F1 Vijesti

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Pa svaka utrka bez gledatelja je nezamisliva, naravno da se ne može uspoređivati jedan Bahrain sa Monzom...

Bez obzira što je "umjetna" publika u Bahrainu, 100 000 ljudi tijekom vikenda nije uopće malo kako se priča da nema gledatelja...

The 2019 race attendance was 34.000, with a total attendance of 97000 over race weekend, Bahrain GP best numbers ever.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Ma ja govorim iz perspektive nogometasa/kosarkasa/F1 vozaca.
Kao kompletnog dozivljaja naravno da je uvijek zalosno kad nema publike ,pogotovo u tim brojkama.
U nogometnoj tekmi nogometas svaku sekundu , od pocetka do kraja , vidi osjeti cuje publiku. Osjeca tu energiju i definitivno je nogometas u bliskijem(neznam kako da kazem) kontaktu s publikom nego vozac u bolidu (kojem je teze i vidjeti i cuti tu publiku).
slikaslika slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Ako ništa dobivamo još jednu stazu sa strastvenim navijačima. Maxovci su zaista ludi navijači.
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
senna66 je napisao/la:Ako ništa dobivamo još jednu stazu sa strastvenim navijačima. Maxovci su zaista ludi navijači.
Ja mislim da će u Holandiji biti krcato, čovjek na čovjeku koliko je cijela država luda za Maxonjomslika

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Kao na koridi u Čevljanovićima :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ma nadam se da su dobro proračunali za izdržljivost tribina kad Holanđani pođu sinhronizovano skakat pjevajući Max Max Max Super Max Max Super Super Max Max :D
slikaslika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Seb
Meni je glupo čuti to "umjetna publika". Ono došli su na utrku, a ne zanima ih F1. Pa zašto su onda došli? Pa ne plaća ih niko valjda da budu tu. I glupo mi je pričati o tradiciji. Pa sad niko više nebi trebao imati utrku nego države sa "tradicijom". A svi bi jedva dočekali da i vaša država organizuje F1 utrku. Tada vas nebi zanimala tradicija...

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
Sarma je napisao/la: 08.03.2020., 12:36 Pa svaka utrka bez gledatelja je nezamisliva, naravno da se ne može uspoređivati jedan Bahrain sa Monzom...

Bez obzira što je "umjetna" publika u Bahrainu, 100 000 ljudi tijekom vikenda nije uopće malo kako se priča da nema gledatelja...

The 2019 race attendance was 34.000, with a total attendance of 97000 over race weekend, Bahrain GP best numbers ever.
34 k je ok za nedjelju.
nema jebene šanse da je bilo oko 30 k petkom i subotom.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 3 mj
A nezz @zeko, i meni je mnogo to za petak, ali tako kažu Fabrega i ekipa na twitteru...

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
sukob interesa...koji sukob interesa? :rofl:
https://www.dailymail.co.uk/sport/formu ... 0&ito=1490
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
"As we revealed last week, the seven — including Lewis Hamilton's Mercedes team, Red Bull and McLaren..." :mrgreen:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
avetma je napisao/la: 11.03.2020., 11:23 "As we revealed last week, the seven — including Lewis Hamilton's Mercedes team, Red Bull and McLaren..." :mrgreen:
Lujo predvodi tu žalbu, na prvim linijama :mrgreen:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
a ybg, britanski tabloid... očekivano. :mrgreen:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
https://www.gptoday.net/en/amp/news/f1/ ... g-explored

Gleda se plan održavanja DVIJE utrke u Bahrainu kroz dva tjedna.

Navodno Vietnam samo što se nije otkazao, pa ovo bi bilo idealno riješenje jer bi ekipe ostale tamo kroz 14 dana u određenoj karanteni, ali bi se dvije utrke održale zbog Vietnama.

Nije glupa odluka...samo bi volio da prva utrka bude normalna noćna, a druga može biti po danu ili na onoj drugoj konfiguraciji iz 2010 tako da imamo više neizvjesnosti i predvidljivosti u drugoj utrci.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ferrari je napisao/la: 11.03.2020., 12:33 https://www.gptoday.net/en/amp/news/f1/ ... g-explored

Navodno Vietnam samo što se nije otkazao, pa ovo bi bilo idealno riješenje jer bi ekipe ostale tamo kroz 14 dana u određenoj karanteni, ali bi se dvije utrke održale zbog Vietnama.

Nije glupa odluka...samo bi volio da prva utrka bude normalna noćna, a druga može biti po danu ili na onoj drugoj konfiguraciji iz 2010 tako da imamo više neizvjesnosti i predvidljivosti u drugoj utrci.
Ja sam za :cheer:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ni ja nemam ništa protiv.... :kokice:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Meh, meni je to malo bezveze. Bolje smanjiti broj utrka za dvije nego nešto bezveze forsirati.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Definitivno za. Bilo bi super vidjet kako bi momcadi odradile drugu utrku ako bi uvjeti na stazi bili jednaki

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
Novi intro meni osobno bolji od starog!!

https://youtu.be/HKY9ScrBnuM
Engine mode 11!
Position 5!

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Ferrari je napisao/la: 11.03.2020., 12:33 https://www.gptoday.net/en/amp/news/f1/ ... g-explored

Ja sam za..... :kokice:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡