VN Abu Dhabija (Yas Marina Circuit) 29.11.- 1.12.2019.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Čestitke Mercedesu i Hamiltonu na utrci, a i cjelokupnoj sezoni. Bili su na nivou više od svih ostalih, pogotovo u ovoj utrci. Ne pamtim da su ikad ovako superiorni ostalim bili u zadnjoj utrci, jer Hamiltonov FL na 18 krugova starim HARD gumama govori sve
Utrka ko utrka, ništa posebno, pogotovo na vodećim pozicijama.
Meni je osobno bilo dosta zanimljivije bez DRS-a dok se vozilo.
Čestitke Sainzu na šestom mjestu u poretku vozača, to je uspjeh vrijedan hvale i nešto što me na kraju ove sezone najviše obradovalo
Što se tiče Ferrarija, ovo je stvarno sezona za zaborav, ali najgore je što imam slaba očekivanja za iduću sezonu, jer sumnjam da do proljeća mogu posložiti sve kako treba i ozbiljno napast vrh.

Utrka ko utrka, ništa posebno, pogotovo na vodećim pozicijama.
Meni je osobno bilo dosta zanimljivije bez DRS-a dok se vozilo.
Čestitke Sainzu na šestom mjestu u poretku vozača, to je uspjeh vrijedan hvale i nešto što me na kraju ove sezone najviše obradovalo

Što se tiče Ferrarija, ovo je stvarno sezona za zaborav, ali najgore je što imam slaba očekivanja za iduću sezonu, jer sumnjam da do proljeća mogu posložiti sve kako treba i ozbiljno napast vrh.
-
klikerbgd
- Karting
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: Sebastian
Ocajna sezona za crvene ,Seb ispod nivoa ,sve u svemu dosadno ,Merc daleko ispred . Nikakva pozitivna ocekivanja nemam od sledece ,nista nije poslozeno kako treba kod nas i nemamo dovoljno dobar bolid ,trebace neko veliko nerealno cudo da budemo u borbi ,mislim da ce red bull jace pritisnuti merc ali opet ce uzeti ,daleko su ispred svih u svakom segmentu ....
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Ima na f1tv. Piratske linkove ne možemo stavljat na forum.
- reso20
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Binotto kaže da Ferrari misli da nisu prekršili pravila nego da se tu radi o tehničkoj direktivi koja je pomoć momčadima ali nije i rule pa
čekaju odlazak FIA da vide točno o čemu se radi.
Kaže Ted da i Mercedes ne misli da je Ferrari prekršio pravila., jer i Binotio je rekao da je to najvj "administrativna pogreška".
čekaju odlazak FIA da vide točno o čemu se radi.
Kaže Ted da i Mercedes ne misli da je Ferrari prekršio pravila., jer i Binotio je rekao da je to najvj "administrativna pogreška".
- BNL_McLaren
- Karting
- S nama već: 5 god 9 mj
- Navija za: McLaren

- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Stavi sastrane da se borba za naslov nije vodila onda je ovo itekako zanimljiva sezona. Tako da se ne bih slozio.Multi 21 je napisao/la: 01.12.2019., 17:25 Nego, ovo mora da je najnezanimljivija sezona od Schumacherove ere.
Ne ponovilo se!
To sto meni i vecini ovdje je napokon zavrsila sezona je drugi par čarapa i zna se zašto tj. zbog koga
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Sezone su zanimljive, ako postoji borba za titulu.
Ja bi rado ovo zamijenio za 2017 ili 2018 gdje nisi znao što će se dogoditi prije utrke i gdje je sve bilo važno.
Ovako si znao i ako Mercedes nešto sjebe da ih neće nešto koštati i da se neće stanje previše promijeniti.
6/10 za sezonu...malo bolja od prosjeka samo zbog nekih stvarno dobrih utrka i Sainza.
Ja bi rado ovo zamijenio za 2017 ili 2018 gdje nisi znao što će se dogoditi prije utrke i gdje je sve bilo važno.
Ovako si znao i ako Mercedes nešto sjebe da ih neće nešto koštati i da se neće stanje previše promijeniti.
6/10 za sezonu...malo bolja od prosjeka samo zbog nekih stvarno dobrih utrka i Sainza.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Za one koji navijaju za Ferrari i samo gledaju borbu za naslov sezona je ocaj..
Meni je bila dobra, bilo je zanimljivih situacija.
Ovaj F1TV mi je danas omogucio da ne propustim skoro nista, saltaj malo sim, malo tam.. Malo onboard, malo pitlane kamera.. Pa sam tako ulovio i pretjecanje Sainza
Covjek je znao sta mu treba i odlucio je to uzet..
Mercedes ne raketa i ne vjerujem da ce ih i Honda s RBom uhvatit zadnje sezone ovih pravila a Ferrari ce vec nacina kako ne uspjet..
Meni je bila dobra, bilo je zanimljivih situacija.
Ovaj F1TV mi je danas omogucio da ne propustim skoro nista, saltaj malo sim, malo tam.. Malo onboard, malo pitlane kamera.. Pa sam tako ulovio i pretjecanje Sainza

Covjek je znao sta mu treba i odlucio je to uzet..
Mercedes ne raketa i ne vjerujem da ce ih i Honda s RBom uhvatit zadnje sezone ovih pravila a Ferrari ce vec nacina kako ne uspjet..
Fino Alla Fine
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Ne znam kako nekome ova sezona može biti loša. Po meni je riječ o jednoj vrlo dobroj sezoni u kojoj je još samo falila borba za naslov, a onda bi sezona bila odlična.
U početku smo imali par dosadnjikavih utrka, ali ni one nisu bile tako loše. Bezveze se dizala panika jer je Mercedes opet krstario prema dvostrukom naslovu pa se možda stvorio dojam da je prvi dio 2019. bio teški očaj što po meni nije istina. Nadalje, nakon Francuske se ne mogu više sjetiti ni jedne loše utrke. Ferrari i RB su u drugom djelu uhvatili kakav-takav priključak s Mercedesom i utrke su bile sve samo ne dosadne.
A o najgoroj sezoni od Schumacherove ere mislim da nema smisla govoriti pored 2015. i 2013. koje su po meni bile uvjerljivo lošije. No ipak, riječ je o subjektivnom dojmu pa ne možemo svi imati ista mišljenja. Ali me jako čude vaša razmišljanja
U početku smo imali par dosadnjikavih utrka, ali ni one nisu bile tako loše. Bezveze se dizala panika jer je Mercedes opet krstario prema dvostrukom naslovu pa se možda stvorio dojam da je prvi dio 2019. bio teški očaj što po meni nije istina. Nadalje, nakon Francuske se ne mogu više sjetiti ni jedne loše utrke. Ferrari i RB su u drugom djelu uhvatili kakav-takav priključak s Mercedesom i utrke su bile sve samo ne dosadne.
A o najgoroj sezoni od Schumacherove ere mislim da nema smisla govoriti pored 2015. i 2013. koje su po meni bile uvjerljivo lošije. No ipak, riječ je o subjektivnom dojmu pa ne možemo svi imati ista mišljenja. Ali me jako čude vaša razmišljanja

- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Neznam stvarno, meni je baš teška truba bila. I da, vrlo sam subjektivan pa je to vjerojatno i razlog.
2015. je oživio Ferrari pa mi je u dobrom sjećanju.
2013. je bilo napeto do pola sezone, a i tad je cijeli grid bio zgusnut pa je bilo napetije.

2015. je oživio Ferrari pa mi je u dobrom sjećanju.

"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Ma ne može se reći da je sezona bila loša. Puno je utrka bilo dobro, momčadi u sredini poretka su vodile žestoke borbe. Bilo je sigutno jedino da će Ferrari napraviti neko sranje i da Williams ne može u realnim uvjetima u bodove.
"What a little star." May 26, 2012.
- Alen13ASC
- Formula 1
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Upravo tako, baš to oživljavanje Ferrarija je bilo gušt za ispratiti te gledati borbu Kvjata/Rićija. 2013 je bila zanimljiva do VN VB te Pirellijeve odluke da promene gume a ona 2011 gde je Vettel izdominirao je bila čušpajz uz onaj DRS te Pirelli. Sve su to kamilice u usporedbi s onim što je Lewis uradio ove godine te ono što je Michael uradio u svojoj Ferrari eri. Ova stagnacija pravila bi u principu trebala doneti dobru 2020, al videćemo.Multi 21 je napisao/la: 01.12.2019., 19:38 Neznam stvarno, meni je baš teška truba bila. I da, vrlo sam subjektivan pa je to vjerojatno i razlog.![]()
2015. je oživio Ferrari pa mi je u dobrom sjećanju.2013. je bilo napeto do pola sezone, a i tad je cijeli grid bio zgusnut pa je bilo napetije.

- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Pa sezona stvarno nije bila loša, bilo je toliko dobrih utrka da ne kužim kak možete reći da je bila truba. Tko vam je kriv kaj navijate za Ferrari/Vettela pa se ponašate ko da vas je netko zalio proljevom 
Ili barem budite precizniji, pa nazovite stvari pravim imenom, ali sezonu mi ne dirajte jer bilo je utrka za nokte gristi

Ili barem budite precizniji, pa nazovite stvari pravim imenom, ali sezonu mi ne dirajte jer bilo je utrka za nokte gristi