De ziv bio kad pises odvoji malo te recenice u redove, citajuci ovako covjek moze dobit epi napad.
Vala ovdje si navaljo svega da se i sataras postidi. Ne trazim od tebe nekakav razum, jer neces da ga svjesno das, ali redovno zazmiris na Hamiltonove izjave, koje su znale razdrmat atmosferu unutar ekipe, pogotovo prosla godina, pa i ova. Sad da pitas Rosberga ko ti je najmrzi vozac, mislim da se ne bi ustrucavao reci, bez obzira sto su bukvalno braca ili nekad bila...
Schumacher je u svom timu bio broj 1, kasnije i Vettel, to ne treba niko da krije, ocekujem sve fanove da ukljuce svoju savjest i da priznaju to. Michael i Vettel nisu imali neke jake timske kolege, ali su imali jake protivnike. Kad tad mora doci do situacije kada ce se jedan odvojiti za titulu, mislis da se Mercedes nije svjesno odlucio na Hamiltona? Hamilton se sad pere s tom pricom kako je imao jakog timskog kolegu, da bi ublazio svoju dominaciju, jer je bio poznati vikar vezano za Vettela.
To sto pricas vezano da je derao Buttona, to je cista glupost, a jos veca je da pravdas sezonu zbog djevojke

Svaki vozac u ranim fazama je bio "problematican", niko nije bio med i mlijeko, pocevsi od Schumachera, Alonsa itd. Samo Hamilton u 3 deceniji zivota se poceo ponasat kao kakvo deriste!
Mercedes je u dvije godine napravio motor, da uopste ne mora da ga nadogradjuje do kraja sezone, jer konkurencija je ogranicena da razvija isti (opet ko im je kriv, ali vozaci zbog toga ispastaju). Da se razumijemo, Vettelu je samo jednom Webber bio pretnja za titulu, a ostalo su bili drugi vozaci. Dok Hamiltonu 2 sezonu je konkurent timski kolega, koji se isto gubi kad je pod pritiskom, od njih dvojice ne zna se ko je gori, ali eto Hamilton ocigledno ima vise cahones.
I onda po cemu su to Hamiltonove titule "teske", pogotovo u Mercedesu!? (Titula u McLarenu je nesto drugo i nju necu u isti kos da stavljam, da odmah razjasnim)
Po cemu je on toliko poseban da lije krv za titulu, a lik ode da derneci vani, snima albume, plese sambe na karnevalima, slupa skupa auta i dodje za vikend i glatko pobjedi!!!! I to je jel tezina njegovih titula? Da ima jaku konkurenciju psihicki on ne bi mogao sve ove stvari da obavlja, mislim da mu Mercedes to ne bi dozvolio.
Uostalom zasto uopste spominje druge ljude, odnosno zasto da se uporedjuje s drugima? Button ga je spustio na zemlju, ako ja nisam kompetentan da govorim o njemu, onda je Button sigurno. Ako je previse u sebe siguran kako kaze, tacnij pardon: "dosta ima vjere u ono sto radi", onda zasto sebe uporedjuje s drugima!?? On jednostavno zudi za paznjom, on ide tipicnom putanjom nekog "celebrity-a", nije vazno sta kaze, vazno je da to odjekne, a najzalosnije je sto se uvijek takvim likovima paznja pridodaje.
On pokusava da unese neki svoj stil u F1, a to mi ga dodje isto kad neki seljacina dodje u grad i krene furat neke svoje furke. Nece da se emancipuje, vec gura svoje. Kao sto sam rekao, on je bolestan za paznjom, ne skidanjem kape prilikom pocasti pokojniku i intoniranju himne sve govori.
Sve dok je u ovakvom dominantnom Mercedesu neka cuti, za one dane u McLarenu mu skidam kapu, a u ovakvom Mercedesu, pored voznje moze da obavlja milion drugih aktivnosti, jer mu se moze, a tezinu titula neka fanovi prelome. Hamilton je jos u eri McLarena kritikovao Vettela zbog dominacije, al sad kad se nalazi u istom kosu, on je jadan zrtva, jes al malo morgen.