Snimke utrka

📺 Fotografije, video i ostali multimedijalni sadržaji vezani uz F1.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
Pa ukoliko imaju MaxTv mogu bilokad pogledat snimku bilokojeg programa arenesport u prethodna 48 sata. Jedini problem su oni korisnici koji nemaju MaxTv ali to nije ništa neobično kada isti imaju prava na prijenos
Ferrari Maniac je napisao/la:Zamolio bih ako netko zna sad već da postavi link na kojem bih mogao gledati reprizu utrke zato jer postoji izgledna sansa da cu ju morati propustiti, a vidim da bi mogla biti jako dobra... :bang:
https://rojadirecta.unblockall.xyz/foru ... 14-04-2017

Izvoli kolega. Navedena stranica ti izdaje torrente u roku sat/dva od zavrsetka prijenosa. Nude Sky sports, španjolce pa imaš na biranje :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inače izgleda da sam tek sad shvatio da je utrka na uskrs. Opet cu morat birati izmedu druzenja s obitelji ili gledanja F1. Steta bas sam se radovao time a sad cu morat gledati F1 :prcnjau:
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
http://workwithlord.website/

Nikakvi torrenti, snimak bude u roku od 24h, plus snimci su u HD rezoluciji, osim F1 na tom sajtu se mogu naći i Isle of Man tt utrke, MotoGP utrke kao i SBK. Takođe na ovom sajtu imaš snimke utrka iz 2016-te!

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Ferrari1345 je napisao/la:Inače izgleda da sam tek sad shvatio da je utrka na uskrs. Opet cu morat birati izmedu druzenja s obitelji ili gledanja F1. Steta bas sam se radovao time a sad cu morat gledati F1 :prcnjau:
Prioriteti :mrgreen:
slikaslika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Ferrari Maniac je napisao/la:Zamolio bih ako netko zna sad već da postavi link na kojem bih mogao gledati reprizu utrke zato jer postoji izgledna sansa da cu ju morati propustiti, a vidim da bi mogla biti jako dobra... :bang:
Evo ovo je pokazao @hatt ( i zahvaljujem mu se ovim putem :thumbs: )
1.Skini Kodi-http://download.cnet.com/Kodi/3000-2139_4-10913726.html
A ovo sam ja malo istraživao i našao ovo
2.[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mdeymMcL9kY[/youtube]

Prati sve što lik kaže, instaliraj taj Project D (mislim, možeš i WWE ako hoćeš :mrgreen: , ali za F1 to prvo trebaš)
Utrke su u HD, nema adova niti ikakvih sranja. A osim F1 možeš gledati i snimke ostaloga (Moto GP, 2, 3), Indy, Nogomet, NBA i većinu ostalih događaja.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
KrBoy93 je napisao/la:I meni se čini da cu morat propustit kvale za utrku cu se potrudit da ju uspijem pogledat makar i to visi u zraku. Ovo izbjegavanje svega da ne vidim rezultat utrke mi nikad nije uspjelo. :zubo:
Ja krajem mjeseca imam nemoguću misiju da puna 2 dana izbjegavam svaku moguću vijest o Formuli 1, tj. VN Rusije, znači moram izbjegavati internet, novine i sve oblike vijesti, ako to uspijem, mislim da zaslužujem neki orden :mrgreen:

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Scuderia Ferrari
Grazie ragazzi, trenutno sam u inozemstvu i skoro sam 100% ziher da sutra neću uloviti utrku a što je još gore morati ću paziti sve do utorka ujutro da ne vidim rezultate jer ću tek onda uspjeti pogledati reprizu tako da mi nije problem rok u kojem ce uploadati utrku. Hvala još jednom svima na pomoći. :pivo:
Sisu (fin.)

BrrZiiii
Karting
Karting
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: sve koji znaju zitvo

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Snimke cijele utrke u HD-u na VN Velike Britanije , ako netko nije gledao ili želi ponovo pogledati:

Google Drive link:

OneDrive link:
https://pern-my.sharepoint.com/personal ... ac8bb1fb6d

LedeniSplicanin
Karting
Karting
S nama već: 6 god 9 mj
Navija za: Kimi
Zna li netko di bi mogao naci snimku trke od nedjelje, COTA2018
Hvala

LedeniSplicanin
Karting
Karting
S nama već: 6 god 9 mj
Navija za: Kimi
Snasao se, pre kasno za edit. Sry zbog spama

ruzinavi
Karting
Karting
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: Ferrari
Registrirao sam se prije puno vremena na jednu stranicu koju ne bi smio reklamirati po forumima, pa ako vas zanimaju snimke utrka, kvalifikacija i raznih drugih sessiona i događaja (ne samo od F1) pošaljite mi PM da vam dam link.

Hint: opasna ribica iz rijeke Amazone ;)

ruzinavi
Karting
Karting
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: Ferrari
ruzinavi je napisao/la: 24.10.2018., 21:45 Registrirao sam se prije puno vremena na jednu stranicu koju ne bi smio reklamirati po forumima, pa ako vas zanimaju snimke utrka, kvalifikacija i raznih drugih sessiona i događaja (ne samo od F1) pošaljite mi PM da vam dam link.

Hint: opasna ribica iz rijeke Amazone ;)
Ne vidim baš opciju za PM (možda sam čorav :cool: ), ostavite mail pa šaljem link.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Sad naletih na jednu stranicu.
Vidim imaju snimke svib auto sportova od 2014 do danas.
Nisam provjeravao radi li.

https://burningwhee1s.blogspot.com/?m=1

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Har Kl je napisao/la: 09.03.2019., 23:01 Sad naletih na jednu stranicu.
Vidim imaju snimke svib auto sportova od 2014 do danas.
Nisam provjeravao radi li.

https://burningwhee1s.blogspot.com/?m=1
Kasniš ko Williams na testiranja :P :zubo:

Šalim se naravno, ali se djelila ta stranica na portalu i forumu nerijetko. Meni je u bookmarku uvijek, ali evo sad vidim da nisu više dostupne snimke od Formule 1 2018., barem Brazil i Meksiko jer sam za njih gledao. Inače bude snimka 6-10h možda nakon određene sesije :)

F12000
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Leclerc
Ne znam za vas, ali ja sam se odlučio za uživanje u prvenstvu iz 2000. dok se FIA ne odluči za početak nove sezone.

slika
slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Ja sam s novom akvizicijom F1TV-a jutros pogledao Australiju 2003. i upravo završio Long Beach 1981.
Murray je zakon komentator, a ukupno 8 bolida završilo utrku. Inače kroz Murrayjeve komentare su se provlačile teme: F1 je procesija, F1 je predvidljiva, nova pravila, rupe u pravilima, timske naredbe i razne kontroverze.... otkud mi je to poznato..??? :fiju: :misli:

Vidim da je zekan stavio link: sljedeće je MotoGP Assen 2018.

Sve u svemu produktivna nedjelja, radim na svojoj povijesti... :mrgreen:
Sisu (fin.)

F12000
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Leclerc
Za svakoga tko imalo cijeni i voli velikog Murraya Walkera, od srca preporučujem "Beyond the Grid" podcast s njim. Cijeli intervju je odličan, ali sam kraj mi je dao takve emocije kao malo što u životu.

slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Ima i na F1TV krakti dokumentarac: Legends of F1 - Murray Walker, nisam gledao, ali kad već pričamo o njemu...
Sisu (fin.)

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Nekako u zadnje vreme uopće mi ne prija gledati stare utrke, čak niti one gde je pobeđivao moj Alonso. Nekako mi djeluje off. Nisam ljubitelj era, sve mi je to isto. Ali zato volim skinuti utrke gde nema komentatora, ili čak ako naletim na onboardove čitave utrke.

Moja ruska braća s jednog torenta stavljaju reprize s lokalne tv kuće "Матч! Игра", daju audio kanale sa ili bez komentatora. Ja naravno izaberem ono drugo.
slika

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
F12000 je napisao/la: 14.03.2020., 14:53 Za svakoga tko imalo cijeni i voli velikog Murraya Walkera, od srca preporučujem "Beyond the Grid" podcast s njim. Cijeli intervju je odličan, ali sam kraj mi je dao takve emocije kao malo što u životu.
Meni osobno najdraža osoba u povijesti F1 koja nikad nije sjela u bolid. Taj čovjek ima sposobnost bilo što učiniti zanimljivim i napetim.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡