VN Abu Dhabija (Yas Marina Circuit) 29.11.- 1.12.2019.
-
Nigel
- Karting
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: willams
tiočno ali nitko od vozaca ne voli ovu stazu jer nema uopće teskih zavoja vizi se samo zbog novca, konfiguraciju staze treba promijeiniti ako je uopće moze 345 tu nema pretjecanja ne zasluzuje biti ukalendaru a kaml zadnja,, 10 godina je u kalendau nije ni to malo, evo sta su reklo vozaci o ovoj stazi, raikonen ovastaza je dobra 1 23 zavoj ostalo je shit ,zatim alonso jedino sta je dobro na ovoj stazi je izlazak iz boksa, čak je i hamilton rekao da je prelagana za voziti
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ne znam hoću li sad ispasti "captain obvious", ali imam potrebu da naglasim da to nije pravi Gunther 

- f1_zg
- Formula 4
- S nama već: 7 god 9 mj
- Navija za: Charles Leclerc
Potpisujem!F12000 je napisao/la:Staza je katastrofa, vratite Brazil kao zadnju utrku i automatski poboljšajte okus nakon završene sezone za 30%.
Kišni Interlagos je stvoren za epilog F1.
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Naravno da nije i..... naravno da hoćešcroatic f1 je napisao/la: 26.11.2019., 22:23 Ne znam hoću li sad ispasti "captain obvious", ali imam potrebu da naglasim da to nije pravi Gunther![]()

Ne sumnjam da bi on bio ovako nešto u stanju napisati, ali naravno da neće, zbog prirode svoje pozicije.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Dobro, s disclaimerom je lakše

- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Bila je kisa u Dubaiju prije cca 2 tjedna. Potop bolje receno.Nigel je napisao/la: 26.11.2019., 18:52 nikad tu nece bii kisa pustinja jeali interlagos je prava klasik staza koja je pravastaza za utrkivanje.tilkeova najboljastaza je turska
Fun fact je da oni ne ugrađuju odvod ili kanalizaciju upravo zato sto gotovo nikad nema kise
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Ma sama ideja o stazi u drzavi bez ikakve tradicije u auto sportu govori sve.
Ali to je pobjeda zapadne civilizacije i(li) bijelog covjeka po mom nekom dubokom uvjerenju. Ovi dekadentni šeici milijarde daju ne bi li ga oponasali, bez zelje da sami skontaju koncept.
Ako je vec mora biti neka je bude, ali ne kao zadnja trka sezone. To nikako ne mogu svariti.
Ali to je pobjeda zapadne civilizacije i(li) bijelog covjeka po mom nekom dubokom uvjerenju. Ovi dekadentni šeici milijarde daju ne bi li ga oponasali, bez zelje da sami skontaju koncept.
Ako je vec mora biti neka je bude, ali ne kao zadnja trka sezone. To nikako ne mogu svariti.

-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Bahrein je brza staza i mnogo zahtjevnija i uzbudljivija od ove. Dosta staza u kalendaru nije za F1, ali ljudi placaju... Meni je zao recimo sto vise nema Malaysie u kalendaru. To je vrhunska staza. Turska takodje... Da ne nabrajam sad...
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 2 mj
Ja bi ak već mora biti negdje stavio da bude prva trka sezone...tu mi paše nekako taj glamur na otvaranju sezone. Australija je tu nekako blijeda, uvijek imam dojam da se trka samo odradi, bez neke velike najave ni ičeg.
Za zadnju trku treba biti neka spektakl vozačka staza koja će pružiti borbe i mogućnosti profitiranja rezultatom u zadnjoj trci.
Za zadnju trku treba biti neka spektakl vozačka staza koja će pružiti borbe i mogućnosti profitiranja rezultatom u zadnjoj trci.