F1 Vijesti

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
:mrgreen: Nisam imao pojma da se tako ne govori, no izgleda da sam bio na tragu.. kao mali su me zvali Biserko, u nedostatku rječnika sâm sam izmišljao po instinktu.. kao i sada.

Evo sad vidim da je u biti ždrijeb. To me više podsjeća na mlado od konja. Vidi se da ne pratim nogomet. :D
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Žrijeb, žlijeb, ždrijeb,......, ma svejedno. :mrgreen:
Ja sam se od srca nasmijao kad sam pročitao. :pivo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 8 mj
Kod nas se kaže žreb [WHITE SMILING FACE] U svakom slucaju bice zanimljiv ROC ove godine....samo jedno ime fali u timu Deutchland i ove godine [CRYING FACE]
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Lady
GP3
GP3
Frantic je napisao/la:
Vrlo zanimljivo
http://www.f1fanatic.co.uk/2015/11/20/i ... ng-driver/
Pa da, vrlo poznata stvar iz prošlosti. Ne kužim šta ima novog u ovom članku koje su stavili na F1Fanatic?!

Senna je 1990 namjerno zakucao Prosta u Suzuki, i ono šta neki ni neznaju, on je to čak i prije utrke najavio kad mu je onaj mutikaša (da ne upotrijebim prljaviju riječ) Balestre premjestio pole na prljavu stranu iako je već sve bilo dogovoreno sa sucima da pole bude na čistoj strani. Tada je Senna popi**o i najavio osvetu i za 89.
Ima jedan tekst (stavila sam ga u temi Povijest negdje na samom početku) gdje Senna kasnije opisuje šta misli o Balestreu i kako se sve odvijalo u Suzuki 90.
Ja mu ne odobravam taj potez, ali ga itekako razumijem. To je bio jedini način da Prost osjeti na svojoj koži kako je to kad te netko namjerno zakuca kad si u borbi za naslov. S obzirom na Prostovu prisnost s Balestreom, Senna nije imao drugog izbora nego da im vrati praktički istom mjerom.....
A ovo o slobodnom prostoru, Senna je zaista bio vozač koji je koristio svaki i minimalni slobodni prostor. nekad ga je to i koštalo pobjede, ali u većini slučajeva je prolazio jer je dobro procjenjivao....
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Lady je napisao/la:
Frantic je napisao/la:
Vrlo zanimljivo
http://www.f1fanatic.co.uk/2015/11/20/i ... ng-driver/
Pa da, vrlo poznata stvar iz prošlosti. Ne kužim šta ima novog u ovom članku koje su stavili na F1Fanatic?!

Senna je 1990 namjerno zakucao Prosta u Suzuki, i ono šta neki ni neznaju, on je to čak i prije utrke najavio kad mu je onaj mutikaša (da ne upotrijebim prljaviju riječ) Balestre premjestio pole na prljavu stranu iako je već sve bilo dogovoreno sa sucima da pole bude na čistoj strani. Tada je Senna popi**o i najavio osvetu i za 89.
Ima jedan tekst (stavila sam ga u temi Povijest negdje na samom početku) gdje Senna kasnije opisuje šta misli o Balestreu i kako se sve odvijalo u Suzuki 90.
Ja mu ne odobravam taj potez, ali ga itekako razumijem. To je bio jedini način da Prost osjeti na svojoj koži kako je to kad te netko namjerno zakuca kad si u borbi za naslov. S obzirom na Prostovu prisnost s Balestreom, Senna nije imao drugog izbora nego da im vrati praktički istom mjerom.....
A ovo o slobodnom prostoru, Senna je zaista bio vozač koji je koristio svaki i minimalni slobodni prostor. nekad ga je to i koštalo pobjede, ali u većini slučajeva je prolazio jer je dobro procjenjivao....
Ma znam za to. Mislim, znamo svi da je išao da ga mlatne zbog tih stvari što si navela (1989, Balestre, mijenjanje pp strane....)
Meni je zanimljiv ovo a Stewartom, tj. oba njihova razgovora.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ilmor i AER se prijavili na natječaj za alternativni F1 motor
http://www.motorsport.com/f1/news/ilmor ... ne-tender/

S druge strane, Cosworth, koji nam je među prvima padao na pamet, otpisao je mogućnost prijave
http://www.motorsport.com/f1/news/coswo ... ne-tender/

Objavljeni datumi predsezonskih testova u Barceloni: 22.-25. veljače i 1.-4. ožujka
http://www.gpupdate.net/en/f1-news/3330 ... est-dates/

Alfonso Celis potpisao za Force Indiju kao razvojni vozač, dobit će priliku na 7 slobodnih treninga
http://www.autosport.com/news/report.php/id/121866

Mercedes razmatra neke radikalne koncepte za W07
http://www.motorsport.com/f1/news/merce ... hallenger/

Pirelli smatra da može donijeti 4 sekunde brže gume za 2017. u sklopu planova za brže bolide
http://www.autosport.com/news/report.php/id/121887

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 10 mj
Meni je ovo logično za Cosworth, ako su već spremali hibrid. A nemaju ništa slično ovome što se sada traži. Ne isplati im se raditi motor iz nule, a 2017. nije daleko. Dok ova dva proizvođača koja su se prijavila već imaju slične motore.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ferrari's Vettel, Mercedes' Hamilton call for F1 overtaking changes
Zanimljivo. I Vettel i Hamilton traže promjene koje bi olakšale pretjecanje.
I na kraju Max shvaća Lewisa:
Toro Rosso's Verstappen gets Hamilton's Formula 1 passing angst
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Frantic
Formula 1
Formula 1
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Frantic
Formula 1
Formula 1
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Sauber sa Hondinom mašinom?? kaže Autosport:

Sauber could become Honda Formula 1 customer in 2017

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
nemam ništa protiv.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

fap
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: mclaren
To je u stvari Denisova zamisao jer on gura Zauber kao drugi Hondin tim,Tako bi kazu skinuli FIA sa vrata a i Zauber nije Konkurent Mclarenu bar ne u buducnosti
Navijam za Mclaren,Ferrari,Mercedes,RB,Willijams.
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Ne znam koliko bi se ovo sve isplatilo Sauberu? Njima trebaju instant rezultati, radi novca, a ne 3 godine da "razvijaju" bolid. Sauber ima odlican motor, samo se nadam da nije dobvoljno skup, a Ferrari ce radije progledat njima kroz prste, nego nekom drugom, pogotovo RBR!
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Ma meni to smrdi.. nekako ne mogu vjerovat da Sauber, sada već tradicionalno Ferrarijeva mala momčad gdje se često ispituju mladci iz Ferrarijeve škole prebacuje na agregat upitne kvalitete... što Slaven kaže, sa tolikim rizikom. Osim ako nisu i njih uspjeli nagovorit u preokret situacije sa Hondinim agregatima. Živi bili pa vidjeli.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
Haas je novi Ferrarijev "bitch" i njihova nova akademija vozača (Guiterez)
Sauber od ove godine nema nijednog Ferrarijevog vozača iako ih je u prošlosti imala (perez, Guiterez;još prije Massa)
Uglavnom oni su svoju ekskluzivnost sa Ferrarijem izgubili, dok bi sa Hondom mogli to vratit. No tko zna možda je i zbog tog nuđenja Honde sam agregat i jeftiniji nego sto to nudi Ferrari, što je za ovu momčad itekako važno
Ipak je 2017 još "daleko" ali i tada će nadam se grid biti izjednačeniji po pitanju snage pogonskih jedinica pa taj rizik neće biti ovako velik

Po meni je ovo već praktički gotova stvar
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
Force India close to finalising deal for Aston Martin's F1 return
http://www.autosport.com/news/report.php/id/122096

Navodno drugi tjedan konačna odluka. Solidna momčad za kupit. Glavni sponzor bi trebao biti Johnnie Walker čime bi dobar dio novca dobili + još peto mjesto od FoM-a. Nije ni čudno da napadaju 3. mjesto druge godine s obzirom na pad forme Red Bulla i Williamsa
:jupije:
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡