Evo sad vidim da je u biti ždrijeb. To me više podsjeća na mlado od konja. Vidi se da ne pratim nogomet.

Pa da, vrlo poznata stvar iz prošlosti. Ne kužim šta ima novog u ovom članku koje su stavili na F1Fanatic?!
Ma znam za to. Mislim, znamo svi da je išao da ga mlatne zbog tih stvari što si navela (1989, Balestre, mijenjanje pp strane....)Lady je napisao/la:Pa da, vrlo poznata stvar iz prošlosti. Ne kužim šta ima novog u ovom članku koje su stavili na F1Fanatic?!
Senna je 1990 namjerno zakucao Prosta u Suzuki, i ono šta neki ni neznaju, on je to čak i prije utrke najavio kad mu je onaj mutikaša (da ne upotrijebim prljaviju riječ) Balestre premjestio pole na prljavu stranu iako je već sve bilo dogovoreno sa sucima da pole bude na čistoj strani. Tada je Senna popi**o i najavio osvetu i za 89.
Ima jedan tekst (stavila sam ga u temi Povijest negdje na samom početku) gdje Senna kasnije opisuje šta misli o Balestreu i kako se sve odvijalo u Suzuki 90.
Ja mu ne odobravam taj potez, ali ga itekako razumijem. To je bio jedini način da Prost osjeti na svojoj koži kako je to kad te netko namjerno zakuca kad si u borbi za naslov. S obzirom na Prostovu prisnost s Balestreom, Senna nije imao drugog izbora nego da im vrati praktički istom mjerom.....
A ovo o slobodnom prostoru, Senna je zaista bio vozač koji je koristio svaki i minimalni slobodni prostor. nekad ga je to i koštalo pobjede, ali u većini slučajeva je prolazio jer je dobro procjenjivao....