Sarma je napisao/la: 02.02.2020., 18:25
Ma Sterling jedva čeka da se baci... po meni čisto sve...
Mogao je dobit crveni, jako opasan start na Alliu, umalo mu noga pukla...
Ma vidio sam sad.. Odletio ko da je na njega starta Jaap Stam..
A i ono na Agueru, kontakta ima ali bacanje ko da ga je bas pokosio.. Strasno u sta se pretvorio nogomet..
Crveni ko suza..
Neki dan citam da je RB Lipzig, 9 igraca narucilo frizera iz Engleske da ih osisa prije tekme..
Onaj debil Ben Arfa na predstavljanju nije htio glavom udarit loptu da ne pokvari frizuru...
Sport koji volim se pretvara u nesto jadno i gadno..
Kad su vec prosuli sve sanse da ga zabiju, ne znaju ni samo kako ne vode, kazna dosla brzo i 2 puta
Sve vise izgledno da je ovo zadnja sezona Pepa u Cityju...
Od pocetka sezone se znalo da City ove godine sve daje na Ligu prvaka , a Premier liga je ajmo rec "manje" bitna.
Tako da o LP ovisi angazman Pepa u Cityu. LP je najglavniji cilj.
Pri tome ne mislim da su odustali od lige u startu , ali ponavljam veci cilj je LP
Ludilo u Kupu Kralja
Umjesto da prođu Valencia, Villareal, Real i Barcelona, prošli su Granada, Mirandes, R. Sociedad i Athletic.
Sociedad u Madridu dao 4 komada, a u jednom momentu su vodili 3:0. Baski potopili Barcu u nadoknadi.
Mogli bi ove godine nakon dugo vremena do trofeja.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
AlkY je napisao/la: 03.02.2020., 10:43
Od pocetka sezone se znalo da City ove godine sve daje na Ligu prvaka , a Premier liga je ajmo rec "manje" bitna.
Pri tome ne mislim da su odustali od lige u startu , ali ponavljam veci cilj je LP
Mislim da boldani dio nema smisla.
Nije PL manje bitna, čak je bitnija od LP. Da im je Premier liga bila prioritet nad svim prioritetima, pored ovakvog Liverpoola se ne može osvojiti PL
Ne vjerujem da će dobiti otkaz na kraju sezone, čak i ako ne osvoje LP ili ispadnu u polufinalu.
AlkY je napisao/la: 03.02.2020., 10:43
Mislim da boldani dio nema smisla.
Nije PL manje bitna, čak je bitnija od LP. Da im je Premier liga bila prioritet nad svim prioritetima, pored ovakvog Liverpoola se ne može osvojiti PL
Ne vjerujem da će dobiti otkaz na kraju sezone, čak i ako ne osvoje LP ili ispadnu u polufinalu.
Ne mislim da je liga totalno nebitna. Ali manje je bitna sigurno i ima jako smisla. Jer su ligu vec uzimali ( sad vec i 2x zaredom ) i to nije nesto sta jako jako zele. LP nisu uzimali i klubu i Pepu je LP najveci prioritet.
U sezonu krenes sa mislju da uzimas sve trofeje naravno sa takvom ekipom , ali na kraju svega vise ce im biti zao sta nisu uzeli LP (ako je ne uzmu) nego sta nisu uzeli ligu , zato mislim da ima smisla sta sam napisao.
A bilo je svakakvih formacija.. Nemre ova Borussija nista osvojit.. Izadje Brandt i sve se raspadne.. Reyna je bila pogreska dns.. Akanji jako lose.. U biti, svi propali u fazi obrane.. Favre gubi lagano..
Sarma je napisao/la: 08.02.2020., 22:45
Jurić objasnio smiješnom Sarriu neke stvari...
Prestar je magarac da mu udje ista u glavu..
Sustavno unistava i jebe Dybalu..
Covjek u formi pocinje par tekmi na klupi i onda dns ko neka zdapi odigra, uspio mu srusit i ono malo samopouzdanja sto je imo..
A je mi gadan ovaj Sarri... Ufffff..
Radje bi Allegrija gledo jos 10 godina nego njega 5 mjeseci..
Sarma je napisao/la: 08.02.2020., 22:45
Jurić objasnio smiješnom Sarriu neke stvari...
Prestar je magarac da mu udje ista u glavu..
Sustavno unistava i jebe Dybalu..
Covjek u formi pocinje par tekmi na klupi i onda dns ko neka zdapi odigra, uspio mu srusit i ono malo samopouzdanja sto je imo..
A je mi gadan ovaj Sarri... Ufffff..
Radje bi Allegrija gledo jos 10 godina nego njega 5 mjeseci..
Ma daa...
Max je za njega trenerčina...
Čisti promašaj Juventusa, a i pola ekipe treba prodati, lik stalno drži Dybalu na klupi, jebo ga Higuain, Costa staklen gori od Dembelea, sredina loša i spora...
Ni ne znam kako su prvi, mnogo su loši...