Ne volim ja Skodu ali kad se kupovalo, odvagalo se sve i palo je na Octaviu.. Kombinacija velicine samog auta, prostora unutra, prtljaznika, motorizacija, servisi.... Sve po nekoj svojoj matematici u tom segmentu me dovelo do Skode a nije mi bila prvi pick u pocetku potraznje..Explorer je napisao/la: 12.11.2019., 17:15 Meni je odlična, pogotovo mi se sviđa interijer, definitivno iznad Golfa 8 koji mi je po svemu teško razočarenje.
Koji si motor i opremu uzeo, kako si zadovoljan?CrashOverride je napisao/la: 12.11.2019., 14:23 Ova izgleda dobro.. Ja bas bio narucio par mjeseci prije redizajna sa tim farovima i bilo mi dragoLajkam
Nije da nisam zadovoljan Octavijom ali me malo pecka sto se nisam malo pretego i uzeo Superba..
1.8 TSI, Style + winner paket opreme (tako se barem tada zvalo) plus jos koja sitnica
4 godine doma, peta krenula, nije bilo nikakvih bitnih problema.. Jedino se morao mijenat akumulator ali to sam si sam kriv.. Promijenjena je rucica mjenjaca, koza se izlizala pa sam trazio da zamjene i jedna kopca za pojas promjenjena a to je zena uspjela nakako potrgat..
Znam sta sam kupio pa sam i zadovoljan.. Nemam nekih zamjerki.. Nista ne skripi, ne klapa, ne otpada, farovi se ne magle..
Jednino me malo smeta sto nema dovoljno mjesta za noge horizintalno pa mi je desna noga uvijek naslonjena na plastiku od koljena na nize, mozda je samo subjektivan dojam, siroko sjedim ili neka druga musica..