VN Japana (Suzuka) 11.-13. listopada 2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
I tako...realnost udarila nakon par sretnih rezultata za nas.

Suzuka je pravi test da li smo popravili bolid i da li je konkurentan.

Nekakav zaključak je da smo nešto mrvicu bolji nego u Silverstoneu, ali i dalje miljama daleko od Mercedesa, a bogami i Red Bulla.

U simulacijama utrke zbilja nismo izgledali dobro, a u kvalama je razmak oko pola sekunde.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Ferrari je napisao/la: 11.10.2019., 08:44 I tako...realnost udarila nakon par sretnih rezultata za nas.
Kako mozes ovako nesto napisat.. Vidis da je Ferrari dominantan paket..
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 11.10.2019., 08:44 I tako...realnost udarila nakon par sretnih rezultata za nas.

Suzuka je pravi test da li smo popravili bolid i da li je konkurentan.

Nekakav zaključak je da smo nešto mrvicu bolji nego u Silverstoneu, ali i dalje miljama daleko od Mercedesa, a bogami i Red Bulla.

U simulacijama utrke zbilja nismo izgledali dobro, a u kvalama je razmak oko pola sekunde.
Hmmm, čudno :misli:
A ja mislio da Ferrari ima bolid pa skoro u egalu sa Benzom, onako, gledajući kroz čitavu sezonu. ;)
A poslije ljetne stanke da ima dominantan bolid.... :chill:
Nema veze, ima još 5 trka do kraja. :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
@Frantic samo 5 :zubo:
Ode sezona samo u brojanju..
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 11.10.2019., 08:46
Kako mozes ovako nesto napisat.. Vidis da je Ferrari dominantan paket..
I mislim da bi se Hamilton/Alonso prošetali sa ovakvim paketom kroz prvenstvo....
Ali i da nije uopšte dominantan, mislim da bi oni uzeli WDC, bez problema.
Kao što bi i prethodne dvije godine sa Ferrarijem osvajali WDC (i to hladno i prije zadnje trke).... :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Bilo bi svakako zanimljivo vidjeti sta bi FA i LH napravili 2017 i 2018 u Ferarijevom autu protiv iste konkurencije.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
slika
slika slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
_bataziv_0809 je napisao/la: 11.10.2019., 10:17 Bilo bi svakako zanimljivo vidjeti sta bi FA i LH napravili 2017 i 2018 u Ferarijevom autu protiv iste konkurencije.
Bilo bi također zanimljivo vidjeti koliko bi Vettel danas imao naslova da je vozio Mercedes od 2014. do danas.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
@Ferrari brojke su grozne..
Nije prvi puta da Ferrari izgleda lose petkom pa u subotu sve klikne ali nekako mislim da je to tò za ovaj vikend..
Fino Alla Fine

MercW08EQ
Karting
Karting
S nama već: 8 god
Navija za: Mercedes
Ovo je zanimljivo, ukoliko se kvalifikacije ne budu mogle održati ni u nedjelju ujutru, grid će se formirati po rezultatima iz FP2. slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 11.10.2019., 11:28 @Ferrari brojke su grozne..
Nije prvi puta da Ferrari izgleda lose petkom pa u subotu sve klikne ali nekako mislim da je to tò za ovaj vikend..
Ovog puta nema subote :mrgreen:
slika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Obzirom na pokazano falit ce im..
Dns svadba, sutra svadba (treba pobjec na kvale) pa utrka.. A onda klinci ustaju :zubo:
Fino Alla Fine

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
_bataziv_0809 je napisao/la: 11.10.2019., 10:17 Bilo bi svakako zanimljivo vidjeti sta bi FA i LH napravili 2017 i 2018 u Ferarijevom autu protiv iste konkurencije.
Mislim da bi FA sigurno osvojio prosle godine, LH malo manje sigurno ali opet bi.
A 2017. bi neko od njih osvojio samo ako mislite da si je Vettel spalio turbo i svjećicu :mrgreen: , a neću ni pričati o razvoju bolida...
Moje mišljenje naravno
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Multi 21 je napisao/la: 11.10.2019., 11:57
Mislim da bi FA sigurno osvojio prosle godine, LH malo manje sigurno ali opet bi.
A 2017. bi neko od njih osvojio samo ako mislite da si je Vettel spalio turbo i svjećicu :mrgreen: , a neću ni pričati o razvoju bolida...
Moje mišljenje naravno
Mislim da bi obojica u Singapur usli sa puno manje rizika. Narocito FA. Ako se sjecas 2005 onda ti je jasno zasto to mislim.

@Vettel-Ferrari Seb u Mercedesu sa Rozbergom i Botasom bi vjerovatno uzeo bar 2 titule.
slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
_bataziv_0809 je napisao/la: 11.10.2019., 12:31
Multi 21 je napisao/la: 11.10.2019., 11:57
Moje mišljenje naravno
Mislim da bi obojica u Singapur usli sa puno manje rizika. Narocito FA. Ako se sjecas 2005 onda ti je jasno zasto to mislim.

@Vettel-Ferrari Seb u Mercedesu sa Rozbergom i Botasom bi vjerovatno uzeo bar 2 titule.
Po meni ono nije preagresivno. Naslov u tom trenutku može ići bilo kome od njih, nije Seb imao neku prednost pa da sad može polagano i ziheraški vozit. Barem koliko se sjećam. Dalje, uzmi u obzir preostale utrke i odnos snaga, trebalo je maksimalan rezultat izvući iz rijetkih utrka u kojim si favorit.
Pouzdanost sam spomenuo, a ovo govorim od tog dana: Start u Singapuru je jako nesretan slijed događaja.

A za drugo pitanje, mislim da bi Vettel uzeo 3 naslova u Mercedesu, 2018. ne bi s onakvim vožnjama. Možda bi možda ne bi 2014. ali ta mi je sezona prespecifična pa tu neću komentirati.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Nije bilo preagresivno, ali je bilo ulazak u bespotrebni rizik. Visestruki sampion zna da se u prvom zavoju utrke rijetko dobijaju, a cesto gube.

U nekom sbb kbb scenariju ispred sebe bi imao timskog kolegu koji bi te svakako pustio, a u win win situaciji bi usporavao Maxa i isporucio ti ga na srebrenom tanjiru, pa bi to bile dvije muhe jednim udarcem.
slika

f1_zg
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Charles Leclerc
Će ti gatam, regresivno Da niste malo ušli u sferu paralelnih stvarnosti?

Više me veseli okršaj Max/Leclerc na startu ako ostane ovakav poredak.
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Dajte ekipa, nije da mi smeta, ali ovo mi je nepotrebno spamanje teme...

Nisam pratio ni jedan trening, očekujem nešto npr. u vezi kvala i utrke, a ono komentari i rasprava šta bi Alonso napravio u Ferrariju 2017/2018 i slično..........

F12000
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Leclerc
Neka Mercedes bude najbrži, samo da Ferrari uzme 1-2. Da se vrati dug iz Rusije :chill: Mora sreća i u crveno dvorište malo.
slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Renault :shock: :facepalm:

slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡