Nažalost, danas si budala ako ne glumiš

@Frantic potpuno se slažem s tobom. I on još pritom osporava Giannisa. Daj brate pogledaj sebe
Ostade George na poziciji dvojke.alonso5 je napisao/la: 21.11.2019., 10:29Shamet nije igrao pa kad se on vrati kad budu u full postavi onda cemo vidjeti tko je bio upravu ti ili jaFrantic je napisao/la: 21.11.2019., 07:10 Clippersi dobili Boston na produžetke.
Kao što rekoh, jedan je prebačen na dvicu (George, Kawhi je ostao na svojoj poziciji).
I džaba im sve da nije bio Loua Williamsa (po ko zna koji put).
Jake odbrane, obje ekipe na 40-ak % šuta iz igre.![]()
A sto se tice Sweet Loua klasika, Clutch igrac![]()
Bio si u pravu ja sam konto da Shamet 100% ide na 2 a George ili Kawhi na 3 odnosno 4. A zar nije Green bio cijelo vrijeme na 4, jer ja jos nisam vidio da je Harrel bio starter dok su bili u full sastavu bez ozljeda. Jer jedini pravi centar je Zubac a Harrel ga mijenja jer nemaju drugog centra, zato njih dvojica nikad ne igraju zajedno, neznam ali Harrella jos nisam vidio kao startera u full sastavu i to jos na 4ki.Frantic je napisao/la: 03.03.2020., 06:45Ostade George na poziciji dvojke.alonso5 je napisao/la: 21.11.2019., 10:29Shamet nije igrao pa kad se on vrati kad budu u full postavi onda cemo vidjeti tko je bio upravu ti ili jaFrantic je napisao/la: 21.11.2019., 07:10 Clippersi dobili Boston na produžetke.
Kao što rekoh, jedan je prebačen na dvicu (George, Kawhi je ostao na svojoj poziciji).
I džaba im sve da nije bio Loua Williamsa (po ko zna koji put).
Jake odbrane, obje ekipe na 40-ak % šuta iz igre.![]()
A sto se tice Sweet Loua klasika, Clutch igrac![]()
![]()
I nema to veze sa dolaskom Morrisa, na poziciju četvorke.
Jer da nije došao, tu bi ostao Harrell, koji je prekomandovan u četvorku sa klupe.
U pravu si za Harrellaalonso5 je napisao/la: 03.03.2020., 12:39 ......
Bio si u pravu ja sam konto da Shamet 100% ide na 2 a George ili Kawhi na 3 odnosno 4. A zar nije Green bio cijelo vrijeme na 4, jer ja jos nisam vidio da je Harrel bio starter dok su bili u full sastavu bez ozljeda. Jer jedini pravi centar je Zubac a Harrel ga mijenja jer nemaju drugog centra, zato njih dvojica nikad ne igraju zajedno, neznam ali Harrella jos nisam vidio kao startera u full sastavu i to jos na 4ki.
Dođoše i izgubišeCrashOverride je napisao/la: 20.12.2019., 13:47
Nisam brojo ali sam dojma da je klupa Bucksa bila vise na parketu od klupe Lakersa
Ja isto zadovoljan.. Lakersi izgubise
Doce Bucksi i u Stapels pa i tamo dobiti, no worries![]()
Od svih kombinacija pomenuta 4 tima, ova ima možda i (blago) najveću vjerovatnoću.