Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
@AlkY a kako si napisa prijasnji post, tako je izgledalo.. my bad

Svakako da ima protivnika VARa ali kad vidim da Valverde kaze da ce to omest "game flow" meni dodje da se nasmijem.. Koji to game flow imaju njegove ekipe tocno :zubo:
Ima i dalje gresaka sa VARom ali dosta manje, ali ih ima a nekako mislim da su svi mislili sad kad je VAR tu, to je to.. Nece bit gresaka sigurno..

Opet se vracamo na to da je covjek od krvi i mesa taj koj i sve gleda i odlucuje i dok je tako , uvijek ce bit oprecnih misljenja..

U Engleskoj se ne pokazuju snimke dogadjaja na velikim ekranima :shock:
I procito sam izjavu suca da mu iz VAR sobe jave da je pogrijesio a ne da situacija zahtjeva da se opet pregleda sto je 100% pogresno..

Meni je osobno veliki problem sto se gledaju najsitniji detalji kad se 10 puta pregleda snimka (nesto ko mikro pogled Vettela u retrovizor u Kanadi)
Ako nisi 100% ziher - nema gola/penala/crvenog

Sto se tice Italije, treba uvijek pogledat sve ( tko se zali i samu situaciju ) - ekipa zna samo vidit naslov i to je to - VAR sjebo

Treba VAR istjerat do kraja
Fino Alla Fine

Boris_CRO
Karting
Karting
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Ne razumijem zašto pričamo o VARu. Dinamo je koštala njihova igra. Ne VAR. Panika u obrani je ono što Bjelica mora rješiti. Jedno brže krilo stvori pomutnju za cijelu liniju obrane, a ne pričamo o Messiju. Doslovno se može vidjeti kako paničare. Svi gledaju igrača s loptom, a ostatak ekipe slobodno trči u prostor. To se događalo i protiv ukrajinaca i protiv engleza. Obrambeni se ruše jedni u druge, smetaju jedni drugima i tada i najednostavniji pasovi kada postaju problem. A kada je Dinamo u napadu gube svi od reda i netko uvijek napuca nekakvu nerezonsku loptu prema golu, ali 10 metara od gola.

Dinamo je bolji nego ikada, ali to još uvijek nije razina Lige Prvaka.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Zanijeli se jer je strucnjak poput Bjelice rekao da je sranje.. Jbg, ne slazem se..
Treba ga samo doradit..
Ali svakako se slazem da su sami krivi za 2 gola u nadoknadi..
Fino Alla Fine

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Ma VAR je čudo. Naravno, ne možeš očekivati da se svaka sitnica provjerava, i da se milion puta prekida utakmica. Ali ako se pravilno koristi, barem oni ključni detalji će biti dosuđeni ispravno. Skoro da nema više neregularnih golova, a to je na kraju najbitnije. Ali slažem se da se negdje ne koristi kako treba. Primjetio sam u LP već nekoliko grešaka, uz VAR. Čini mi se da će tu neki stari Uefini ljubimci i dalje biti gurani... U Bundesligi rijetko kad pogriješe odkad je VAR u upotrebi. Ali desi se i njima ponekad.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Pastor je napisao/la: 08.11.2019., 09:20 Ma VAR je čudo. Naravno, ne možeš očekivati da se svaka sitnica provjerava, i da se milion puta prekida utakmica. Ali ako se pravilno koristi, barem oni ključni detalji će biti dosuđeni ispravno. Skoro da nema više neregularnih golova, a to je na kraju najbitnije. Ali slažem se da se negdje ne koristi kako treba. Primjetio sam u LP već nekoliko grešaka, uz VAR. Čini mi se da će tu neki stari Uefini ljubimci i dalje biti gurani... U Bundesligi rijetko kad pogriješe odkad je VAR u upotrebi. Ali desi se i njima ponekad.
Jooooj, kad kod nas uvedu VAR (u daljoj budućnosti :chill: ), `oće biti veselo :kokice: :rofl:
A utakmice će efektivno trajati cca.110 minuta, zbog silnih pregledanja. :prcnjau:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Trebaće vremena da se išta zaključi, jer će vjerovatno i dalje koristiti kamere od prije rata. :mrgreen:

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
@Crash , ma ja nisam precizirao svoj post tako da je moj bed :D
@Boris , mi pricamo opcenito o VARu. Za tekmu Dinama se VARu nema sta prigovorit , sve regularno i kako treba.
@Pastor , kako sam vec rekao VAR kao tehnologija ce vjerojatno biti jako dobra ali tek kada se do kraja shvati kako se to koristi i kad se svi suci budu drzali istih pravila kod VARa.

Na svjetskom mi se VAR jako svidio i mislio sam da ce to odmah biti pun pogodak svagdje. Ali ocito jos treba neko vrijeme da se to malo ustima pa da stvarno bude pun pogodak , jer trenutno definitivno nije
slikaslika slika

Boris_CRO
Karting
Karting
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
VAR je dobra stvar. Ali implementacija mora biti bolja. Ne može se dogoditi da krucijalan trenutak bude odbačen za pregled.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Dobar ovaj Građanski :chill:
Liverpool, ako ove godine ne osvoji premiership, neka ugase klub
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Treba Guardioli još pola milijardi za pojačanja :chill: Rijeka - Dinamo 0:4 a tek je 30ta minuta :shock:

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Liverpool gazi sve :klanjam:
Daleko je kraj prvenstva, ali stvarno ako ne osvoje ove sezone, neće nikada :)
Leicester trenutno drugi :klanjam:

Bayern jučer razbio Dortmund, ovi nisu imalo šuta u okvir gola :facepalm:

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Sta rec uopce.. Svaka cast momcima.. :thumbs: :party:
Kako rece Deda, nema se sta dodat
Uz vrhunske golmane, Josip i Dominik izrasli su u vrhunske ljude
Fino Alla Fine

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
SLUŽBENO: Mauricio Pochettino je dobio otkaz u Tottenham Hotspuru!

Mogao bi u United, Bayern?!

Frantic
Formula 1
Formula 1
Sarma je napisao/la: 20.11.2019., 07:20 SLUŽBENO: Mauricio Pochettino je dobio otkaz u Tottenham Hotspuru!

Mogao bi u United, Bayern?!
Mogao bi preuzeti reprezentaciju BiH :chill:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Mourinho is back :D
https://twitter.com/SpursOfficial/status/1197040181657784320

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Levy i Jose :kokice:
Fino Alla Fine

Maxi09
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Red Bull
I sad bi ja trebao gledati utakmice ovog kluba i navijati. Strah me kakav će nogomet se igrat, al ajd ako uspije šta osvojit onda ću reći da je sve ok. :zzz:

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Mislim da bi ovo mogao biti pun pogodak za obje strane.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Mozda ce igrat nogomet ka u prvom mandatu u Chelseau...
A nije bas da je Poch umiro u ljepoti..

A sto se osvajanja necega tice, sta je to Tottenham osvojio a da se neko od nas necega sjeca pa da uspjeh Josea pociva na tom uvjetu..

Moro bi istrazit ali eventualno neki kup a i to sumnjam u zadnjih 10ak godina..
Fino Alla Fine
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡