Formula 2
WEC, WRC, Indy...
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Ako i izuzmemo Mickove greške, opet se može reći da ga je zadesila prilična količina pehova ove sezone.
Mogao je vagati jedno 40-50 bodova više, a to bi bio respektabilan rezultat u konkurenciji vozača koji su u F2 već 3. ili 4. godinu.
Mogao je vagati jedno 40-50 bodova više, a to bi bio respektabilan rezultat u konkurenciji vozača koji su u F2 već 3. ili 4. godinu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- BNL_McLaren
- Karting
- S nama već: 5 god 10 mj
- Navija za: McLaren
A nije Prema imao dobar bolid od Leclercove titule. Devries je vozio za Prema momčad i nije ništa skoro napravio, a sad je osvojio naslov s ART-om. Nije Mick loš vozač... Nebi osvojio F3 prvenstvo da nezna vozit.
Upravo sam odgledao F2 kvale i pred kraj kad svi završavaju zadnje krugove ovaj Gelael se izvrti između predzadnjeg i zadnjeg zavoja. Izađe žuta zastava i 70% vozača ne uspije završit krugove...
Iznimno mi je drago da vjerojatno neću morat gledat više tog Gelaela u F2.. Koja truba od vozača.
Upravo sam odgledao F2 kvale i pred kraj kad svi završavaju zadnje krugove ovaj Gelael se izvrti između predzadnjeg i zadnjeg zavoja. Izađe žuta zastava i 70% vozača ne uspije završit krugove...

Iznimno mi je drago da vjerojatno neću morat gledat više tog Gelaela u F2.. Koja truba od vozača.

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Mislim da će te zadnji odlomak razočaratiBNL_McLaren je napisao/la: 29.11.2019., 16:42 Iznimno mi je drago da vjerojatno neću morat gledat više tog Gelaela u F2.. Koja truba od vozača.

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
oranguntan i taja su ipak daleko najgori.
nužno tim redoslijedom.
nužno tim redoslijedom.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- croatic f1
- F1puls suradnik
zekohonda je napisao/la: 29.11.2019., 17:36 oranguntan i taja su ipak daleko najgori.
nužno tim redoslijedom.

Ako pod ovim redoslijedom misliš da je Rag prvi od F2 lordova, slažem se u potpunosti, nema mu ravna. To su prepoznali i u F2

https://twitter.com/FIA_F2/status/1200318201374085126
- BNL_McLaren
- Karting
Nadam se da će Dams bit pametan i malo bolje razmislit o tome.. Ništa još nije potvrđeno tako da ima nade.croatic f1 je napisao/la: 29.11.2019., 17:21Mislim da će te zadnji odlomak razočaratiBNL_McLaren je napisao/la: 29.11.2019., 16:42 Iznimno mi je drago da vjerojatno neću morat gledat više tog Gelaela u F2.. Koja truba od vozača.![]()

- croatic f1
- F1puls suradnik
To whom it may concern...

- BNL_McLaren
- Karting
Koja utrka.. Bio sam skeptičan kad je McLaren potpisao Sette-Camaru, ali nakon ovoga danas sam dosta čak i zadovoljan.. Svaka mu čast, stvarno izvrsno odvožena utrka.

- croatic f1
- F1puls suradnik
https://twitter.com/F1FeederSeries1/status/1201776422915842048@juanmanuelcorrea_
Definitely need some work on that finger throttle modulation. It was a bit strange to drive again in Spa
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
Zhou pomeo ,wow.. čini se da je on već na razini F1
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Kad je utrka danas?
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
16:45
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Aha, hvala 

- croatic f1
- F1puls suradnik
Spremi si stranicu Sportsurge i biraj uoči svake sesije

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Mick izbio na prvu poziciju 
EDIT Nije na prvu, već ispre Zhou-a, ali je izgubio poziciju...

EDIT Nije na prvu, već ispre Zhou-a, ali je izgubio poziciju...
- croatic f1
- F1puls suradnik
Kakva šteta za Zhoua
Vozio je fenomenalno, sjajno se borio s Ilottom i Schumacherom i onda nešto krepa u motoru.
Markelov stao na stazi, imamo SC, vidjet ćemo može li Mick izazvati Ilotta nakon restarta, Armstrong fenomenalan s P13 na P3, ali ima najstarije gume od svih.

Markelov stao na stazi, imamo SC, vidjet ćemo može li Mick izazvati Ilotta nakon restarta, Armstrong fenomenalan s P13 na P3, ali ima najstarije gume od svih.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Izazvao je zid...
Ali je bolid nekako ostao skoro pa neoštećen.
Ali je bolid nekako ostao skoro pa neoštećen.
- croatic f1
- F1puls suradnik

Mislim da nije dodirnuo zid, taman je došao do onog asfaltiranog puteljka nakon šljunka.