Sauber
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Potvrđuješ onu od Hesketha "Nursie, men love women, but even more than that... Men. Love. Cars."gjoko-mkd je napisao/la:Ma....moja supruga svaki put mi kaže da bi bila zadovoljna da joj obraćam pažnju barem trećinu od paznje koju dajem autu![]()
Ljubomorna na auto.....a ne na drugu neku...

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

- LH44
- Formula 1
Jel radi to kod cure koja je auto-fanatik?gjoko-mkd je napisao/la: 23.02.2020., 13:04 Ajmo malo šalu na naš račun....da ,,povežemo,, žene i Alfu:
-u spavaću sobu žena mazi muža i mu kaže-bombončiću moj....reci mi nešto pokvareno(rasipano na mom jeziku)![]()
na to će muž: Alfa Romeo![]()

- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Evo par aerodinamičkih novotarija u radionici Alfe

https://www.motorsport.com/f1/news/alfa ... s/4729025/

https://www.motorsport.com/f1/news/alfa ... s/4729025/

- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Ni meni nije jasno to nabrijavanje na Alfu kad ova momčad nema nikakve veze s onom pravom Alfom iz 50ih i 80ih
Ispravite me ako griješim, ali Alfa Romeo je samo glavni sponzor momčadi Sauber.

Ispravite me ako griješim, ali Alfa Romeo je samo glavni sponzor momčadi Sauber.
- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Siguran sam da u timu tehničara i inženjera ima najmanje par momaka koji su radili u tvornici Alfe, a povučeni su u F1 da bi pomogli u razvoju
Pa nisu svi inženjeri iz Ferarija( motor, mjenjač i neke druge Ferarijeve djelove)... verovatno je grupacija sakupila tim iz više pogona, uključujući i Alfu
Pa nisu svi inženjeri iz Ferarija( motor, mjenjač i neke druge Ferarijeve djelove)... verovatno je grupacija sakupila tim iz više pogona, uključujući i Alfu
- LH44
- Formula 1
Ma već smo prešli preko toga 100x i jasno nam je svima da to nije ni A od Alfe Romeo iz prošlog vijeka, to što mi pojedini Alfisti namjerno živimo u zabludi da je ovo čistokrvna Alfa, to je naš problem i ne vidim poentu da se svaki put pojedini kačite na naše komentare kako to nije Alfa, već Sauber 99%, ali zaboli me, ime ekipe i značka na nosu i poklopcu su od Alfe i tu je i mak sa 4 lista ako se ne varam, tako da to je Alfa Romeo i KRAJ!

- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Pogotovo kad prenosimo neku vijest o inovacijama i onda nas neki napadaju zbog doslovno zvanja tima njegovim imenom. Konkretno u prethodnom slučaju baš sam i htio napisati Alfa Suaber ali mi se nije dalo napisati dodatnih 6 slova.
Isto tako smo utvrdili još prošle godine da je Peter Sauber prodao tim prije nekoliko godina tako da ni ono nema veću težinu trenutno od Alfe.
Isto tako smo utvrdili još prošle godine da je Peter Sauber prodao tim prije nekoliko godina tako da ni ono nema veću težinu trenutno od Alfe.