Ovo će otići na 140 poena.
Barem što se tiče Dallasa....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Jbte, umjesto da Dallas ode na +25 do 30, biće izgleda zanimljiva završnica
Brada 1-13 trice
Capeli fali jedan poen do 20-20
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la: 24.11.2019., 23:34
Jbte, umjesto da Dallas ode na +25 do 30, biće izgleda zanimljiva završnica
Brada 1-13 trice
Capeli fali jedan poen do 20-20
Ipak ne
+19 na 3 minute do kraja
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Kad smo vec kod Doncica. Sinoc na tekmi je bas lud bio na suce , s razlogom.
Znaci Harden za nikakav kontakt dobije faul bez ikakvog problema. Nakon toga Luka u 3 napada zaredom , pod puno vecim kontaktom , ne dobiva faul.
Naravno to je ocekivano da ce tako biti , ali stvarno smjesno za gledati.
Multi 21 je napisao/la: 24.11.2019., 23:59
I ljudi gledaju Houston košarku?
Sinoć sam donio odluku da više nikad neću gledati Rocketse.
Ma katastrofa, D'Antoni isto prevara od trenera.
Inače offtopic:
Kako mi živciraju Ameri. Naravno počinju priče o MVP-u a LeBrona se u medijima gura tek tako. Čovjek ima Davisa koji je u TOP 5 igrača lige, ima jedan boljih supporting cast-ova u Greenu, Kuzmi, Rondu, Howardu i Mcgee-u. Pa koji kurac? Makneš Lebrona i taj se tim i dalje bori za PO. Aj makni Hardena, Giannisa iz svojih ekipa?
Jest da Harden igra gadljivo, ali bez obzira na to on lomi kičmu zbog svoje ekipe. Giannis isto.
Igra Lebron sjajno, ali iz sličnih razloga kao i KD i Curry u zadnjih par godina ne moze osvojiti MVP. Nisu Lakersi tako dominantni, ali nisu ni daleko.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
Imao je i Jordan Pippena, Rodmana, Kukoča.; Magic Jabbara, Worthyja, Scotta; Bird Mchalea, Parisha, Johnsona, itd,....., pa su osvajali MVP nagrade (mislim da Jordan, Magic i Bird imaju zajedno 10 ili više MVP nagrada).
Međutim, slažem se da Lebrona ne treba trpati baš toliko za MVP nagradu.
Hardena kad bi maknuo iz Houstona i doveo na njegovu poziciju iole kvalitetnu dvojku koja troši manje lopti, mislim da bi Houston prodisao i proigrao kako treba.
Ja "ono" nikad ne bi uzeo u ekipu. Oca mi.
Po meni su (za sada) ozbiljniji kandidati za MVP (od navedenih) Dončić i Siakam.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
CrashOverride je napisao/la: 25.11.2019., 20:36
Malo je puno rano uopce zapocet pricu o MVPu .. Pa tek je pocelo..
I to što kažeš.
Tek su odigrali 15-ak tekmi.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”