Ne znam na koga misliš. Ja sam slično tvrdio u raspravi sa Lovrom i Antom, ali mislim da se radilo o Marquez-u.Ciki-F1 je napisao/la: 14.12.2019., 07:55 Di je sada onaj biser koji je tvrdio kako ce se Ham lakse i brze prilagoditi motoru nego Rossi bolidu.
Taj ni ne zna kako motor izgleda.
Mislim nista tu sad kontra Ham jer niti jedan vozac to nebi mogao jer jednostavno motor je puno zahtjevniji za voziti.
I dalje mislim isto, priznajem da mi nije jasan ovaj zaostatak od 4 sec. Možda je to zato što je Rossi do sada već desetak puta testirao F1 bolid, a možda je Hamilton napravio neku veću grešku u tom mjerenom krugu.
Nije mi jasan ni zaostatak Rossija od 1.5 sec. uzevši u obzir da je on vozio vremena slična vremenu Felipe Massa, 0.7sec sporije od vremena koje je postavio MS.
Ukoliko se pokaže da je ovaj krug max. Što je Hamilton uspio izvući iz motora, ja ću priznati da nisam bio u pravu, što sumnjam da će bilo ko uraditi od vas u slučaju da Hamilton pobijedi Marquez-a. Mada mi stvarno nije jasan ovoliki zaostatak.
Uglavnom sačekati ću da vidim taj dokumentarac pa ću iznijeti svoje mišljenje.
Nema to veze sa Hamiltonom ni sa Marquez om.
Kao ni sa tim šta je lakše voziti. Radi se o mogućnosti da se odveze F1 ili MotoGP utrka, na konkurentnom nivou.
U toj raspravi neko se uključio gdje nam je predstavio kako izgleda kad testni vozač, koji je cijeli život proveo testirajući cestovne automobile, pokuša provozati F1 bolid. Mislim da mu je trebao cijeli dan da sastavi krug bez greške.
A to za opis "Lumen" pretpostavljam da ti nedostaje navodnici. Neko će pomisliti da ne znaš šta pišeš.
Očit dokaz da znanje nije proporcionalno vezano sa iskustvom i godinama.