Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Nije penal dosudio.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Dinamo bi trebao (morao) da pobijedi.
Ne samo zbog CL na proljeće, već i zbog EL na proljeće
A Zvezda je u prvom poluvremenu bila bolja i trebala je otići s vodstvom na pauzu.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
City ostao bez Edersona i Brava, Kyle Walker na golu.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Kakva je igračina ovaj Olmo :klanjam:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
bravo Dinamo!
Kao Hajdukovcu moram priznati da mi je jako drago. Olmo :klanjam:

Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk

slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Jel' moguće? :facepalm:
Ne bi smio biti penal......

Edit
Barem Tysonov pad ne bi smio biti penal :chill:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Šta sad da čovjek kaže a da ne počne psovati.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Srnina reakcija :rofl:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Mr.Spaceguy je napisao/la: 06.11.2019., 22:15 Nije penal dosudio.
A vidio sam ono na Petkovicu i tu je prije zuti za napadaca.. Onu situaciju sa Ademijem nisam..
Odem se otusirat kod 3:1, vratim se i 2 grupe na whatsappu zvone ko blesave i vidim 3:3 :bonk:
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Bjelica je malo puko :shock:
Al ni jedno nije bio kazneni udarac za Dinamo...
A penal za goste je :facepalm: obrane - debili
Fino Alla Fine

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Ne možes mi dobiti dva gola u sudačkoj nadoknadi. :facepalm:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Multi 21 je napisao/la: 06.11.2019., 22:59 Srnina reakcija :rofl:
Sta bi?
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Mr.Spaceguy je napisao/la: 06.11.2019., 23:33 Ne možes mi dobiti dva gola u sudačkoj nadoknadi. :facepalm:
Sad Bjelica pizdi na VAR.. Pazi ti to.. Njemu smeta sto je sudac sudio penal na Tysonu al ga VAR zove da pogleda drugu situaciju i onda lik promjeni za penal na Pyatovu... Mislim wtf...
Kakva bi bila reakcija da VARa nije bilo i da je ostalo na penalu na Tysonu...
Kavo bi sranje onda izgovorio..
Velika steta za tih kriminalnih 5 minuta Dinama.. Bili su odlicni na strani a i dns.. Steta..
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
Mr.Spaceguy je napisao/la: 06.11.2019., 23:33 Ne možes mi dobiti dva gola u sudačkoj nadoknadi. :facepalm:
Popio je i PSG onomad od Barce nekoliko golova (koliko ono, 3 komada) od 88. do 95. minute.
I Bayern prije 20 godina u finalu CL, 2 komada popi
Jbga, takve utakmice se dešavaju s vremena na vrijeme.
Igrom slučaja, došao je red na Dinamo.
Uglavnom, šteta....
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Boris_CRO
Karting
Karting
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Nije bio problem sudac nego naš balkansko tragikomični mentalitet luzera.
Ovo smo vidjeli u barem 20 sportova na različite načine. Balkanac se zakopa.

Kada vodimo, raspad sustava - pobjedili smo.
Kada gubimo, raspad sustava - sve je gotovo.

Čilić vodi 2:0 u setovima i ima meč loptu za treći set - naravno da će izgubiti.
Rukometaši imaju 3 razlike protiv francuske, penal za 4 razlike i 2 igrača više 10 minuta do kraja utakmice - naravno da gubimo
Košarkaši Cibone su u jednoj utakmici vodili nekih 8 razlike 60 sekundi do kraja - i onda izgubili primivši 3 trice i gubeći lopte nakon 1 sekunde igre
Hrvatska košarkaška repka je u tolikom mentalnom problemu da jedna fulana trica zakopa cijeli meč.
Dinamo je godinama gubio euro mečeve i kada je bio malo bolji. Nijedan rezultat nije siguran niti 5 minuta do kraja. Ma da vodiš 5:0 igraš do zadnje sekunde.

Općenito smo za sport jedna on mentalno najgorih nacija na svijetu. Talent je tu, volja je tu, ali mentalno smo slabi da je nevjerovatno. Nisam Ivaniševića niti spomenuo.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Boris_CRO
Bio sam na toj tekmi.. Scavolini... 4 trice u nesto manje od minute :zubo: To necu zaboravit nikad :bang:
A sto se tice tekme sinoc, sudac je odradio dobar posao, moze se Bjelica ljutit i govorit da je VAR sranje koliko hoce..
Sami si krivi..
Nije jos nista izgubljeno.. Treba sad dobit Atalantu koja je cudna malo, mogu glatko izgubit kao u Zagrebu a mogu zapet ko protiv Citya u drugom poluvremenu...
Zamisli sad da Atalanta prodje u 1/8 finala :zubo:
Fino Alla Fine

Boris_CRO
Karting
Karting
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Ja sam od prve želio Dinamo da uspije biti treći i nastavi dalje u EUROPA ligi. Nikad nisam spominjao drugo mjesto kao većina ljudi nakon pobjede nad atalantom. Treba raditi male korake. Dinamo realno još nije spreman za prave tekme Lige prvaka, ali je došao na razinu europa lige (napokon).

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Bjelica nije u pravu sta se tice VARa u jucerasnjoj tekmi. VAR je sve ispravno napravio. Ali je , po mom misljenju , u pravu opcenito da ga netreba u nogometu. I definitivno je u pravu da je VAR smjeh u Italiji i Engleskoj. Za Italiju nemogu osobno reci jer je ne pratim toliko. Ali Englesku dosta pratim i jako dobro znam da apsolutno u svakom kolu bude minimalno 1 a nerijetko 5-6 situacija gdje VAR ispada velika sprdnja.
Ne toliko VAR kao tehnologija nego ljudi koji su u VAR sobi i sudac na terenu. Toliko su nesposobni procjeniti situaciju.
U engleskoj je nebrojeno situacija bilo gdje je nesto na terenu bilo protiv pravila , sudac to ne dosudi. Ljudi iz VAR sobe mu javljaju ili ne javljaju , ali kako god odluka suca na terenu nema sanse da se promjeni. Kod zaleđa je sve ok , sve po reguli .Gol se ponisti kad treba i tako to. Ali kod igranja ruke , kod prekrsaja i svih drugih situacija je kriminal.
Ionako sam se previse raspisao a mogao mi jos jako puno.
Ugl. VAR ubija čar utakmice. I biti ce donekle dobar tek onda kada ga nauce koristiti a za to ce trebati godine.
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Bjelica je ispo smijesan sinoc i kako je bio ljut, svalio je poraz na VAR...
A sa po tvojoj prici kolega @AlkY, cini mi se da ti nisi upoznat sa koristenjem VARa na utakmicama i situacijama koje su propisane da ih VAR regulira..
VAR je odlicna ideja i samo se nadam da ce to doc na svoje a dezurni pljuvaci su uvijek tu, sta god imali..
VAR nece nogomet ucinit boljim ali mu je primarna misija da bude pravedniji sto nije uvijek lako jer jos uvijek sude ljudi od krvi i mesa i htjeli oni to ili ne, imaji svi oni emocije, osobne simpatije i poglede na neke situacije..
Meni je VAR boljitak..
Fino Alla Fine

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
CrashOverride je napisao/la: 07.11.2019., 19:47 Bjelica je ispo smijesan sinoc i kako je bio ljut, svalio je poraz na VAR...
A sa po tvojoj prici kolega @AlkY, cini mi se da ti nisi upoznat sa koristenjem VARa na utakmicama i situacijama koje su propisane da ih VAR regulira..
VAR je odlicna ideja i samo se nadam da ce to doc na svoje a dezurni pljuvaci su uvijek tu, sta god imali..
VAR nece nogomet ucinit boljim ali mu je primarna misija da bude pravedniji sto nije uvijek lako jer jos uvijek sude ljudi od krvi i mesa i htjeli oni to ili ne, imaji svi oni emocije, osobne simpatije i poglede na neke situacije..
Meni je VAR boljitak..
A to svako ima svoje misljenje. Generalno mozda i VAR nije los. Samo kazem da ce biti dobar kad ga nauce koristiti.
Ja sam upoznat jako dobro. Kad sam gore naveo primjere kada se katastrofa koristi to su sve bile situacije kada je pao gol. Ili ociti prekrsaji u 16 metara. Naravno da nisam mislio na obicnu ruku na centru ili mali faul na 40 metara.
Ja odgovorno tvrdim da je VAR u engleskoj ligi jedan veliki smjeh. Naravno , ne tvrdim to samo ja nego citava Britanija uz mene , jer tamo suci tjeraju svoj inat i jako rijetko zele nesto suditi kontra svoje odluke ( ponavljam , ne mislim na situacije zaleđa jer to radi jako dobro ).
Pretpostavljam da je i u Italiji tako kako je Bjelica rekao jer covjek vjerojatno jako aktivno prati tu ligu.
I naravno nije Bjelica jedini trener koji nije za VAR , ima ih dosta. Isto kao sta ima dosta trenera koji to podrzavaju. Ista stvar je medu nama promatracima.
slikaslika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡