Vettel-Ferrari je napisao/la: 30.11.2019., 15:06
No sikiriki, ovo su kvale, u utrci obično još više u*eru
@Sarma
Ima još 22 trke.
Naredne sezone.....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Meni jos nije jasno kako u singapuru znali su ga podesiti bolid za krivine i kako uopce bili su kompetentni u singapuru .. a kako sad ovdje opet fali mehanicki grip i gume se pregreju.....u sustini sektor 3 u abu dabi je slican na cijela staza u singapuru
Facooo je napisao/la: 30.11.2019., 16:02
Meni jos nije jasno kako u simgapuru znali su ga podesiti bolid za krivine i kako uopce bili su kompetentni u singapuru .. a kako sad ovdje opet fali mehanicki grip i gume se pregreju.....
Zato što Singapur ima samo jedan tip zavoja, a to su zavoji od 90 stupnjeva + mekani ovjes koji ti treba za jahati pasice.
Abu Dhabi je druga priča.
Ima ogromnu ravnicu, brze zavoje u prvom dijelu, a jako spore u trećem dijelu. Isto tako kada su takve brzine i onakve šikane kao u Abu Dhabiju onda trebaš stabilan bolid na kočenju. Mi ga nemamo...tako da ne stoji usporedba.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Sve utrke ove sezone sam pogledao bez iznimke. Neda mi se više. Odoh na sljeme i mir. Dosta mi je Ferrari ove godine zajedno s njihovim vozačima živaca uzeo, a kako stvari stoje budu i iduće godine jer ova ekipa treba korjenite promjene, a to mi liči jako na našu državu u kojoj promjena samo tako nema i nema.