Red Bull Racing
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ne znam, meni je ova RBR livreja idalje prejaka, pogotovo ova teget plava od 2016., mada ne bi bilo loše da malo mijenjaju, kao recimo ona livreja 2012. VN Britanije ili Camo-Bull
Vidim ima ona krilca kao 2008., nema T-krilo, bočni usisnici slični prošlogodišnjim, jedino je malo uže upakovan, ostalo ne vidim
EDIT: evo vidim i oni su stavili ona zakrilca od nosa bolida što ide, ali ove nozdrve baš smiješno izgledaju

Vidim ima ona krilca kao 2008., nema T-krilo, bočni usisnici slični prošlogodišnjim, jedino je malo uže upakovan, ostalo ne vidim

EDIT: evo vidim i oni su stavili ona zakrilca od nosa bolida što ide, ali ove nozdrve baš smiješno izgledaju

-
Kico
- Formula 2
- S nama već: 5 god 5 mj
- Navija za: Honda
Engine mode 11!
Position 5!
Position 5!
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Kad se ovako usporedi sa RB15, sa početka sezone, ne izgleda puno drugačije. Ali kad se usporedi sa RB15 sa kraja sezone, nema skoro ništa novo, osim ovog nosa. Ovaj dvostruki boomerang, prednja felga, manji S-duct i ova krilca oko njega. Sve je bilo tu i prošle godine. Mislim da su i ova dva stuba na zadnjem krilu umjesto jednog uvedeni prošle godine. Pa i ovaj snow plug ispod nosa. Malo je i sidepod modifikovan.
-
Kico
- Formula 2
- S nama već: 5 god 5 mj
- Navija za: Honda
Engine mode 11!
Position 5!
Position 5!
- Majki2111
- Formula 2
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Red Bull, Alonso
Nakon dost vrmena pratit ću testiranaj sa dozom optimizma i ushićenja/uzbuđenja jer neko kog preferiram može neki zpaženiji rezultat napraviti. Ajmo momci!!

Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
22.03.2020. 6:24
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Na ovim prijašnjim slikama uopće nisam skužio koliko je uži prednji krajFerrari je napisao/la: 12.02.2020., 21:05 Mogla bi ovo biti najuža njuška na gridu. Puno uže nego prošle sezone

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ja sam mislio da si ti za Racing Point ili Haas.Majki2111 je napisao/la: 13.02.2020., 00:54 Nakon dost vrmena pratit ću testiranaj sa dozom optimizma i ushićenja/uzbuđenja jer neko kog preferiram može neki zpaženiji rezultat napraviti. Ajmo momci!!
![]()
Razočaran sam.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Baš, koliko se žalio na nekonkurentnost i predvidljivost, čovjek bi rekao da neće biti miran dok neko iz sredine poretka titulu ne uzme. Kad ono ni manje ni više raduje se vraćanju Red Bulla na vrh, koji je prije Mercedesove dominacije, dominirao 4 godine. Skromno 

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ahaaa...pa dobro čemu onda onakvi postovi zadnjih godinu-dvije jer ekipa je navijala za npr. Ferrari pa bi bili postovi tipa "joj ljudi kako možete za ijednu od ovih ekipa navijati, nema smisla kada samo 3 ekipe dobiju, F1 je sranje" ?Majki2111 je napisao/la: 13.02.2020., 12:35 Nemam ništa protiv da Force India uzme titulu ili Haas. Dapače volio bih to više od RB. Al RB ima više šanse Mercedes srušit s trona.

We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
ZlopamtiloFerrari je napisao/la: 13.02.2020., 13:22Ahaaa...pa dobro čemu onda onakvi postovi zadnjih godinu-dvije jer ekipa je navijala za npr. Ferrari pa bi bili postovi tipa "joj ljudi kako možete za ijednu od ovih ekipa navijati, nema smisla kada samo 3 ekipe dobiju, F1 je sranje" ?Majki2111 je napisao/la: 13.02.2020., 12:35 Nemam ništa protiv da Force India uzme titulu ili Haas. Dapače volio bih to više od RB. Al RB ima više šanse Mercedes srušit s trona.![]()