Pa pisalo je da je under investigation...
VN Brazila (Autodromo Jose Carlos Pace) 15.-17. studeni 2019.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Fino Alla Fine
- AlkY
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
- Multi 21
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ma Vettel se uvrijedio kad ga je Leclerc proŔao, i onda izvodi ove pizdarije. Katastrofa je Ŕto si dopuŔta...
Ono je kazna Albonu, a ne Lewisu i ne vidim zaÅ”to se Lujo ispriÄava. Bravo Honda i bravo jebeni Pierre fucking Gasly

Ono je kazna Albonu, a ne Lewisu i ne vidim zaÅ”to se Lujo ispriÄava. Bravo Honda i bravo jebeni Pierre fucking Gasly

"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 2 mj
Ma kazna za Albona, kako mu uopÄe pada na pamet malo zatvarati Lewisa?Dani je napisao/la: 17.11.2019., 19:54 NiÅ”ta od kazne koji je vama vrag. Ostavio je previÅ”e mjesta i onda kasno iÅ”ao zatvarati. Iako Lewis priznaje krivicu nije jedini krivac.
- MSC
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Bravo Ferrari. Idioti utrke, obojica. Charles ima cijelu stazu s lijeve strane, Seb se provlaÄi i ide lagano na njega, a ovaj vozi ravno... TrkaÄi incident, ali to se izmeÄu dva timska kolege ne radi. OÄito ni jedan ni drugi na stazi ne pokazuju ono Å”to govore u medijima.
Bravo za Maxa, Gaslya, Sainza pa i Albona. Kaznu za Hama ne oÄekujem mada je 5 sekundi sasvim opravdano.
VozaÄ uktre Max ili Gasly, nisam siguran. Binotto, Seb i Charles idioti utrke, tu sam siguran skroz.
Bravo za Maxa, Gaslya, Sainza pa i Albona. Kaznu za Hama ne oÄekujem mada je 5 sekundi sasvim opravdano.
VozaÄ uktre Max ili Gasly, nisam siguran. Binotto, Seb i Charles idioti utrke, tu sam siguran skroz.
"What a little star." May 26, 2012.
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ma zamisli kako li si samo smijeŔan. Kriv je i za sudar Vettela i Leclerca.

- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama veÄ: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
To je jasno veÄ odavno.MSC je napisao/la: 17.11.2019., 20:01 Bravo Ferrari. Idioti utrke, obojica. Charles ima cijelu stazu s lijeve strane, Seb se provlaÄi i ide lagano na njega, a ovaj vozi ravno... TrkaÄi incident, ali to se izmeÄu dva timska kolege ne radi. OÄito ni jedan ni drugi na stazi ne pokazuju ono Å”to govore u medijima.
Jedino mi je žao Albona danas, ali sam si je kriv.
U razumnu srcu mudrost poÄiva, a Å”to je u bezumnom, to se i pokaže.
- Multi 21
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ni Binotto niti stratezi niti bilo tko osim ova dva mangupa (s tim da je Vettel 5x veÄi mangup) nije kriv.
Å ta bi trebali svaki put kad se naÄu skupa na stazi odmah ih razdvajat? Pa valjda imaju malo mozga, ali ovo danas je toliko glupo i idiotski. Ovo nije bilo ni pretjecanje nego obilaženje i ovaj to sjebe svejedno. NeÄe ovo funkcionirati nikad, bolje sad raskini odmah nekom ugovor nego gledat ovo cijelu iduÄu sezonu kad možda Äak i budemo konkurenti.
Å ta bi trebali svaki put kad se naÄu skupa na stazi odmah ih razdvajat? Pa valjda imaju malo mozga, ali ovo danas je toliko glupo i idiotski. Ovo nije bilo ni pretjecanje nego obilaženje i ovaj to sjebe svejedno. NeÄe ovo funkcionirati nikad, bolje sad raskini odmah nekom ugovor nego gledat ovo cijelu iduÄu sezonu kad možda Äak i budemo konkurenti.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama veÄ: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Highlight utrke:

ĖU jednom vrtu meÄu cvijeÄem, siÄuÅ”an grad se sakrio. U njemu žive mala biÄa, kažu da GraÅ”kograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet Äete sitno zrnje i njihov GraÅ”kograd!Ė
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet Äete sitno zrnje i njihov GraÅ”kograd!Ė
- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Äitam, HAM dobio kaznu pao na P7, SAI P3
Naravno niÅ” nije službeno, Redit mi ne radi veÄ par sati...
Naravno niÅ” nije službeno, Redit mi ne radi veÄ par sati...

- Alen13ASC
- Formula 1
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
OK, loŔe vijesti.
HAM je pozvan na sasluŔanje u 20:45 po naŔem vremenu. Odnosno 16:45 po lokalnom, mi bežimo 4 sata.
HAM je pozvan na sasluŔanje u 20:45 po naŔem vremenu. Odnosno 16:45 po lokalnom, mi bežimo 4 sata.

- reso20
- GP3
Posjeti okulista, ti si jedini vidio da je Leclerc kriv. Znam jednog dobrog da ti preporuÄim, popravit Äe tvoj problem.MSC je napisao/la: 17.11.2019., 20:01 Bravo Ferrari. Idioti utrke, obojica. Charles ima cijelu stazu s lijeve strane, Seb se provlaÄi i ide lagano na njega, a ovaj vozi ravno... TrkaÄi incident, ali to se izmeÄu dva timska kolege ne radi. OÄito ni jedan ni drugi na stazi ne pokazuju ono Å”to govore u medijima.
Krivac je kao i obiÄno Ferrari i Vettel, za kojeg vi Äete opet "ne možete to raditi, ipak je to Äetverostruki prvak", a Å”to je sad? 4-truki seronja i kreten.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
https://twitter.com/OfficialMinis/status/1196146229333368837
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama veÄ: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Binotto i Vettel oÄito imaju neke roza naoÄale. Prvi izjavi da nisu bili tako loÅ”i, a drugi da nije imao mjesta desno od Äarlija.
ĖU jednom vrtu meÄu cvijeÄem, siÄuÅ”an grad se sakrio. U njemu žive mala biÄa, kažu da GraÅ”kograd je to.