Jest ukomponovao vozačke sposobnosti sa novim poslom, svaka mu častcroatic f1 je napisao/la: 06.09.2019., 15:57 Karun je upravo rekao da mu je Giovinazzijev otac pod adrenalinom vožnje u Vantageu potvrdio da je Antonio potpisao s Alfom za 2020.![]()

Jest ukomponovao vozačke sposobnosti sa novim poslom, svaka mu častcroatic f1 je napisao/la: 06.09.2019., 15:57 Karun je upravo rekao da mu je Giovinazzijev otac pod adrenalinom vožnje u Vantageu potvrdio da je Antonio potpisao s Alfom za 2020.![]()
Zašto ne?Vettel-Ferrari je napisao/la: 14.12.2019., 16:33 Ako do Vettelovog odlaska dođe, najviše bi volio da ga Sainz zamjeni![]()
Eventualno, Ricciardo...
Prvi puta da imamo stabilna pravila bez nekih promjena od 2016.PhillSF je napisao/la: 14.12.2019., 22:06 Ljudi jeli meni promaklo šta ili stvarno nema nekih promjena u izgledu bolida 2020te?
Pratim sve živo, a nigdje naići na pravilnik za 2020 hahahah
Zaboravljaš da je Norris potpisao za mercedes u sklopu deala sa opskrbom motorima. Osnosno oni od sada vode brigu o njegovoj karijeri.Vettel-Ferrari je napisao/la: 14.12.2019., 13:05 Ja sam baš dan, dva prije ovog povezivanja Vettela s McLarenom, kontao o tom. Ne bih me iznenadilo takav rasplet situacije, ali ne znam šta onda sa Sainzom i Norrisom.
Pravilnik nađeš na stranicama FIA, a i Google zna....PhillSF je napisao/la: 15.12.2019., 11:25Pratim sve živo, a nigdje naići na pravilnik za 2020 hahahah
Po meni je to dobra stvar za ekipe poput merca, rb, ferraria i mclarena, ali bojim se da onda williams i haas mozda ostanu na istom mjestu kao i 2019 zbog nadolazece velike 2021 sezone.
Mercedes nije naročito brižan, vidiš kako je sjajno Ocon prošao s Mercedesovom brigom o njegovoj karijeri.Dani je napisao/la: 15.12.2019., 12:01Zaboravljaš da je Norris potpisao za mercedes u sklopu deala sa opskrbom motorima. Osnosno oni od sada vode brigu o njegovoj karijeri.Vettel-Ferrari je napisao/la: 14.12.2019., 13:05 Ja sam baš dan, dva prije ovog povezivanja Vettela s McLarenom, kontao o tom. Ne bih me iznenadilo takav rasplet situacije, ali ne znam šta onda sa Sainzom i Norrisom.
https://www.planetf1.com/news/lando-nor ... es-report/
Ocon je odlično je prošao.wapi je napisao/la: 15.12.2019., 12:55Mercedes nije naročito brižan, vidiš kako je sjajno Ocon prošao s Mercedesovom brigom o njegovoj karijeri.Dani je napisao/la: 15.12.2019., 12:01Zaboravljaš da je Norris potpisao za mercedes u sklopu deala sa opskrbom motorima. Osnosno oni od sada vode brigu o njegovoj karijeri.Vettel-Ferrari je napisao/la: 14.12.2019., 13:05 Ja sam baš dan, dva prije ovog povezivanja Vettela s McLarenom, kontao o tom. Ne bih me iznenadilo takav rasplet situacije, ali ne znam šta onda sa Sainzom i Norrisom.
Ocon je odlično je prošao. Prermda je izgubio "Mercedes mjesto" zbog George Rusella.wapi je napisao/la: 15.12.2019., 12:55Mercedes nije naročito brižan, vidiš kako je sjajno Ocon prošao s Mercedesovom brigom o njegovoj karijeri.Dani je napisao/la: 15.12.2019., 12:01Zaboravljaš da je Norris potpisao za mercedes u sklopu deala sa opskrbom motorima. Osnosno oni od sada vode brigu o njegovoj karijeri.Vettel-Ferrari je napisao/la: 14.12.2019., 13:05 Ja sam baš dan, dva prije ovog povezivanja Vettela s McLarenom, kontao o tom. Ne bih me iznenadilo takav rasplet situacije, ali ne znam šta onda sa Sainzom i Norrisom.