F1 videoigre (Codemasters)
Televizija (film, serije), glazba, mediji...
-
Perica9
- Formula 1
- S nama već: 9 god 7 mj
Meni izgleda isto dobro , ali ima žešćih glitcheva u online , npr. voze se kvale one-shot i svi budu DSQ , a imaju čisto vrijeme ili ako ima kontakta , nakon 2. kruga "postane invisible" i ne možes braniti poziciju na kočenju... sve ostalo super.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Codemasters-ova F1 igra za aktualnu sezonu izlazi ranije već što je prethodnih sezona bio slučaj:
https://www.hcl.hr/vijest/formula-1-brz ... ga-137806/
https://www.hcl.hr/vijest/formula-1-brz ... ga-137806/
-
Anonimus4138
- GP3
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Valjda ce imat i F2 u igri!!
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Očito nikad nisi probao rFactor, Automobilistu, Assetto Corsu... možda te ne uživi pred utrku kao te codemasters, ali zato kad voziš uživiš se kao da je realnost koliko je fizika bolesno dobra.AlkY je napisao/la: 28.03.2019., 21:17 Kazu da ce prvi put do sad biti i F2.
Al kako rade tu formulu to je strasno. Ovo sta sam odigrao F1 2018 , realnije se nemoze. Kada dodes na kvalifikacije , utrku imas osjecaj kao da si pravi vozac![]()

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Ma nisu loše igre za igranje na gamepadu, solidno izbalansirana simarcada, ako se ne teži ka što više simulacijskom iskustvu, što samo po sebi zahtjeva velika ulaganja u dobar upravljač i postolje za njega.
Koje upravaljače/volane koristite za racing simulacije?
Koje upravaljače/volane koristite za racing simulacije?
- Beethoven87
- Karting
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: najbolje (Senna, Schumi)
Codemastersova F1 je ok igra. Igram od 2014..., a F1 i razne vožnje opcenito jos na PS1 tamo negdje od 1998...
Gušt je...
Ali...
U usporedbi s Gran Turismom... bilo kojim, a igram trenutno najnoviji na PS4...
Od kad je izasao, jednostavno, F1 mi je bez veze...
Fizika je jednostavno neusporedivo bolja...
Gušt je...
Ali...
U usporedbi s Gran Turismom... bilo kojim, a igram trenutno najnoviji na PS4...
Od kad je izasao, jednostavno, F1 mi je bez veze...
Fizika je jednostavno neusporedivo bolja...
- Lux14
- Formula 4
- S nama već: 7 god 7 mj
- Navija za: Alonso
Meni je ova F1 2018 jako dobra, kroz serijal mislim da su značajno napredovali. Pogotovo ju je gušt igrat za one više naklonjene single playeru (daleko najbolji career mod među racing igricama).
Trenutno omiljena simulacija mi je pcars 2 (za kojeg sam mislio da je užas dok ga nisam počeo igrati), čekam sad da izađe AC Competizione (jer je Assetto Corsa što se tiče fizike, modela vožnje, ffb-a i zvuka vjerovatno najbolji sim). A valjalo bi isprobat i Dirt Rally 2.0...
Trenutno omiljena simulacija mi je pcars 2 (za kojeg sam mislio da je užas dok ga nisam počeo igrati), čekam sad da izađe AC Competizione (jer je Assetto Corsa što se tiče fizike, modela vožnje, ffb-a i zvuka vjerovatno najbolji sim). A valjalo bi isprobat i Dirt Rally 2.0...
Logitech MOMOVettel-Ferrari je napisao/la: 28.03.2019., 22:42 Koje upravaljače/volane koristite za racing simulacije?

You should never underestimate the predictability of stupidity
-
Perica9
- Formula 1
https://youtu.be/roE7Y2TMAYo
Pogledajte Senninu facu na početku... Shvaćam da je umro prije 25 godina , ali opet... Užas...
Pogledajte Senninu facu na početku... Shvaćam da je umro prije 25 godina , ali opet... Užas...

-
Perica9
- Formula 1
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx ... id=2095143
Ja na prvu pomislio Vettel potpisao za Mercedes , ali dobro ne bi bilo loše i da se desi u igrici
Kad smo već kod igrice , Ferrari izgleda užasno...
Ja na prvu pomislio Vettel potpisao za Mercedes , ali dobro ne bi bilo loše i da se desi u igrici

Kad smo već kod igrice , Ferrari izgleda užasno...

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Grafički konačno izgleda vrhunski, a što se modela bolida tiče, koliko sam primjetio završeni su samo Renault, Haas i Torro Rosso, ostali su spec auto sa liverijom, kao na Automobilisti. Ne znam šta im je toliki problem modele napraviti, jer moderi za rFactor i Assettu naprave prije njih komplet modove sa bolidima 1 kroz 1 kao pravi... Nedavno sam čitao, navodno su ubacili model nekog bolida od moddera Assette i morali su ga sklonit za ovu sezonu, nmgu se sjetit koji je, ali prošle godine je bio, a ove godine je uklonjen, što mi je još čudnije da tako ozbiljan tvorac igara ne može napraviti nešto što modderi odrade uz neke sitne donacije 

-
Maxi09
- Karting
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Red Bull
F1 2019 je vani za one koji su naručili Anniversary Edition.
Trebalo mi je malo prilagodbe na pasice koje bacaju u mid speed zavojima na Spa. Handling je poprilično dobar i predvidljiv što mi se sviđa pošto koristim Dualshock 4. Neki prvi dojmovi o borbi je da AI pokušava logične poteze te neće forsirat tipa sa vanjske strane gdje bi u prošloj igri samo izletjeli sa staze i izgubili poziciju. Pratio sam također Bottasa te je dobro obranio poziciju zadnji krug kad sam ga malo pritiskao različitim linijama.
Mogu kazat da će mi 100 AI biti preslab, vjerojatno ću postepeno dizat nadam se do 105 do 107 koji mi je bio taman level ovisno o stazi.
Nakon par dana strepljenja oko zvuka motora Honde mogu odahnuti, kod prvog kočenja i downshifta se primjetio taj poznati zvuk.
Što se tiće karijere, preskočio sam F2 jer mi nikako nije po volji imat ona 2 rivala u F1.
Odabrao sam RB familiju naravno, ali idem stepenicu niže kod Kvyata. Cilj je za prvu sezonu pokupit koji perk što smanjuje cijenu i povećava sigurnost da upgrade prođe pa prvi update stavit negdje oko Kanade.
Trebalo mi je malo prilagodbe na pasice koje bacaju u mid speed zavojima na Spa. Handling je poprilično dobar i predvidljiv što mi se sviđa pošto koristim Dualshock 4. Neki prvi dojmovi o borbi je da AI pokušava logične poteze te neće forsirat tipa sa vanjske strane gdje bi u prošloj igri samo izletjeli sa staze i izgubili poziciju. Pratio sam također Bottasa te je dobro obranio poziciju zadnji krug kad sam ga malo pritiskao različitim linijama.
Mogu kazat da će mi 100 AI biti preslab, vjerojatno ću postepeno dizat nadam se do 105 do 107 koji mi je bio taman level ovisno o stazi.
Nakon par dana strepljenja oko zvuka motora Honde mogu odahnuti, kod prvog kočenja i downshifta se primjetio taj poznati zvuk.

Što se tiće karijere, preskočio sam F2 jer mi nikako nije po volji imat ona 2 rivala u F1.
Odabrao sam RB familiju naravno, ali idem stepenicu niže kod Kvyata. Cilj je za prvu sezonu pokupit koji perk što smanjuje cijenu i povećava sigurnost da upgrade prođe pa prvi update stavit negdje oko Kanade.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Izgleda da konačno stiže licencirana F1 Manager video igra:
https://www.hcl.hr/vijest/stizu-nove-fo ... de-152552/
BTW Može li se ova tema preimenovati u F1 Video Games/igre ili nešto slično, da se ne otvaraju nove teme, a igra F1 2016 je davno prestala biti aktuelna
https://www.hcl.hr/vijest/stizu-nove-fo ... de-152552/
BTW Može li se ova tema preimenovati u F1 Video Games/igre ili nešto slično, da se ne otvaraju nove teme, a igra F1 2016 je davno prestala biti aktuelna

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Kako nije aktualna, ja još uvijek udaram po F1 2015Vettel-Ferrari je napisao/la: 10.03.2020., 14:16 BTW Može li se ova tema preimenovati u F1 Video Games/igre ili nešto slično, da se ne otvaraju nove teme, a igra F1 2016 je davno prestala biti aktuelna![]()

Promijenjeno

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
A ja 2012croatic f1 je napisao/la: 10.03.2020., 15:10Kako nije aktualna, ja još uvijek udaram po F1 2015Vettel-Ferrari je napisao/la: 10.03.2020., 14:16 BTW Može li se ova tema preimenovati u F1 Video Games/igre ili nešto slično, da se ne otvaraju nove teme, a igra F1 2016 je davno prestala biti aktuelna![]()
![]()
Promijenjeno![]()

Doduše kontroler mi ne radi već godinu dana pa baš i ne igram ali eto