi sigurnosti gledatelja napraviti detaljnu analizu konstrukcije cijelog stadiona. Radi se o konstrukciji koja prima veliki broj ljudi, trpi i dinamička opterećenja te se ne smije dovoditi u pitanje sigurnost posjetitelja. Posebnu pozornost treba obratiti na glavnu nosivu konstrukciju istočne tribine, metalne stupove i stubišta. Na sjevernoj tribini treba detaljno pregledati fasadu sa strane Maksimirske ceste kako ne bi došlo do otpadanja staklenih ploča ili ploča s vrha tribine. Iako konstrukcija nema mnogo novih vidljivih oštećenja, detaljan pregled treba napraviti i za stari dio zapadne tribine. Južna tribina nije pretrpjela vidljiva oštećenja. Odgovor na vaše pitanje vrlo je teško donijeti nakon inicijalnog pregleda, tj. teško je u ovom trenutku reći što su sve oštećenja od samog potresa, što je već bilo od ranije, a konačno stanje znat će se nakon detaljnog pregleda. Sjeverna i južna tribina ne bi trebale biti opasne, ali opet kažem, radi se o kompleksnom poslu i o ozbiljnim posljedicama koje se mogu dogoditi prilikom krive procjene stanja samog stadiona - rekao je docent Stepinac.
Kad će stručnjaci krenuti u detaljan izvid, koliko će pregled trajati i tko će ga voditi, zasad se ne zna, jer čeka se prvo Zakon o obnovi Zagreba... Sigurno još koji mjesec nećemo znati konkretne podatke. No, istočna tribina, jedan od simbola stadiona po svemu sudeći neće tako brzo biti u funkciji. A što će biti s ostatkom stadiona, hoće li biti još žutih oznaka? Jasno je, najbolje rješenje bilo bi rušenje i izgradnja novog stadiona, ali to je već druga tema...
Lomi te, al se nedaš
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ovo je bilo najbolje rjesenje jos davno a sad se namece i kao jedino..Majki2111 je napisao/la: 05.05.2020., 11:38 Jasno je, najbolje rješenje bilo bi rušenje i izgradnja novog stadiona, ali to je već druga tema...
Fino Alla Fine
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Bundesliga liga trenira već dosta, sutra će odlučit politika hoće li igrati službeno od 15.05. iako ima nekoliko pozitivnih igrača i opet će igrati kako se šuška, u Španjolskoj i Italiji je puno gora situacija, nema tamo nogometa minimalno još mjesec ipo dana...
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
Čovječe ne mogu vjerovati da će zbilja krenut 15.5 a kod nas ne smiješ otić na basket 2 na 2 još maltene ..AlkY je napisao/la: 06.05.2020., 09:50 Pa koliko znam jucer je vlada dala zeleno svijetlo za pocetak utakmica 15.05.
Tako da ako se nije sta mjenjalo mogu pocet 15.05.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Potpuno nezapazeno je prosla vijest da je LFP okonco prvu i drugu ligu...
Sistem points per game.. Lyon bez europe prvi put nakon '96
Sistem points per game.. Lyon bez europe prvi put nakon '96

Fino Alla Fine
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
Pa nebitno. A i Lyon takav kakav je,ne bi uhvatio mjesta za Europu da se odigralo do kraja .CrashOverride je napisao/la: 12.05.2020., 22:06 Potpuno nezapazeno je prosla vijest da je LFP okonco prvu i drugu ligu...
Sistem points per game.. Lyon bez europe prvi put nakon '96![]()
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Nego.. Praznik je danas 
Lijep start BvBa..
4:0 protiv susjeda 

Lijep start BvBa..

Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Alonsa u Valenciji si mogo svaki dan gledat da ti se gledalo..
Ovo je bilo dns od 15:30
Ovo je bilo dns od 15:30

Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Izbrisane offtopic poruke. U temi "nogomet" držite se nogometa.