VN Brazila (Autodromo Jose Carlos Pace) 15.-17. studeni 2019.

šŸ“° Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
blown diffuser je napisao/la: 17.11.2019., 19:56 Kakve Ŕupčine, niti istraga. :thumbsd: :thumbsd:
Pa pisalo je da je under investigation...
Fino Alla Fine

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Frantic je napisao/la: 17.11.2019., 19:57
AlkY je napisao/la: 17.11.2019., 19:54 Lewis priznao da je on kriv i ako ne dobije 5sek onda neznam sta reci
Ali se i izvinuo, čini mi se, tako da...... :chill: :mrgreen:
Kako ono ide , tko prizna pola mu se prasta. Znaci 2,5 sek dobiva. Neznam dal je dosta za Sainza :D
slikaslika slika

smr201
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 2 mj
AlkY je napisao/la: 17.11.2019., 19:58
Frantic je napisao/la: 17.11.2019., 19:57
AlkY je napisao/la: 17.11.2019., 19:54 Lewis priznao da je on kriv i ako ne dobije 5sek onda neznam sta reci
Ali se i izvinuo, čini mi se, tako da...... :chill: :mrgreen:
Kako ono ide , tko prizna pola mu se prasta. Znaci 2,5 sek dobiva. Neznam dal je dosta za Sainza :D
Nije, mislim da je Sainz na 2,7 bio :D :D

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ma Vettel se uvrijedio kad ga je Leclerc proŔao, i onda izvodi ove pizdarije. Katastrofa je Ŕto si dopuŔta...
Ono je kazna Albonu, a ne Lewisu i ne vidim zaŔto se Lujo ispričava. Bravo Honda i bravo jebeni Pierre fucking Gasly :pivo: :party: :cheer: :cice: :klopa:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Šteta Ŕto sam propustio utrku... ili možda nije :misli:
slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Dani je napisao/la: 17.11.2019., 19:54 NiŔta od kazne koji je vama vrag. Ostavio je previŔe mjesta i onda kasno iŔao zatvarati. Iako Lewis priznaje krivicu nije jedini krivac.
Ma kazna za Albona, kako mu uopće pada na pamet malo zatvarati Lewisa?

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
I nema Carlosa na podijumu. Kako mi se gadi to sve pomalo. Strasno
slikaslika slika

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Bravo Ferrari. Idioti utrke, obojica. Charles ima cijelu stazu s lijeve strane, Seb se provlači i ide lagano na njega, a ovaj vozi ravno... Trkači incident, ali to se između dva timska kolege ne radi. Očito ni jedan ni drugi na stazi ne pokazuju ono Å”to govore u medijima.

Bravo za Maxa, Gaslya, Sainza pa i Albona. Kaznu za Hama ne očekujem mada je 5 sekundi sasvim opravdano.

Vozač uktre Max ili Gasly, nisam siguran. Binotto, Seb i Charles idioti utrke, tu sam siguran skroz.
"What a little star." May 26, 2012.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Sarma je napisao/la: 17.11.2019., 20:01
Dani je napisao/la: 17.11.2019., 19:54 NiŔta od kazne koji je vama vrag. Ostavio je previŔe mjesta i onda kasno iŔao zatvarati. Iako Lewis priznaje krivicu nije jedini krivac.
Ma zamisli kako li si samo smijeŔan. Kriv je i za sudar Vettela i Leclerca.
slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
MSC je napisao/la: 17.11.2019., 20:01 Bravo Ferrari. Idioti utrke, obojica. Charles ima cijelu stazu s lijeve strane, Seb se provlači i ide lagano na njega, a ovaj vozi ravno... Trkači incident, ali to se između dva timska kolege ne radi. Očito ni jedan ni drugi na stazi ne pokazuju ono Å”to govore u medijima.

Bravo za Maxa, Gaslya, Sainza pa i Albona. Kaznu za Hama ne očekujem mada je 5 sekundi sasvim opravdano.

Vozač uktre Max ili Gasly, nisam siguran. Binotto, Seb i Charles idioti utrke, tu sam siguran skroz.
To je jasno već odavno.

Jedino mi je žao Albona danas, ali sam si je kriv.
U razumnu srcu mudrost počiva, a Ŕto je u bezumnom, to se i pokaže.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ni Binotto niti stratezi niti bilo tko osim ova dva mangupa (s tim da je Vettel 5x veći mangup) nije kriv.
Šta bi trebali svaki put kad se nađu skupa na stazi odmah ih razdvajat? Pa valjda imaju malo mozga, ali ovo danas je toliko glupo i idiotski. Ovo nije bilo ni pretjecanje nego obilaženje i ovaj to sjebe svejedno. Neće ovo funkcionirati nikad, bolje sad raskini odmah nekom ugovor nego gledat ovo cijelu iduću sezonu kad možda čak i budemo konkurenti.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ma ovo je farsaaa Ŕto Lewisa ne kazniŔe...

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Diversity
Highlight utrke:
slika
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićuÅ”an grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da GraÅ”kograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov GraÅ”kograd!ˇ

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Čitam, HAM dobio kaznu pao na P7, SAI P3

Naravno niÅ” nije službeno, Redit mi ne radi već par sati...
slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Dani je napisao/la: 17.11.2019., 20:06
Sarma je napisao/la: 17.11.2019., 20:01
Ma zamisli kako li si samo smijeŔan. Kriv je i za sudar Vettela i Leclerca.
ZaŔto sam smijeŔan?

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
OK, loŔe vijesti.

HAM je pozvan na sasluŔanje u 20:45 po naŔem vremenu. Odnosno 16:45 po lokalnom, mi bežimo 4 sata.
slika

reso20
GP3
GP3
MSC je napisao/la: 17.11.2019., 20:01 Bravo Ferrari. Idioti utrke, obojica. Charles ima cijelu stazu s lijeve strane, Seb se provlači i ide lagano na njega, a ovaj vozi ravno... Trkači incident, ali to se između dva timska kolege ne radi. Očito ni jedan ni drugi na stazi ne pokazuju ono Å”to govore u medijima.

Posjeti okulista, ti si jedini vidio da je Leclerc kriv. Znam jednog dobrog da ti preporučim, popravit će tvoj problem.
Krivac je kao i obično Ferrari i Vettel, za kojeg vi ćete opet "ne možete to raditi, ipak je to četverostruki prvak", a Å”to je sad? 4-truki seronja i kreten.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
https://twitter.com/OfficialMinis/status/1196146229333368837

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Diversity
Binotto i Vettel očito imaju neke roza naočale. Prvi izjavi da nisu bili tako loÅ”i, a drugi da nije imao mjesta desno od Čarlija.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićuÅ”an grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da GraÅ”kograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov GraÅ”kograd!ˇ

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Lol ovo je bas zabavno. Ono sezona je gotova, znaju se pozicije. Lijepo kokice i gledat cirkus. :)
Odgovori
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se ⚔