Lewis Hamilton
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
uzevši u obzir da se to dogodilo u 03.28 ujutro i da se zabio u parkirani auto...reći da je bio pod "gasom" je sasvim realno...ne mora biti, ali je očito. Ne zaboravimo da je Mercedes rekao da je "bolestan"....što je meni iskreno smiješno i teško za povjerovati. No dobro, možda je izgubio kontrolu u trijeznom stanju,ali je činjenica da sigurno nije vozio u skladu s propisima.
i prije je vrludao tom Zondom u Monaku. [googlevideo]http://www.dailymail.co.uk/video/formul ... 760LH.html[/googlevideo]
i prije je vrludao tom Zondom u Monaku. [googlevideo]http://www.dailymail.co.uk/video/formul ... 760LH.html[/googlevideo]

- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Lewis Hamilton je u Brazilu od sestre Ayrtona Senne, Vivienne, dobio prelijepu sliku svog idola
[ link do slike ]

[ link do slike ]

- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
[ link do slike ]
Prepoznajete ovoga?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4CL4LNWHegk[/youtube]
Prepoznajete ovoga?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4CL4LNWHegk[/youtube]
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Hmmm, odnekud mi je poznat....
Imam osjećaj da će film biti kretenski do daske.
Ne možeš ništa ni očekivati kad imaš u filmu Stillera, Wilsona i Ferella.

Imam osjećaj da će film biti kretenski do daske.

Ne možeš ništa ni očekivati kad imaš u filmu Stillera, Wilsona i Ferella.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Brumica
- GP3
- Navija za: Sebastian Vettel
Moraš biti jako mudar za izjaviti ovako nešto

IzvorIT'S DIFFICULT TO ASSESS HOW GOOD VETTEL IS - HAMILTON
In one fell swoop, Lewis Hamilton has maligned three more F1 stars. Recently, the new triple world champion had to hit reverse gear after suggesting F1 legend Michael Schumacher's record seven titles were won with questionable tactics, while his own were the result of "my natural abilities only".
Now, the increasingly controversial 30-year-old has made his latest verbal gaffe in conversation with the German magazine Sport Bild. When asked about the quadruple world champion and likely 2016 title challenger Sebastian Vettel, Hamilton said: "I have a lot of respect for him, but it's difficult to assess how good he really is."
"He's never been in a team with someone like Fernando Alonso, but always with people like Mark Webber, who was not on his level, and Kimi Raikkonen, who is no longer at the peak of his performance," the Briton added.
Before the Sport Bild interview, Hamilton's former McLaren teammate Jenson Button warned the Mercedes driver about letting his recent success make him "arrogant". When asked about his arguably excessive confidence, Hamilton told Sport Bild: "I would not call it self-confidence, but extreme faith in myself. That is the key to success," he argued.
"Before my debut in 2007, I knew it would be hard to beat Fernando, but I also knew that I could do it. I still remember before the first race, Ron Dennis said I shouldn't be too disappointed if Alonso beats me really badly. But I knew that it wouldn't happen," added Hamilton.
They see me strollin', they hatin' 

- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
A što reći.. slični sličnima. Koliko vidim Alonso mu izvrsno dolazi za spinove, iako su i jedan i drugi majstori za to. Samo neka si oni dižu rejting, doće i druga maca na vratašca. Za prvu znamo kako je i gdje završila.. na dnu poredka no istina sa debelim novčanikom, očito je to jedini cilj kojem pretendiraju, ili toga nisu ni svjesni.
Sve u svemu žalosno. Ne znam zašto si neki prvaci to dopuštaju , ipak su došli do maksimuma koji se može doći u moto sportu.. i opet neka glupa taština i nesigurnos kako će sve to netko drugi vidjeti, pa ajmo malo opravdati situacije, pa opleti. Jučer Alonso, danas Hamilton..
No to možda i nije tako loše, vjerovatno nešto predosjećaju što bi moglo biti 2016.g
Pritisak u ušima.

Sve u svemu žalosno. Ne znam zašto si neki prvaci to dopuštaju , ipak su došli do maksimuma koji se može doći u moto sportu.. i opet neka glupa taština i nesigurnos kako će sve to netko drugi vidjeti, pa ajmo malo opravdati situacije, pa opleti. Jučer Alonso, danas Hamilton..
No to možda i nije tako loše, vjerovatno nešto predosjećaju što bi moglo biti 2016.g

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Slavenowsky
- Formula 1
Ovo mi je vrh:
"I would not call it self-confidence, but extreme faith in myself."
Sto bi se reklo "Nije od jabuka pita, vec je pita od jabuka"

"I would not call it self-confidence, but extreme faith in myself."
Sto bi se reklo "Nije od jabuka pita, vec je pita od jabuka"

🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
pa sad da je izvalio beku preveliku glupost i nije. ok, nije uopce to morao izjaviti ali sad kad je ajmo pogledat realno.
da se razumijemo, seba smatram mozda i najboljim vozacem danas i svakako jednim od najvecih prvaka. da ocjenjujem vozace od 1-100 seb bi imao 95 ako ne i vise...
ali cinjenica je da je sa web mogao lako osim one jedne godine.. 2011 ili 10.. kad je petrov jos vozio...
cinjenica je i da nije imao sv prvaka u garazi dvije tri godine. imao je riccia koji ga je rjesio ali tu se moramo strpit pa cekad da i ricci dobije auto za naslov la da vidimo oce ga osvojit. zamislite da rici uzme dva naslova u slj. 3-4godine.kako bi onda gledali na proslu sezonu. kako god mi svi vec sada znamo da je ricci vrh vozac.
kimia ne racunamo..
sta je je nije ham rekao nista krivo niti lose.mozdaje samo nacin komuniciranja los ali jbg.nije politicar..
da me ne razapnete... ne treba se seb nikome dokazat jer je to napravio vec gro puta ali da je imao top top vozaca u ekipi.. nije..
a jedino seb sam zna je li ricci brzi.. sta ako seb nikako nije mogao dohvatiti ricciev nivo pa je iz tog razloga malo ubrzao prelazak u ferr.. samo kazem, sto ako....
da je ovo rekao butt na isti nacin tada se uopce ne bi ovako pricalo o toj izjavi nego na nacin: u pravu je butt.. mozda ricci nije dobio samo zato sto se ovom nije vise dalo...pa svabo je to... nema tu dosadilo mi
da se razumijemo, seba smatram mozda i najboljim vozacem danas i svakako jednim od najvecih prvaka. da ocjenjujem vozace od 1-100 seb bi imao 95 ako ne i vise...
ali cinjenica je da je sa web mogao lako osim one jedne godine.. 2011 ili 10.. kad je petrov jos vozio...
cinjenica je i da nije imao sv prvaka u garazi dvije tri godine. imao je riccia koji ga je rjesio ali tu se moramo strpit pa cekad da i ricci dobije auto za naslov la da vidimo oce ga osvojit. zamislite da rici uzme dva naslova u slj. 3-4godine.kako bi onda gledali na proslu sezonu. kako god mi svi vec sada znamo da je ricci vrh vozac.
kimia ne racunamo..
sta je je nije ham rekao nista krivo niti lose.mozdaje samo nacin komuniciranja los ali jbg.nije politicar..
da me ne razapnete... ne treba se seb nikome dokazat jer je to napravio vec gro puta ali da je imao top top vozaca u ekipi.. nije..
a jedino seb sam zna je li ricci brzi.. sta ako seb nikako nije mogao dohvatiti ricciev nivo pa je iz tog razloga malo ubrzao prelazak u ferr.. samo kazem, sto ako....
da je ovo rekao butt na isti nacin tada se uopce ne bi ovako pricalo o toj izjavi nego na nacin: u pravu je butt.. mozda ricci nije dobio samo zato sto se ovom nije vise dalo...pa svabo je to... nema tu dosadilo mi

- Slavenowsky
- Formula 1
@zelot
Jel se to zezas ili fkt ozbiljno mislis?
Hamilton danas ima najjacu dominaciju u povijesti F1! Cak bolju od one sto je Michael imao 2004! Paradoks je u tome sto je Hamilton bio "veliki vikar" vezano za Vettelovu dominaciju. Vettel je u svojoj dominaciji imao 2,5 x Alonsa i jednom cak i Buttona! Danas Hamilton ima samo inferiornog Rosberga! I jos gore svoje titule velica, dok druge umanjuje, ispade jadan se napatio za njih. Cak spominje MS-a, te se uporedjuje s njim, pogotovo na tezini tih titula.
U F1 nije stvar da se boris protiv timskog kolege, vec protiv konkurencije. Vettel je hladno mogao izgubit titulu 2010 i 2012, dakle nije krstario po oblacima.
Jednostavno ne volim kad se toliko uzdize u nebesa, a cim krene da gubi pizdi ko kakva beba, to nije odlika pravog sampiona, a upravo sebe takvog zamislja.
Hamilton danas ima najjacu dominaciju u povijesti F1! Cak bolju od one sto je Michael imao 2004! Paradoks je u tome sto je Hamilton bio "veliki vikar" vezano za Vettelovu dominaciju. Vettel je u svojoj dominaciji imao 2,5 x Alonsa i jednom cak i Buttona! Danas Hamilton ima samo inferiornog Rosberga! I jos gore svoje titule velica, dok druge umanjuje, ispade jadan se napatio za njih. Cak spominje MS-a, te se uporedjuje s njim, pogotovo na tezini tih titula.

U F1 nije stvar da se boris protiv timskog kolege, vec protiv konkurencije. Vettel je hladno mogao izgubit titulu 2010 i 2012, dakle nije krstario po oblacima.
Jednostavno ne volim kad se toliko uzdize u nebesa, a cim krene da gubi pizdi ko kakva beba, to nije odlika pravog sampiona, a upravo sebe takvog zamislja.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Vettel je svoje titule osvajao protiv Alonsa, a Hamilton protiv Masse i Rosberga. Više cijenim Vettelove naslove nego Hamiltonove. A usput Alonso ga je dobio 9-6 u utrkama kada su oba bolida bila u utrci (2007). Hamilton visoko leti kad nema konkurencije no da ima Alonsa ili Vettela u timu nebi tako cvrkutao.
-
zelot
- Formula 1
ma ne branim ja hama. lik je blago receno mutav do bola i egocentrican i pun sebe i mislim da psihicki nije ni blizu sebu alonsu buttonu i drugima.
samo sam htio reci da ono sto je rekao meni ne spadau ludost nego da, seb nije imao brutalno jakog prvaka u garazi. provhereno jakog vozaca koji je u svojoj generaciji vec godinama u top3.. i to je istina..
e sad, slavene...bit je uoravo borba protiv momcadskog jer ako njega ne pobjedis dzaba ti sto si razmontirao konkurenciju ako te timski pobjedio.. mislim, barem ja tako gledam i meni je tako logicnije... rosberg se nije bas kruha najeo sto vec dvije godine gazi konkurenciju
@mr. spaceguy ista stvar.. da je imao jaceg igraca od webbera (ok, nije webb bio bas za bacit da se razumijemo ali ipak ostaje sjecanje da ga je seb 4 god za redom dobio a to je jakoo puno)...
mislim da ste me malo krivo shvatili
mene ne dira oce neko napadat hamiltona i njegove izjave. samo sam rekao da nije prosrao vas glupost glupost. doduse nije ni pamet pamet 
siguran sam da bi mnogi ovdje voljeli vidjet seba sa alonsom ili hamom ili ricciem opet ili maxom itd.
samo sam htio reci da ono sto je rekao meni ne spadau ludost nego da, seb nije imao brutalno jakog prvaka u garazi. provhereno jakog vozaca koji je u svojoj generaciji vec godinama u top3.. i to je istina..
e sad, slavene...bit je uoravo borba protiv momcadskog jer ako njega ne pobjedis dzaba ti sto si razmontirao konkurenciju ako te timski pobjedio.. mislim, barem ja tako gledam i meni je tako logicnije... rosberg se nije bas kruha najeo sto vec dvije godine gazi konkurenciju

@mr. spaceguy ista stvar.. da je imao jaceg igraca od webbera (ok, nije webb bio bas za bacit da se razumijemo ali ipak ostaje sjecanje da ga je seb 4 god za redom dobio a to je jakoo puno)...
mislim da ste me malo krivo shvatili

siguran sam da bi mnogi ovdje voljeli vidjet seba sa alonsom ili hamom ili ricciem opet ili maxom itd.
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
A šta da je Stevens sad u Mercedesu i da sad dobije u finalu sezone Vettela. Dal bi onda uveličali njega kao dobrog vozača jer je eto dobio svjetskog prvaka. To je poanta sto Lewis želi reč
Tako da iz tog aspekta da popričat o timskim kolegama i jakostima između njih...
Naravno da je ovo u nizu jedna od glupih i nepromišljenih izjava od Hamiltona kojim pokušava ili sebe uzdignuti ili spustiti vrijednost sebovih titula, protumačite kako očete.
Eto sa njegove strane to je bitna stavka jer je dva puta osvojio naslov dobivanjem svog timskog kolege. Skoro 3 ako uzmemo Alonsa i 2007... Jedino se 2008 borio za naslov bez "utjecaja" svog timskog kolege...
Sa druge strane Vettel je 3 naslova osvojio bez ikakve borbe sa svojim "ravnopravnim" kolegom. Izuzev 2010. Ali bitno je da se tada borio sa drugim rivalima koji su imali bolid na razini njegovog 2010/2012, tako da te ove vaše izjave imaju smisla jer se borio protiv jakog Alonsa i jakog Ferrarija
Nažalost uvijek će 2014 sezona biti rupa u njegovoj karijeri jer bez obzira na pehove on je tada po prvi put losije odvozio od kolege...
Ali eto kad uspoređujemo ko Lewis odnos sa kolegama ja bi pridodao zadnje dvije godine u Ferrariju, tj Alonsa,Vettela i Kimija
Moje mišljenje je da je Vettel ove godine bolje "oprao" Kimija nego sto je to radio Alonso prošle godine. Jer ove godine još nisam vidio da je Kimi opasno zagrizao za rep Vettela (izuzev možda Bahraina) dok je prošle godine Kimi u par navrata pošteno dobio Alonsa
Eto iz tog bi mogli rec da Vettelu ne treba nekakav jaki kolega da bi dokazao svoju vrijednost koju Lewis ispituje
I da dodam još ove usporedbe sa 2007 i Alonsa i Hamiltona. Bolje bi bilo za oba dvojicu da ne pričaju o renesansi koje su tad doživili jer je to daleko bilo od ljubavi koje sad to pokušavaju predstaviti
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tako da iz tog aspekta da popričat o timskim kolegama i jakostima između njih...
Naravno da je ovo u nizu jedna od glupih i nepromišljenih izjava od Hamiltona kojim pokušava ili sebe uzdignuti ili spustiti vrijednost sebovih titula, protumačite kako očete.
Eto sa njegove strane to je bitna stavka jer je dva puta osvojio naslov dobivanjem svog timskog kolege. Skoro 3 ako uzmemo Alonsa i 2007... Jedino se 2008 borio za naslov bez "utjecaja" svog timskog kolege...
Sa druge strane Vettel je 3 naslova osvojio bez ikakve borbe sa svojim "ravnopravnim" kolegom. Izuzev 2010. Ali bitno je da se tada borio sa drugim rivalima koji su imali bolid na razini njegovog 2010/2012, tako da te ove vaše izjave imaju smisla jer se borio protiv jakog Alonsa i jakog Ferrarija
Nažalost uvijek će 2014 sezona biti rupa u njegovoj karijeri jer bez obzira na pehove on je tada po prvi put losije odvozio od kolege...
Ali eto kad uspoređujemo ko Lewis odnos sa kolegama ja bi pridodao zadnje dvije godine u Ferrariju, tj Alonsa,Vettela i Kimija
Moje mišljenje je da je Vettel ove godine bolje "oprao" Kimija nego sto je to radio Alonso prošle godine. Jer ove godine još nisam vidio da je Kimi opasno zagrizao za rep Vettela (izuzev možda Bahraina) dok je prošle godine Kimi u par navrata pošteno dobio Alonsa
Eto iz tog bi mogli rec da Vettelu ne treba nekakav jaki kolega da bi dokazao svoju vrijednost koju Lewis ispituje
I da dodam još ove usporedbe sa 2007 i Alonsa i Hamiltona. Bolje bi bilo za oba dvojicu da ne pričaju o renesansi koje su tad doživili jer je to daleko bilo od ljubavi koje sad to pokušavaju predstaviti

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
-
zelot
- Formula 1
ovo za 2007 se slazem. tu im je bolje da sute.
sto se tice stevensa... postoji razlog zasto neki voze za merc ferr i rb a neki prakticki placaju..
da bi se doslo do top momcadi treba 10ak godina, od malih nogu, konstantno se nametati i biti top top...
slazem se i da ham ima vettel sindrom...ipak je seb iz dobre obitelji tj. boljestojece nego ham iz sirotinjske
vec sam na formulinu rekao da mislim da bi vet dobio hama da su u istom bolidu jer je pametnij i teze ispada iz takta. ham bi u tom slucaju vjerojatno naslov izgubio ako bi samo prve dvoje kvale izgubio ili utrke... nema on cvrstinu. barem meni tako djeluje iako ne mora znacit. mi znamo, naspram ljudi u momcadi, samo 2% o hamu. njegovom pristupu poslu. radu pod pritiskom itd.. kao i za sve ostale pa i seba prosle godine... premalo mi toga vidimo..
sto se tice odnosa seba i kimia i alonsa i kimia... bolidi su skroz drukciji i ne bih to uzeo kao neki odg. kakav je seb..
alonso je po meni najprilagodljivij vozac. postoji bolid koji mu pase do neba ali i onima drugima on se jako prilagodi i uvijek je bolji od momcadskog. ove god mislim da ima dosta vuse odustajanja negu butt...
sebu lanjski rb nije pasao i on je bio naspram riccia jako los. kimiu takodjer ferr lani nije pasao pa je popusio opako..
jedino ne znam koliko je ham prilagodnjiv ali s obzirom da je u svim sezonama pobjedjivao moze se naslutiti da ima taj klik...
sto se tice stevensa... postoji razlog zasto neki voze za merc ferr i rb a neki prakticki placaju..
da bi se doslo do top momcadi treba 10ak godina, od malih nogu, konstantno se nametati i biti top top...
slazem se i da ham ima vettel sindrom...ipak je seb iz dobre obitelji tj. boljestojece nego ham iz sirotinjske

vec sam na formulinu rekao da mislim da bi vet dobio hama da su u istom bolidu jer je pametnij i teze ispada iz takta. ham bi u tom slucaju vjerojatno naslov izgubio ako bi samo prve dvoje kvale izgubio ili utrke... nema on cvrstinu. barem meni tako djeluje iako ne mora znacit. mi znamo, naspram ljudi u momcadi, samo 2% o hamu. njegovom pristupu poslu. radu pod pritiskom itd.. kao i za sve ostale pa i seba prosle godine... premalo mi toga vidimo..
sto se tice odnosa seba i kimia i alonsa i kimia... bolidi su skroz drukciji i ne bih to uzeo kao neki odg. kakav je seb..
alonso je po meni najprilagodljivij vozac. postoji bolid koji mu pase do neba ali i onima drugima on se jako prilagodi i uvijek je bolji od momcadskog. ove god mislim da ima dosta vuse odustajanja negu butt...
sebu lanjski rb nije pasao i on je bio naspram riccia jako los. kimiu takodjer ferr lani nije pasao pa je popusio opako..
jedino ne znam koliko je ham prilagodnjiv ali s obzirom da je u svim sezonama pobjedjivao moze se naslutiti da ima taj klik...
- vlado Verified
- Formula 1
Slavenowsky je napisao/la:@zelot
Hamilton danas ima najjacu dominaciju u povijesti F1! Cak bolju od one sto je Michael imao 2004! Paradoks je u tome sto je Hamilton bio "veliki vikar" vezano za Vettelovu dominaciju. Vettel je u svojoj dominaciji imao 2,5 x Alonsa i jednom cak i Buttona! Danas Hamilton ima samo inferiornog Rosberga! I jos gore svoje titule velica, dok druge umanjuje, ispade jadan se napatio za njih. Cak spominje MS-a, te se uporedjuje s njim, pogotovo na tezini tih titula.![]()
2004 i MS je bila nebo i zemlja sa ovom i proslom seznom Lewaisa, Michael nije ni blizu imao borbe sa kolegom kao Lewis sa Nicom. Ne treba preterivati. A Lewis je daleko bio od krstarnenja do ove dvije titule, cemu neistine da ne kazem laganje?
Lewis je prvak, pravi sampion. Do kraja. I to mu niko apsolutno niko nece umanjiti. Kao i ostalima koje spominjes prije njega.
I da, "pizdi kao kakva beba kada gubi" daj molim te. Svi oni tako zvuce kada gube, samo zavisi iz cijeg tabora slusas. Svi su oni nabijeni emocijama u tim trenutcima, pocebno preko radia sa ekipm, najbolje je da pri 300 plus kmh zvuce kao da se klate na stolici na terasi...
Ne vjerujem koja se hajka dize na Lewisa u posljednje vrijeme. Ali, nije nista drugacija nego za vrijeme Vettela ili Schumachera. Ali eto, neka si otkrio toplu vodu. Jebes to kada imas vise negativnih emocija ka Lewisu nego pozitivnih ka onome za koga navijas.
No!
- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 8 mj
Hamilton je vozac sa prefinjenim osecajem za limit i vozac koji poseduje sirovu brzinu. Ali po meni nije vozac koji bi bio cak ni u top 10, mozda cak ni top 15. Da se razumemo, svi prvaci su egocentrici i takvi moraju da budu, ali moraju da budu i timski igraci kad se to od njih trazi. Hamilton je takođe slab psihicki kada se svet ne vrti oko njega. To sto on dobija Rozberga i nije neki uspeh. Vozio je potpuno ravnopravno sa Buttonom, cak ga je Jenson i dobijao bez problema, a svi znamo da Button iako sampion nije jedan od top 10 u istoriji. Neko je napisao da moras da se mucis 10 godina da se dokazujes pa da se nadas vrhunskom timu. Izvinite ali Hamilton je u svojoj karijeri dobio sve na tanjiru. Ako cemo tako Button se za dvoju titulu i mesto u Brawnu dobro namucio. Hamilton iako brz je ipak marketinski produkt. Siromasna pozadina koja ga je ocvrsnula i poslala na put da pokaze svima. A poistovecivanje sa Sennom mi je u malu ruku smesno. Ako ti je neko idol, onda ce on uvek biti idealizovan u tvojoj glavi makar bio i bolji od njega i ostvario vise, ali to zadrzavas za sebe.
- Slavenowsky
- Formula 1
Vlado u svakoj corbi mirodjija, al posebno kad je u pitanju Hamilton.vlado je napisao/la:Slavenowsky je napisao/la:@zelot
Hamilton danas ima najjacu dominaciju u povijesti F1! Cak bolju od one sto je Michael imao 2004! Paradoks je u tome sto je Hamilton bio "veliki vikar" vezano za Vettelovu dominaciju. Vettel je u svojoj dominaciji imao 2,5 x Alonsa i jednom cak i Buttona! Danas Hamilton ima samo inferiornog Rosberga! I jos gore svoje titule velica, dok druge umanjuje, ispade jadan se napatio za njih. Cak spominje MS-a, te se uporedjuje s njim, pogotovo na tezini tih titula.![]()
2004 i MS je bila nebo i zemlja sa ovom i proslom seznom Lewaisa, Michael nije ni blizu imao borbe sa kolegom kao Lewis sa Nicom. Ne treba preterivati. A Lewis je daleko bio od krstarnenja do ove dvije titule, cemu neistine da ne kazem laganje?
Lewis je prvak, pravi sampion. Do kraja. I to mu niko apsolutno niko nece umanjiti. Kao i ostalima koje spominjes prije njega.
I da, "pizdi kao kakva beba kada gubi" daj molim te. Svi oni tako zvuce kada gube, samo zavisi iz cijeg tabora slusas. Svi su oni nabijeni emocijama u tim trenutcima, pocebno preko radia sa ekipm, najbolje je da pri 300 plus kmh zvuce kao da se klate na stolici na terasi...
Ne vjerujem koja se hajka dize na Lewisa u posljednje vrijeme. Ali, nije nista drugacija nego za vrijeme Vettela ili Schumachera. Ali eto, neka si otkrio toplu vodu. Jebes to kada imas vise negativnih emocija ka Lewisu nego pozitivnih ka onome za koga navijas.

Da si primjetio u mojoj prici, ja spominjem duele izmedju konkurencije, a Schumijevu eru sam spomenuo cisto radi Hamiltonove price kako se je on "napatio" oko titule, te kako je kritikovao Vettela zbog dominacije, a on danas ima ( ja i dalje stojim iza toga) najvecu dominaciju u F1! A zasto najvecu, pa zbog tehnickih pravilnika, gdje su timovi zapecaceni do kraja sezone. Dok u eri V10 i V8 nije bio takav slucaj. Savljat Rosberga kao jakog konkurenta je samo Hamiltonovo pranje od svojih nebuloznih izjava, mozda cak i gresaka, pa da ima jak alibi.2004 i MS je bila nebo i zemlja sa ovom i proslom seznom Lewaisa, Michael nije ni blizu imao borbe sa kolegom kao Lewis sa Nicom. Ne treba preterivati. A Lewis je daleko bio od krstarnenja do ove dvije titule, cemu neistine da ne kazem laganje?
Upravo Hamilton umanjuje znacaj osvojenih titula, pogotovo Vettela i Schumija, akcenat je bacen na njihovu dominaciju. A to da je pi*zdi, sta sam to lose rekao? Hamilton je "pravi racer", "zeljan borbe", oskara ce dobit za glumu lika 'Senna', jer ako sebe smatras nekim velikim vozacem, onda pokazi to na svim poljima, a ne samo kad pobjedjujes, kad gubi taj postaje drama queen... ihhh ma kakav Senna, zbog toga mu ipak dajem 'zlatnu malinu'. A isto tako NIKO ovdje ne umanjuje znacaj njegovih titula, niti se iko obazirao na njegovu dominaciju, evo prvi cak ja. Ja samo komentarisem njegove izjave, koje ne piju vodu.Lewis je prvak, pravi sampion. Do kraja. I to mu niko apsolutno niko nece umanjiti. Kao i ostalima koje spominjes prije njega.
Druze mislim da je vrijeme da skines tog Maldonada sa profilne i stavis Hamiltona. Daj pusti me se tih moralnih nacela, o Hamiltonu se ne prica kao o vozackoj kamikazi, vec kao o sampionu koji svoje titule velica, a druge umanjuje. Hamilton nastoji da unese neki svoj "stil", ali to radi tako neukusno. Ja sam konzument ove F1, kad ga vidim da daje izjave tipa: "neke stvari se desavaju s razlogom", dodje mi da se raznesem. Imun nikako ne mogu da budem, jer sam kako kazem konzument ove F1. Da se razumijemo jedan je Muhamed Ali, ali taj imao inteligenciju, taj kad provocira zna sta prica, ovaj lupa k'o 'maksim po diviziji', da bogdom voli Sennu koliko ga velica, naucio bi koju pametnu pa i davao istu, a ne davati izjave koje su stvarno smjesne, cak sto vise izjave koje ga u startu pobijaju.Ne vjerujem koja se hajka dize na Lewisa u posljednje vrijeme. Ali, nije nista drugacija nego za vrijeme Vettela ili Schumachera. Ali eto, neka si otkrio toplu vodu. Jebes to kada imas vise negativnih emocija ka Lewisu nego pozitivnih ka onome za koga navijas
I ako tebi to ne smeta, pusti neka nama smeta.

- HeatBlast44
- Baniran
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
alo, ljudi, izjave ne piju vodu, ne daju niti oduzimaju bodove, ne znam šta se puno zakačite za njih ? meni to više izgleda da Hamilton na neka glupa pitanja odgovara još gluplje, a zapravo ga boli briga šta će reć... samo dok se sjetim na Spa press konferenciji, pitaju vozače jel im Spa draga staza (glupo pitanje) Hamilton odgovara "ne baš
" a kasnije na fb vidiš fanovi mu pišu što je to rekao, a on odgovori nešto u smislu "draga staza, ali glupo pitanje" + objavio sliku Thursday's be like... meni barem izgleda da on neke stvari ne misli ozbiljno kad izjavi (izvali
) medijima... ova sad izjava vas možda boli, ali je tako, Vettel nije NIKADA imao kolegu koji mu je mogao nešto posebno "naudit" na stazi i to onda dok je imao najjači bolid i dok se borio za titulu, inače je borba trajala zbog glupih poteza i loših partija. Bourdais, Webber, kakvi su to vozači ? zapravo imao je timskog kolegu 2014 i dobro znamo šta se Vettelu dešavalo tada, te kakve je partije pružao i kako je psihički bio "stabilan"... Hamilton je imao Alonsa u debitantskoj sezoni i dobio ga je, na trkama je inače gubio zbog neiskustva, ali na kvalama ga je derao sam tako i to onda kad je najviše trebalo u zadnjim trkama... 2008 je se prošetao u svojoj ekipi ali o5 je imao se s kim borit, Ferrari je imao jači bolid na većini utrka, 2009 je bio odličan kakav je Mc'Laren bio, bukvalno ih digao iz pepela, al ajde ok, ne može se ni to mjerit jer je Kovalainen bio timski... kasnije dolazi Button, još jedan svjetski prvak, no i njega dobija redovno, 2010 i 2012 ga je deklasirao, 2011 je zbog cure pala forma te je loše i skroz nezainteresovano je vozio i zato je Button skupio više bodova, al kad se pogledaju trke, još jedan svjetski prvak kojeg je ravnopravno u istom bolidu dobijao. kad je prešao u Mercedes, timski mu je postao rival iz ranih početaka karijere, čovjek koji je Schumachera dobijao u Mercedesu i čovjeka koji je u Mercovom projektu od početka i koji je pun motivacije. sa Rosbergom je mučio muke za titulu i dobio ga već dvije godine za redom... koga je Vettel imao u RBR ? Webbera ? 2010 mu je bio konkurentan jer je RBR bio najbolji bolid i zato što je Vettel radio glupe poteze i greške, koje su dale šansu Alonsu i Hamiltonu, koji su vozili lošije bolide, 2011 Webber je bukvalno samo vozio da se kaže da vozi, 2012 se blown difuzor limitirao, RBR izgubio svoju moć i Seb odmah pada, Webber ga u prvom djelu često dobiva, a tek onda kad je RBR procvjetao i kad je vratio dominaciju, onda se budi i uzima 4 pobjede kada je RBR bio nedodirljiv, a timski u padu forme, te na kraju uz dosta sreće uzima naslov koji je moga uzeti trku-dvije prije kraja, 2013 se prošetao, ne znam je li iko ikada imao toliko dominantan bolid a kolegu tolikog duduka, a borbe sa Alonsom nije ni bilo, prvih 5 trka i tjt, nije bi ni blizu nijedan bolid na gridu,problem vaš je da se uhvatite Hamiltona, i izjavu pretvorite u veličanje sebe, a ono što je rekao ni ne komentarišete nego samo kažete da je to glupost... ko vam je kriv što vas zaboli istina pa reagujete tako
dajte jednak Mercedes i Ferrari sljedeće sezone

dajte jednak Mercedes i Ferrari sljedeće sezone

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Heat, ako je Lewisu "zbog cure" pala forma 2011. godine, možda je i Vettelu "pala forma" 2014. zbog toga što je "znao" da će u Ferrari.
A možda i zbog toga "što je dobio prinovu". Mislim, lupam ovo za Vettela, isto kao što je i "cura" lupanje za Hamiltona.
A kako je Lewis deklasirao Buttona 2010. i 2012. (2010. je bilo 240-214 u bodovima, a 2012. je bilo 190-188 za Lewisa)?
U te 3 godine u Mcl Jenson je dobio Lewisa 672-657 u bodovima.
Alonso je 2007. u trkama koje su obojica završila dobio Lewisa 9-6 (neko je to neki dan napisao, nisam provjeravao).
2008. Ferrari nije imao jači bolid od Mcl. Bili su tu negdje.
A po čemu se to Kovalainen razlikuje od Webbera?
A možda i zbog toga "što je dobio prinovu". Mislim, lupam ovo za Vettela, isto kao što je i "cura" lupanje za Hamiltona.
A kako je Lewis deklasirao Buttona 2010. i 2012. (2010. je bilo 240-214 u bodovima, a 2012. je bilo 190-188 za Lewisa)?
U te 3 godine u Mcl Jenson je dobio Lewisa 672-657 u bodovima.
Alonso je 2007. u trkama koje su obojica završila dobio Lewisa 9-6 (neko je to neki dan napisao, nisam provjeravao).
2008. Ferrari nije imao jači bolid od Mcl. Bili su tu negdje.
A po čemu se to Kovalainen razlikuje od Webbera?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Čitajući Heatblasta, čovjek izgubi volju za rasprave i forume 
Toliko fanboyizma još dugo nisam pročitao
Ma odkud nam pravo da rečeno nešto protiv Lewisa

Toliko fanboyizma još dugo nisam pročitao
Ma odkud nam pravo da rečeno nešto protiv Lewisa

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"