Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Jhkuiz5 je napisao/la: 26.11.2019., 01:23 Prijedlog da mozda na korisnicki panel stavis i kucicu i za nbapuls mediu, isto ko i sta nas to odvede na pulsmanager da vodi i na nba portal
Odlična ideja, hvala!

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ante, nek je sa srećom s novim portalom, nadam se da će se NBA portal pokazati kao pun pogodak! :pivo:
Ja u košarku, od svih sportova s loptom sam uvijek bio najmanje upućen i baš me nikad nije privlačio sport za pratiti. Ali znam dosta ljudi da prati i vjerujem da će se fina baza okupiti na portalu, vrlo lako dosta i brojnija od F1 zajednice, koja je kroz godine enormno narasla tu :D

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Hvala :pivo:

Crankshaft
Karting
Karting
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Alonso, Renault
Ima li možda planova za nešto tipa 'automobili.pulsmedia.hr'? :mrgreen:

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Mika Hakkinen
Ili recilo ‘dobrezenske.pulsnedia.hr’?
Predlažem kolegu Frantica za urednika.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
luke flywalker je napisao/la: 27.11.2019., 10:56 Ili recilo ‘dobrezenske.pulsnedia.hr’?
dobra :rofl:
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
luke flywalker je napisao/la: 27.11.2019., 10:56 Ili recilo ‘dobrezenske.pulsnedia.hr’?
Blagodarim @luče :mrgreen:
Hvala na ukazanom povjrerenju. :pivo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Crankshaft je napisao/la: 27.11.2019., 10:20 Ima li možda planova za nešto tipa 'automobili.pulsmedia.hr'? :mrgreen:
To se ti javljaš da sam uređuješ? :mrgreen:

CRooY3
Karting
Karting
S nama već: 8 god 1 mj
ma ništa to, sljedeće što očekujemo je esport.pulsmedia.hr
“Leave me alone, I know what to do.”

"Aerodynamics are for people who can't build engines.", Enzo Ferrari

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Dragi donatori, stari i novi,
već dugo razmišljam na koji način stvoriti dodatnu vrijednost za to što ste davali lovu za portal i nikako mi nije padalo na pamet što učiniti, a da pritom ostale ne zakinem. Recimo, lako je napraviti da dio portala bude otvoren samo za vas, ali nipošto ne želim da se tako dijelimo... Onda sam mislio otvoriti privatni podforum pa da se tu raspravlja o čemu god, a da i moderiranje tu bude malo blaže, ali ni to mi se ne dopada.

Da skratim, uzeo sam ideju s reddita i prilagodio je nama. Od danas će svi donatori imati mogućnost nagraditi neko komentar custom nagradom.

Nagrade su iduce:

- Nagrada "Jolyon Palmer" za izvrsnu analizu
- Nagrada "Bono" za ponavljanje iritantne parole
- Nagrada "Niki Lauda" za fair-play komentar
- Nagrada "David Croft" za izrazito objektivan komentar

Nisam zbrajao ni oduzimao tko je koliko love davao, tako da ću sve postojeće donatore u zadnjih par mjeseci staviti na istu polaznu točku. Ubuduće će biti formula: za deset doniranih eura dobijete pet nagrada za podijeliti.

Neki od vas su već dobili (kliknite na zvjezdicu pokraj komentara kojeg želite nagraditi), a neki će tijekom dana tek to vidjeti, treba malo vremena dok ustimam sve.

Crankshaft
Karting
Karting
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Alonso, Renault
avetma je napisao/la: 27.11.2019., 14:08
Crankshaft je napisao/la: 27.11.2019., 10:20 Ima li možda planova za nešto tipa 'automobili.pulsmedia.hr'? :mrgreen:
To se ti javljaš da sam uređuješ? :mrgreen:
Ako bude bilo kakvih mogućnosti i ako bude još netko zainteresiran za takvo što, znaš kome se trebaš javiti. :D

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Diversity
avetma je napisao/la: 27.11.2019., 15:12 Nagrade su iduce:

- Nagrada "Jolyon Palmer" za izvrsnu analizu
- Nagrada "Bono" za ponavljanje iritantne parole
- Nagrada "Niki Lauda" za fair-play komentar
- Nagrada "David Croft" za izrazito objektivan komentar
Jel može nagrada ''Jacques Villeneuve'' za one koji na svaki komentar imaju...komentar :rofl:
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ove nagrade nisu amen, što znači da će se možda mijenjati ovisno o prijedlozima, ali ne odmah :zubo:

Frantic
Formula 1
Formula 1
Samo jedan mali double check (možda sam malo za`rđao) :gandalf:
Jel se npr. Palmerovom nagradom treba nagraditi komentar sa stvarno izvrsnom analizom ili komentar sa "izvrsnom" ( :facepalm: ) analizom?
Isto važi (možda je ovo i bolji primjer) i za Croftyjevu nagradu.
BTW, mislim da je ovo malo diskriminirajuće jer su 3 osobe "vezane" ili "bile vezane" za Hamiltona na ovaj ili onaj način (Bono, Niki i Crofty). :chill:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Croftyjeva nagrada je ironična, mislim da će to svi lako skontati, a Palmerova je slobodna za interpretaciju :aww:

Frantic
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 27.11.2019., 17:48 Croftyjeva nagrada je ironična, mislim da će to svi lako skontati, a Palmerova je slobodna za interpretaciju :aww:
OK, za Croftyjevu sam i pretpostavio. :thumbs: :mrgreen:
Ali sam morao pitati, zbog ostalih nagrada. :neznam:
Hvala.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Znaci , nagrada "Bono" ce definitivno biti najzastupljenija. Jer nema clanka gdje netko ne "opali" neku iritantnu parolu. Moj favorit " Valtteri, it's James" , to cak nije ni iritantno nego postalo otrcano haha.
slikaslika slika

nebum kopiral
Karting
Karting
S nama već: 5 god 10 mj
danas je Antonio "ubio"" kolumnom o Maxu. bilo bi zgodno otvoriti ocjenjivanje kolumni i napraviti neku ljestvicu. Nove snage odlično i originalno pišu jer očito i sami čitaju komentare i donose korektne univerzalne presude po iskustvu portala. Samo nikako ne može biti glasanje već kao i trke ocjenjivanje od 1-10. Možda neki poseban fond za nagradu/e?

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Bila je već ideja nekakve evaluacije kolumni, ali to dosta papa resursa servera. Ono ocjenjivanje utrke je razlog zašto je portal zapinjao nakon brazilske utrke. Nagrade u tom formatu nisu opcija jer aktualnost vijesti kralježnica portala i povremene kolumne ne mogu biti nagrađene nauštrb ažurnog svakodnevnog tipkanja.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Serviser novi donator, zahvaljujem! I dobio si 2 nagrade za udijeliti drugima kad ti se učini prigodno. :mrgreen:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡