@Sarma
Angelli se ne sali vec neko vrijeme.. Klub se dize iz blata i financijski je neovisan i samo rastu.. Radi se kompletno novi image na svjetskoj sceni, otvaraju se uredi po Aziji... Ozbiljno se ulaze u sve osim u mlade igrace

ali evo napokon je netko doso sebi pa je napravljen opsiran plan koji bi razvio skauting mrezu da bi se pronasli neki dijamanti koje pokupe drugi klubovi dok jos ne vrijede ni 100 000 eura..
Kao sto ste vec rekli, tih para ne vrijedi nitko - nadam se da ce potpisat za PSG sa neku enormnu placu..
Radije nek se fokusiraju na Eriksena - istice mu ugovor - kad su vec zajebali dovodjenje Kantea pa je lik otiso u Leicester (neki je biser reko da nema kruha od njega) - kad pogledam recimo Pirlo - Vidal - Marchisio i onda ova drva koja su igrala do ove sezone - place mi se (ove sezone se veza malo unaprijedila ali opet nije na nivou )
Obrana ima dva nova mladica u vidu de Lighta i Demirala - kako ce ispast ne znam ali potencijala imaju, cak mi se vise svidja Demiral i nadam se da ce dobit priliku - nosonja je out skoro do kraja sezone a i tad je pitanje kakav ce doc .. Bonucci je bio rupa i sa 28 a kamli nece sad kad je 33oj godini zivota.. Od Ruganija nema kruha.. A ono sto je jos Juventusovo na stoperskim pozicijama su Romero koji je vracen u Genovu i onaj Partizanov Pavlovic ( bili su igri za Milenkovica prije no je otiso u Fiorentinu) ..