F1 Vijesti

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
Kico je napisao/la: 11.03.2020., 15:31 Novi intro meni osobno bolji od starog!!

https://youtu.be/HKY9ScrBnuM
odličan!
masu legendarnih scena po dekadama - u skladu 70. rođendana.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Daaa , puno puno bolji :thumbs: :thumbs: :thumbs:
slikaslika slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Može, samo nek konfiguraciju izmjene i nek je jedna noćna, jedna popodnevna i vrh :thumbs:

EDIT: Intro je prejak, onaj od prošle godine je pomalo dosadan bio, jedino je muzika valjala, sad valja sve :D
slikaslika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
FIA president Jean Todt says he personally struck the private deal with Ferrari after the investigation into their 2019 engine.

https://www.planetf1.com/news/jean-todt ... ettlement/
slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
"Na preporuku tehničke komisije, pravnika i financijskih savjetnika."

Ovaj FIA/Ferrari slučaj je dobar primjer kako se u medijima ponekad informacije prenose loše i tendenciozno. Ne vidim nijedan razlog zašto bi naslov rekao da je "Jean Todt odgovoran za dogovor". On je predsjednik FIA-e, tko će biti odgovoran, spremačica?

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
bivši šef Ferrarija, sin mu menadžer vozača Ferrarija. #vjerodostojno
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
zekohonda je napisao/la: 11.03.2020., 21:03 bivši šef Ferrarija, sin mu menadžer vozača Ferrarija. #vjerodostojno
Bio je bivši šef Ferrarija i tata menadžera Ferrarija i prosle godine kad je FIA ugnjetavala Ferrari senzorima i izdavala tehničke direktive koje su ih usporile.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
To mu je posao,a ne da tajnom nagodbom rješava vrlo ozbiljnu situaciju...i priznaje da su nesposobni.
A mogu i ja vaditi kako je lec kažnjen samo novčanim kaznama za incident u boksu i krivo prijavljenu razinu goriva.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
zekohonda je napisao/la: 11.03.2020., 21:29 To mu je posao,a ne da tajnom nagodbom rješava vrlo ozbiljnu situaciju...i priznaje da su nesposobni.
A mogu i ja vaditi kako je lec kažnjen samo novčanim kaznama za incident u boksu i krivo prijavljenu razinu goriva.
Posao mu je da radi po propisima, što u ovom slučaju izgleda da radi. Zašto misliš da je tim potezima prošle godine radio ok, a ovim potezom nije ok?

Ako impliciras da radi u korist Ferrarija onda bi im valjda dozvolio korištenje te PU od prošle godine?

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Ponovio sam 100x zašto smatram da ovo nije ok.
Kako će im dozvoliti 'te' Pu kad su na snazi nove td. Da nije RB tražio 'pojašnjenja' i dalje bi Ferrari imao onu prednost.

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Mozda je i dalje ima

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Seb
A ne objavljuju da je on sam donio odluku da istražuje Ferrari, iako niko od timova nije uputio službeni protest (što opet govori u prilog mogućoj špijunaži...). I negdje sam još pročitao da je imao tri opcije: obustaviti istragu, tužiti Ferrari (što bi bilo glupo bez dokaza), ili postići dogovor.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
zekohonda je napisao/la: 11.03.2020., 21:41 Ponovio sam 100x zašto smatram da ovo nije ok.
Sve okej, ali onda bi trebalo biti precizan. Ako nije ok što je slučaj zaključen "tajnim kompromisom" onda nije kriv Todt nego pravilnik koji to omogućava.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
On je odabrao tu najgoru opciju.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Znači, predsjednik FIA-e je odabrao legalnu opciju za koju mi iz fotelje bez ikakvih detaljnijih informacija prosuđujemo da je najgora? Ok :)

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Mi? Zar i ti? :mrgreen:
Ako je sve čisto obustavi istragu. Ako nije nastavi.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
zekohonda je napisao/la: 12.03.2020., 09:29 Mi? Zar i ti? :mrgreen:
Ma realno, bolje i to nego da su rekli nešto tipa - koristite taj motor još jednu godinu, a onda ćemo zabraniti od 2021. U svakom slučaju pohvale na promptnim tehničkim direktivama. :gandalf:

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
I 7 F1 ekipa vjerojatno smatra da je to najgora opcija. A ne sumnjam da netko od njih ima neke detaljnije informacije. :D
Ali toliko se o tome vec ovdje raspravljalo da bi se samo ponavljali pa nema smisla :zubo:
slikaslika slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
avetma je napisao/la: 12.03.2020., 09:44
zekohonda je napisao/la: 12.03.2020., 09:29 Mi? Zar i ti? :mrgreen:
Ma realno, bolje i to nego da su rekli nešto tipa - koristite taj motor još jednu godinu, a onda ćemo zabraniti od 2021. U svakom slučaju pohvale na promptnim tehničkim direktivama. :gandalf:
Dobar :thumbs:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡