Automobilska industrija
Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.
-
leomx33
- Karting
- S nama već: 5 god 4 mj
- Navija za: Honda
mmmm, to je porse, zar ne, o kojem je modelu rijec?Kico je napisao/la: 14.02.2020., 10:24 Evo za obitelj jedan dobar!![ link do slike ]
Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk
-
Kico
- Formula 2
- S nama već: 5 god 5 mj
- Navija za: Honda
Engine mode 11!
Position 5!
Position 5!
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Patek je Patek, TAG ništa, Omega je wannabe Rolex, Panerai je "fad" 2000ih, Breitling i Longines su ok, a Tudor je poor man's rođak od Rolexa.Frantic je napisao/la: 14.02.2020., 08:39A Patek Philippe, TAG, Omega, IWC, Panerai, Breitling, Longines, Tudor....zelot je napisao/la: 14.02.2020., 07:29 dobre pare nema sta
ne znam moze li ti itko dati kakav savjet jer nisam bas siguran da itko od pristunih tako nesto vozi ili je vozio tko da.. mozda da pitas ove iz top geara
ali ovako, na prvu, jedino sta mogu reci je Ferrari. kao da kupujes sat. rolex i bok. tako i ovo, ferrari i bok![]()
![]()
Rolex je uistinu tata, ali prije bih ga usporedio sa Mercedesom nego sa Ferrarijem. Patek više vuče na Ferrarija

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari

Sisu (fin.)
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Dakle, Ženeva otkazana (korona), a Frankfurt zamijenjen sa Minhenom (slabiji interes)
https://www.nbcnews.com/business/autos/ ... s-n1144856
https://www.autoweek.com/news/auto-show ... to-munich/
https://www.nbcnews.com/business/autos/ ... s-n1144856
https://www.autoweek.com/news/auto-show ... to-munich/
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Alfi je sve legalno, jedino mi je žao što će ih biti samo 100 i vjerojatno za ogromne pare pa o takvom autu mogu samo sanjati.
Željno iščekujem neki novi hatchback iz Alfine radionice. Upravo i volim Alfu zato što su uvijek radili aute za vozača, ali ipak dostižne i nama običnim smrtnicima. Nekakva Giulietta za 25 000 €.
Evo i jedan video s Kimijem i Giovinazzijem
Željno iščekujem neki novi hatchback iz Alfine radionice. Upravo i volim Alfu zato što su uvijek radili aute za vozača, ali ipak dostižne i nama običnim smrtnicima. Nekakva Giulietta za 25 000 €.
Evo i jedan video s Kimijem i Giovinazzijem

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Istraživanje vrijedno spomena na ovoj temi:
https://www.autonet.hr/aktualno/vijesti ... um=article
https://www.autonet.hr/aktualno/vijesti ... um=article
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Ziva istina! Ne bih isao tako daleko oa usporedjuvao sa alkoholom tj voznjom u pijanom stanju ali zajebani svakako je.
Sam sebe sam uhvatio par puta da drkam po tome i onda skuzim da sam presao 500 m a svega dva tri puta samo kratko skrenuo pogled sa ekrana bas onoliko koliko bih trebao sa ceste na ekran.
3-5 sekundi stvarno brzo prodje na tom vragu a ako je nesto imalo kompliciranije (tipa navigacija) onda to bude 10x3 sekunde a u medjuvremenu pogled na cestu od 0.3 sekunde...
Vazno za nap9menut da ja nemam na dodir nego upravljam onim okruglim joystickom i opet. Na dodirnik ode kud i kamo vise vremena...
Svaka cast tehnologiji ali tipke su zakon. Prezadovoljan sam to klimu, temperaturu, ventilaciju i sve ostalo stimam tipkama a ne na ekranu.. nadam se da ce u buducbosti sve vise tipke ugradjivat.
Kod sljedece kupovine auta, tioke ce bit vrlo bitna stavka. I to ne kao u golfa 8 one na dodir nego na pritisak moraju biti.
Ovi ekrani danas u autima zaista previse paznje odvlace a s druge strane jebes i auto i voznju ako se ko pusac koji se skida moram borit i kontrolirat ds ne gledam u ta sranja..
Po meni, ekrani na dodir su najgora opcija. Barem da se tipkama upravlja jer ako ga dodirujem moram tocno gledat u njega a ovako se ipak moze kao na starim mobitelima, hrpa toga napamet napraviti... I definitivno cu naglasit da sam veliki zagovaratelj fizickih tipki na pritisak u autima... Ne moram stisnut pa jos gledat jel prebacilo sa dva na tri. Ovako kad kliknem tipki znam da je to to i vozi dalje.
Tako mogu i zmigavce napravit pa ne rade. Covjek mora osjetit taj klik, zub, nesto...
Ugl, zajebani su ti ekrani. Dok vozila ne budu automiju 5 ili vise imala, to treba reducirati...
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Sam sebe sam uhvatio par puta da drkam po tome i onda skuzim da sam presao 500 m a svega dva tri puta samo kratko skrenuo pogled sa ekrana bas onoliko koliko bih trebao sa ceste na ekran.
3-5 sekundi stvarno brzo prodje na tom vragu a ako je nesto imalo kompliciranije (tipa navigacija) onda to bude 10x3 sekunde a u medjuvremenu pogled na cestu od 0.3 sekunde...
Vazno za nap9menut da ja nemam na dodir nego upravljam onim okruglim joystickom i opet. Na dodirnik ode kud i kamo vise vremena...
Svaka cast tehnologiji ali tipke su zakon. Prezadovoljan sam to klimu, temperaturu, ventilaciju i sve ostalo stimam tipkama a ne na ekranu.. nadam se da ce u buducbosti sve vise tipke ugradjivat.
Kod sljedece kupovine auta, tioke ce bit vrlo bitna stavka. I to ne kao u golfa 8 one na dodir nego na pritisak moraju biti.
Ovi ekrani danas u autima zaista previse paznje odvlace a s druge strane jebes i auto i voznju ako se ko pusac koji se skida moram borit i kontrolirat ds ne gledam u ta sranja..
Po meni, ekrani na dodir su najgora opcija. Barem da se tipkama upravlja jer ako ga dodirujem moram tocno gledat u njega a ovako se ipak moze kao na starim mobitelima, hrpa toga napamet napraviti... I definitivno cu naglasit da sam veliki zagovaratelj fizickih tipki na pritisak u autima... Ne moram stisnut pa jos gledat jel prebacilo sa dva na tri. Ovako kad kliknem tipki znam da je to to i vozi dalje.
Tako mogu i zmigavce napravit pa ne rade. Covjek mora osjetit taj klik, zub, nesto...
Ugl, zajebani su ti ekrani. Dok vozila ne budu automiju 5 ili vise imala, to treba reducirati...
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Da skreće pozornost vozača to je 100%, al evo iz vlastitog primjera gotovo da ga i ne primjećujem tokom vožnje. Radio stanice ili vlastitu muziku mijenjam s tipkama na volanu, a sat nav pogledam obično prije velikog rotora da se znam postaviti.
Ovdje ih ima pun k... i užasni su.
Ovdje ih ima pun k... i užasni su.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Potpis bratezelot je napisao/la: 23.03.2020., 12:39 Ziva istina! Ne bih isao tako daleko oa usporedjuvao sa alkoholom tj voznjom u pijanom stanju ali zajebani svakako je.
Svaka cast tehnologiji ali tipke su zakon. Prezadovoljan sam to klimu, temperaturu, ventilaciju i sve ostalo stimam tipkama a ne na ekranu.. nadam se da ce u buducbosti sve vise tipke ugradjivat. (daBogda brate.....)

Kad sjednem s direktorom u auto, pa kad vidim (čovjek ima preko 60 godina) kako on "natipkava" nešto po onom ekranu, svaki put mu kažem: "Daj, ja ću, reci šta ti treba i ja ću natipkat" (nebitno je li navigacija, radio ili nekoga zove s mobilnog...).
Ali, šta kada je čovjek sam u autu?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
dmj spremio kviz za sutra (utorak) u 7 navečer:
https://myquiz.org/p/107429
https://myquiz.org/p/107429
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
moj drug dino dino četvrti, ja peti od 75.
jako dobar kviz. od dmj dina ništa drugo ni ne očekujem.
jako dobar kviz. od dmj dina ništa drugo ni ne očekujem.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.