To znaci da ove godine nam ovijes je slaba strana ako znajemo da .. mehanicki grip nam je slab bolid ne stabilan.... i samim time gume se prigreju .... sada neznam jel do koncepta je bolida ili do ovjesa... ali mislim da od 2021 mora da budu svi ovijesi mehanicki a takav sad ga i ferrari ima ... dok mislim da kod MB i RB je hidraulican il se varam....
Iščupa Norris na kraju krug, a baš je kaskao kroz kvale, Zak je baš spomenuo u Q2 da je Carlos bio brži na svim dijelovima staze pomalo, pa se nakupila ona prednost od preko pola sekunde, mada i ovo 10-11 u kvalama je po meni više zato što se Lando uspavao poslije ljetne stanke, nego što je to sad egal, barem što se kvala tiče, u utrkama je već Carlos bio malo bolji od Landa. Eeeeh kad bi McLaren napravio konkurentniji bolid dogodine, sposoban da ugrabi podijume
Baš me zanima što će se dogovoriti u Ferrariju prije utrke, za utrku.
Hoće li se dogovoriti, nakon ( eventualno ) čistog starta, da Vettel ide naprijed sa bržim gumama?
Ili će ih ostaviti da se bore na stazi?
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
pigmalion je napisao/la: 01.12.2019., 12:29
Baš me zanima što će se dogovoriti u Ferrariju prije utrke, za utrku.
Hoće li se dogovoriti, nakon ( eventualno ) čistog starta, da Vettel ide naprijed sa bržim gumama?
Ili će ih ostaviti da se bore na stazi?
Nadam se da neće. Najpametnije bi bilo da ih puste da se utrkuju. Leclerc želi napadati Maxa za P3 u prvenstvu.
Vettel bi trebao biti u boljoj poziciji na startu zbog guma, ali u slučaju da ga Leclerc prestigne na startu ne očekujem da će mu lako vratiti poziciju.
Ma nemaju se šta boriti njih dvojica, ako su imalo pri zdravoj pameti. Treće mjesto u poretku vozača je i dalje moguće, iako su male šanse obojici vozača da nadoknade razliku za Maxom, Leclerc ima mnogo veće opet i mislim da se njemu mora dati prednost u ovoj utrci.
Doslovno...ko ga briga? Nek se sudare opet što se mene tiče...barem bi ugasio utrku ranije.
Totalno nebitno bio ti 3. ili 4...zna se koja je pozicija u prvenstvu bitna.
Soft guma Sebu neće previše pomoći na startu jer je do prvog zavoja jedva 150m...možda da starta s vanjske strane, ali nije već je na unutarnjoj, tako da ništa od toga.
Što se tiče strategije Seb mora u boks ići puno ranije od ovih ispred (IMO između 7 i 10. kruga) i ići na Hard gumu do kraja i pokušati napraviti veliki undercut. Ovi ostali će isto ići sa Mediuma na Hard, ali vjerojatno oko 15-20 kruga.
Tu je jedina šansa da uzmemo možda neku poziciju na stazi. No mi smo toliko loši u onom trećem sektoru da ćemo tu kao i u kvalama gubiti najmanje pola sekunde po krugu + degardacija.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Ovaj Ferrari je najveća sportska šprdnja u zadnjih 20 godina što se tiče svih sportova.
I kako onda obojica vozača da ne budu nervozni, ljuti, rade problema itd...
reso20 je napisao/la: 01.12.2019., 13:40
Ovaj Ferrari je najveća sportska šprdnja u zadnjih 20 godina što se tiče svih sportova.
I kako onda obojica vozača da ne budu nervozni, ljuti, rade problema itd...
Zadnjih 10.
Ipak su od 1999.-2004. uzeli 6 WCC i 5 WDC. A i nakon toga još jedna WDC i 2 WCC.
U zadnje vrijeme im opasno konkurišu Bratstvo iz Manchestera i Milan.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.