Trebao je uzeti bar jednu F1 titulu. To mi je uvijek bilo nejasno, kako Williams nije više podržavao Juana sa tim Williams BMW strojem...... Ralf je bio solidan, ali ne za prvaka..... šteta..... našeg debelog Juana.....Hamiltoncheater je napisao/la: 04.03.2020., 13:54Da !!! Nažalost,znam za taj slučaj. Nije mi to drago. JP Montoya je bio žestoko dobar vozač.pigmalion je napisao/la: 04.03.2020., 13:43I roknuo je Juana Pabla Montoyu na VN Brazila 2001., kada ga je Juan obilazio za cijeli krug.Hamiltoncheater je napisao/la: 04.03.2020., 12:47 Na današnji dan 1972. godine rodio se Jos Verstappen koji je u F1 karijeri imao 2 postolja vozeći za Benneton ( Mađarska i Belgija 1994).
Po tome ga pamtim, više nego po ičemu, pa taman zvučao kao zlopamtilo.
Juan majstorski obiđe Michaela sa svojim dobrim, dobrim Williams - BMWom, a ovaj ...... Nizozemac ga pokosi, kao da se utrkivao za mjesto u utrci.
Nije slična shema kao Ocon / Verstappen na VN Brazila 2018. , ali..... po tome najviše pamtim Josa Verstappena.... ili još bolje bih se izrazio,... to mi prvo padne na pamet kada se podsjetim Josa Verstappena.![]()
Ali potomci su tu, nikad se ne zna......

Tj. kada se sjetim tih vremena, Juan i Jacques Villeneuve su bili vrlo, vrlo jezičavi ..... maltene gotovo uvijek govorili što im na umu, to im na drumu.