Pa ukoliko imaju MaxTv mogu bilokad pogledat snimku bilokojeg programa arenesport u prethodna 48 sata. Jedini problem su oni korisnici koji nemaju MaxTv ali to nije ništa neobično kada isti imaju prava na prijenos
Ferrari Maniac je napisao/la:Zamolio bih ako netko zna sad već da postavi link na kojem bih mogao gledati reprizu utrke zato jer postoji izgledna sansa da cu ju morati propustiti, a vidim da bi mogla biti jako dobra...
Inače izgleda da sam tek sad shvatio da je utrka na uskrs. Opet cu morat birati izmedu druzenja s obitelji ili gledanja F1. Steta bas sam se radovao time a sad cu morat gledati F1
"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
Nikakvi torrenti, snimak bude u roku od 24h, plus snimci su u HD rezoluciji, osim F1 na tom sajtu se mogu naći i Isle of Man tt utrke, MotoGP utrke kao i SBK. Takođe na ovom sajtu imaš snimke utrka iz 2016-te!
Ferrari1345 je napisao/la:Inače izgleda da sam tek sad shvatio da je utrka na uskrs. Opet cu morat birati izmedu druzenja s obitelji ili gledanja F1. Steta bas sam se radovao time a sad cu morat gledati F1
Ferrari Maniac je napisao/la:Zamolio bih ako netko zna sad već da postavi link na kojem bih mogao gledati reprizu utrke zato jer postoji izgledna sansa da cu ju morati propustiti, a vidim da bi mogla biti jako dobra...
Prati sve što lik kaže, instaliraj taj Project D (mislim, možeš i WWE ako hoćeš , ali za F1 to prvo trebaš)
Utrke su u HD, nema adova niti ikakvih sranja. A osim F1 možeš gledati i snimke ostaloga (Moto GP, 2, 3), Indy, Nogomet, NBA i većinu ostalih događaja.
KrBoy93 je napisao/la:I meni se čini da cu morat propustit kvale za utrku cu se potrudit da ju uspijem pogledat makar i to visi u zraku. Ovo izbjegavanje svega da ne vidim rezultat utrke mi nikad nije uspjelo.
Ja krajem mjeseca imam nemoguću misiju da puna 2 dana izbjegavam svaku moguću vijest o Formuli 1, tj. VN Rusije, znači moram izbjegavati internet, novine i sve oblike vijesti, ako to uspijem, mislim da zaslužujem neki orden
Grazie ragazzi, trenutno sam u inozemstvu i skoro sam 100% ziher da sutra neću uloviti utrku a što je još gore morati ću paziti sve do utorka ujutro da ne vidim rezultate jer ću tek onda uspjeti pogledati reprizu tako da mi nije problem rok u kojem ce uploadati utrku. Hvala još jednom svima na pomoći.
Registrirao sam se prije puno vremena na jednu stranicu koju ne bi smio reklamirati po forumima, pa ako vas zanimaju snimke utrka, kvalifikacija i raznih drugih sessiona i događaja (ne samo od F1) pošaljite mi PM da vam dam link.
ruzinavi je napisao/la: 24.10.2018., 21:45
Registrirao sam se prije puno vremena na jednu stranicu koju ne bi smio reklamirati po forumima, pa ako vas zanimaju snimke utrka, kvalifikacija i raznih drugih sessiona i događaja (ne samo od F1) pošaljite mi PM da vam dam link.
Hint: opasna ribica iz rijeke Amazone
Ne vidim baš opciju za PM (možda sam čorav ), ostavite mail pa šaljem link.
Har Kl je napisao/la: 09.03.2019., 23:01
Sad naletih na jednu stranicu.
Vidim imaju snimke svib auto sportova od 2014 do danas.
Nisam provjeravao radi li.
Šalim se naravno, ali se djelila ta stranica na portalu i forumu nerijetko. Meni je u bookmarku uvijek, ali evo sad vidim da nisu više dostupne snimke od Formule 1 2018., barem Brazil i Meksiko jer sam za njih gledao. Inače bude snimka 6-10h možda nakon određene sesije
Ja sam s novom akvizicijom F1TV-a jutros pogledao Australiju 2003. i upravo završio Long Beach 1981.
Murray je zakon komentator, a ukupno 8 bolida završilo utrku. Inače kroz Murrayjeve komentare su se provlačile teme: F1 je procesija, F1 je predvidljiva, nova pravila, rupe u pravilima, timske naredbe i razne kontroverze.... otkud mi je to poznato..???
Vidim da je zekan stavio link: sljedeće je MotoGP Assen 2018.
Sve u svemu produktivna nedjelja, radim na svojoj povijesti...
Za svakoga tko imalo cijeni i voli velikog Murraya Walkera, od srca preporučujem "Beyond the Grid" podcast s njim. Cijeli intervju je odličan, ali sam kraj mi je dao takve emocije kao malo što u životu.
Nekako u zadnje vreme uopće mi ne prija gledati stare utrke, čak niti one gde je pobeđivao moj Alonso. Nekako mi djeluje off. Nisam ljubitelj era, sve mi je to isto. Ali zato volim skinuti utrke gde nema komentatora, ili čak ako naletim na onboardove čitave utrke.
Moja ruska braća s jednog torenta stavljaju reprize s lokalne tv kuće "Матч! Игра", daju audio kanale sa ili bez komentatora. Ja naravno izaberem ono drugo.
F12000 je napisao/la: 14.03.2020., 14:53
Za svakoga tko imalo cijeni i voli velikog Murraya Walkera, od srca preporučujem "Beyond the Grid" podcast s njim. Cijeli intervju je odličan, ali sam kraj mi je dao takve emocije kao malo što u životu.
Meni osobno najdraža osoba u povijesti F1 koja nikad nije sjela u bolid. Taj čovjek ima sposobnost bilo što učiniti zanimljivim i napetim.