Filmovi i serije
Televizija (film, serije), glazba, mediji...
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Čuo sam i od drugih da je dobar.
A vidim i kritike su dobre.
Navodno je samo par trkaćih scena odrađeno pomoću CGI.
Prilično realno, bez proseravanja.
A i priča (ona dublja) je sasvim na mjestu.
Christian Bale bi bio glavni favorit za Oscara da Joaquin Phoenix nije onako maestralno odradio Jokera.
A vidim i kritike su dobre.
Navodno je samo par trkaćih scena odrađeno pomoću CGI.
Prilično realno, bez proseravanja.
A i priča (ona dublja) je sasvim na mjestu.
Christian Bale bi bio glavni favorit za Oscara da Joaquin Phoenix nije onako maestralno odradio Jokera.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Lux14
- Formula 4
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Alonso
Odličan, gledao sam ga na predpremijeri.
Fantastične scene utrkivanja jer odlično dočaravaju osjećaj i vožnje i samo stajanje pokraj staze gdje vozi trkaći automobil.
Baš film za ljubitelje automobilizma
Fantastične scene utrkivanja jer odlično dočaravaju osjećaj i vožnje i samo stajanje pokraj staze gdje vozi trkaći automobil.
Baš film za ljubitelje automobilizma

You should never underestimate the predictability of stupidity
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari

Jutros pogledao prve dvije epizode (jedine dosad i izašle). Nisam znao uopće šta očekivat i pozitivno sam se iznenadio, tako da ću definitivno nastaviti s gledanjem.
Tko voli SW universe, moje preporuke da se pogledaju barem ove dvije epizode. Slaba su mi očekivanja od novog filma, nisam siguran hoću li ga i gledat u kinu, tako da mi je drago da me je početak ove serije pozitivno iznenadio

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
Ja sam toliko ceku tu seriju da sam zaboravio
pogledah
Naravno, ja sam star wars/trek geek 
For mi je sto je Pedro Pascal, doduse tesko da cemo mu lice vidit uopce..
A baby Yoda

For mi je sto je Pedro Pascal, doduse tesko da cemo mu lice vidit uopce..
A baby Yoda

Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Ja sam baš slabo bio upućen u seriju, tako da mi je totalno iznenađenje. Jutros u komentarima na igru Star Wars Jedi: Fallen Order vidim da je počela serija s prikazivanjem i da je hvale, reko odoh i ja pogledat...
Nisam ni znao da je Pedro Pascal Mandalorian, on mi je inače bio među najdražim u GoT-u
Nisam ni znao da je Pedro Pascal Mandalorian, on mi je inače bio među najdražim u GoT-u

- CrashOverride Verified
- Formula 1
U GoTu je skoro svima bio najdrazi, mrzio je iste likove kao i vecina nas gledatelja pa nam je bio simpa
Inace sam ga prvi put primjetio u Narcosu, Javier Peña.. GoT sam tek kasnije poceo gledat pa ga vidio i tamo.. Onda mi je sinulo da sam ga jos negdje vidjo
Sto se Mandaloriana tice, mislim da ce bit OK.. Definitivno gledat sve.. Ako mogu novi Star Trek, Orville mogu i ovo
Sto se tice novog SW filma, toliko sam uzbudjen da nisam ni jedan trailer pogledo ali cu gledat film.. Rey je
a Kilo Ren je 

Inace sam ga prvi put primjetio u Narcosu, Javier Peña.. GoT sam tek kasnije poceo gledat pa ga vidio i tamo.. Onda mi je sinulo da sam ga jos negdje vidjo

Sto se Mandaloriana tice, mislim da ce bit OK.. Definitivno gledat sve.. Ako mogu novi Star Trek, Orville mogu i ovo

Sto se tice novog SW filma, toliko sam uzbudjen da nisam ni jedan trailer pogledo ali cu gledat film.. Rey je

Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Ima i toga, ali je meni i kao lik jako moćan bio. Narcos nisam gledao, tako da ne znam kakav je tamo bio.
Mene je prošli SW film baš razočarao, tako da ne znam šta ovaj može ponuditi, da popravi to.
Mene je prošli SW film baš razočarao, tako da ne znam šta ovaj može ponuditi, da popravi to.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
A je, rijetko kome je posljednji Jedi sjeo
Sedmica onako, povratak korijenima i nije bio ni los..
A uskoro cu da vidim, osobno idem u kino - pa makar solo

Sedmica onako, povratak korijenima i nije bio ni los..
A uskoro cu da vidim, osobno idem u kino - pa makar solo

Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Pa nije bila loša istina, al' se tu igrajo čisto na nostalgiju i siguricu. Osobno mi je Rogue One najbolje od SW ovog desetljeća, Han Sola nisam još pogledao.
Teško da i ja odolim ne otići u kino, ali me strah da još gori od prethodnog bude, ali budemo vidjeli.
Što se serija tiče, već jako dugo vremena iščekujem Witcher seriju, nadam se da ona neće podbaciti. Zadnjih mjeseci prelazim Witcher serijal igara (prvi put serijal igram, jedino trojku igrao na PS4, ali nisam završio) i trenutno sam blizu 20h u Witcher trojci. Ako nekog zanima, neki dan je izašao trailer za seriju: https://www.youtube.com/watch?v=ndl1W4ltcmg
Teško da i ja odolim ne otići u kino, ali me strah da još gori od prethodnog bude, ali budemo vidjeli.
Što se serija tiče, već jako dugo vremena iščekujem Witcher seriju, nadam se da ona neće podbaciti. Zadnjih mjeseci prelazim Witcher serijal igara (prvi put serijal igram, jedino trojku igrao na PS4, ali nisam završio) i trenutno sam blizu 20h u Witcher trojci. Ako nekog zanima, neki dan je izašao trailer za seriju: https://www.youtube.com/watch?v=ndl1W4ltcmg
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Haha.. U proslom postu natipko da ocekujem Witchera i izbrisem
Kad sam prvi put vidio ideju, od tad ju cekam.. Jos malo

Kad sam prvi put vidio ideju, od tad ju cekam.. Jos malo

Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Jesi igrao Witcher igre?
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Nisam.. Zadnje sto me bas zaljepilo za joystick je Red Dead Redemption 2

A prije toga ni ne pamtim
Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Aha, ja sam što se tiče gaminga totalno se prebacio na PC, a PS4 prodao.
Witcher 3 igrao na PS4, imao jedno 30-35h u igri i zbog God of War-a ga ostavim i nisam mu se više nikad tamo ni vratio, nije mi nešto pretjerano bilo uživancija ga igrat na PS4, a upao sam u cijeli svijet odjednom. Ovako sam sad počeo sve ispočetka i baš se uživio u taj svijet. Nadam se završiti bar main story trojke dok serija izađe
Witcher 3 igrao na PS4, imao jedno 30-35h u igri i zbog God of War-a ga ostavim i nisam mu se više nikad tamo ni vratio, nije mi nešto pretjerano bilo uživancija ga igrat na PS4, a upao sam u cijeli svijet odjednom. Ovako sam sad počeo sve ispočetka i baš se uživio u taj svijet. Nadam se završiti bar main story trojke dok serija izađe

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Pogledah i ja Jokera sinoć s curom, film je baaaaš prejak, dubok je do te mjere da su Jokerova ubistva i havarija koju je izazvao čak i opravdana s obzirom na stanje u društvu i život kroz koji je prošao. Odavno nisam pogledao film da me ovako dodirnuo, inače sam ledarnik 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Meni su korejski filmovi top.. Ne voli ekipa gledat filmove sa neengleskog govornog podrucja ali takvih filmova ima tamo da jednostavno moras preko toga..F12000 je napisao/la: 25.11.2019., 12:49 Pogledao korejski "Parasite".. solidan. Mislim da će se svidjeti široj publici.![]()
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Već smo pričali o korejskim filmovima.
Ima extra uradaka.
I svaki američki remake (koliko god i bio dobar), nije ni blizu korejskom originalu.
Ima extra uradaka.
I svaki američki remake (koliko god i bio dobar), nije ni blizu korejskom originalu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Sa ovime ce se sloziti i navijaci Mercedesa, Ferrarija, Red Bulla.....Frantic je napisao/la: 25.11.2019., 15:55 Već smo pričali o korejskim filmovima.
Ima extra uradaka.

Fino Alla Fine