VN Abu Dhabija (Yas Marina Circuit) 29.11.- 1.12.2019.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Live timing popizdio, kontantno rotira pozicije Norrisa i Sainza 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Na žalost, ne možemo zaboraviti pitwall i mehaničare na zamjeni guma
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Izgleda da je Hamilton grešku napravio...
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Hamilton može paliti gume par puta u izletnoj zoni i svejedno će biti sve ok. Mercedes se ruga ovdje svima, flashback na prvu polovicu sezone

- Brumica
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Javi se BBC-ju, možda te zaposle kao novinara. Fino bi se uklopio u njihovu garnituru

They see me strollin', they hatin' 

- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Baš lepa borba McLarena i Renaulta

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Koliko je vremena potrebno za odlazak u boks i vraćanje na stazu?
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
22 sekVettel-Ferrari je napisao/la: 01.12.2019., 14:55 Koliko je vremena potrebno za odlazak u boks i vraćanje na stazu?
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ovisi kojoj ekipi...Vettel-Ferrari je napisao/la: 01.12.2019., 14:55 Koliko je vremena potrebno za odlazak u boks i vraćanje na stazu?
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Ma ljudi su neobjektivni po pitanju Mercedesa, pogotovo Hamiltona...Frantic je napisao/la: 01.12.2019., 14:56 Neka neko ovu dvojicu sa SK napomene da Bottas ima novi motor, između ostalog.....
Max trenutno 4sec iza Leclerca...
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Dobro, mislio sam na optimalno vrijeme ozbiljnih ekipaavetma je napisao/la: 01.12.2019., 14:58Ovisi kojoj ekipi...Vettel-Ferrari je napisao/la: 01.12.2019., 14:55 Koliko je vremena potrebno za odlazak u boks i vraćanje na stazu?

- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Vettel-Ferrari je napisao/la: 01.12.2019., 14:59Dobro, mislio sam na optimalno vrijeme ozbiljnih ekipaavetma je napisao/la: 01.12.2019., 14:58Ovisi kojoj ekipi...Vettel-Ferrari je napisao/la: 01.12.2019., 14:55 Koliko je vremena potrebno za odlazak u boks i vraćanje na stazu?![]()

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- monkeyseat
- Formula 2
Za sve osim Ferrarija cca. 22 sekunde :-)Vettel-Ferrari je napisao/la: 01.12.2019., 14:59Dobro, mislio sam na optimalno vrijeme ozbiljnih ekipaavetma je napisao/la: 01.12.2019., 14:58Ovisi kojoj ekipi...Vettel-Ferrari je napisao/la: 01.12.2019., 14:55 Koliko je vremena potrebno za odlazak u boks i vraćanje na stazu?![]()
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
- monkeyseat
- Formula 2
Ovaj govori Vettelu da mu je Bottas na 2.8, qa Bottas na 4.5?! Ili krivo čujem ili je live timing koma.