Takoder i meni je sada sve avion. Prvih sat-dva je sporo bilo ali sad avion. Nadamo se da nece ovaj hoster isto u pocetku biti idealan pa kasnije da pocne sa fix idejama
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
@Vetma
Može odobrenje komentara u članku "Prost-Senna"?
Imaju 2 linka, jedan je sa F1Pulsa, drugi je "vanjski".
Unaprijed hvala.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Prijavi slučajno Zekin komentar na vijesti o Maxovoj kazni.
@avetma Je li moguće (znam da jest, ali ne znam jesi ti za) staviti pop up prozor kako bi se potvrdila prijava komentara, da se ne bi dešavale ovakve situacije