VN Japana (Suzuka) 11.-13. listopada 2019.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
I tako...realnost udarila nakon par sretnih rezultata za nas.
Suzuka je pravi test da li smo popravili bolid i da li je konkurentan.
Nekakav zaključak je da smo nešto mrvicu bolji nego u Silverstoneu, ali i dalje miljama daleko od Mercedesa, a bogami i Red Bulla.
U simulacijama utrke zbilja nismo izgledali dobro, a u kvalama je razmak oko pola sekunde.
Nekakav zaključak je da smo nešto mrvicu bolji nego u Silverstoneu, ali i dalje miljama daleko od Mercedesa, a bogami i Red Bulla.
U simulacijama utrke zbilja nismo izgledali dobro, a u kvalama je razmak oko pola sekunde.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Kako mozes ovako nesto napisat.. Vidis da je Ferrari dominantan paket..Ferrari je napisao/la: 11.10.2019., 08:44 I tako...realnost udarila nakon par sretnih rezultata za nas.
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Hmmm, čudnoFerrari je napisao/la: 11.10.2019., 08:44 I tako...realnost udarila nakon par sretnih rezultata za nas.

A ja mislio da Ferrari ima bolid pa skoro u egalu sa Benzom, onako, gledajući kroz čitavu sezonu.

A poslije ljetne stanke da ima dominantan bolid....

Nema veze, ima još 5 trka do kraja.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
@Frantic samo 5 
Ode sezona samo u brojanju..

Ode sezona samo u brojanju..
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
I mislim da bi se Hamilton/Alonso prošetali sa ovakvim paketom kroz prvenstvo....CrashOverride je napisao/la: 11.10.2019., 08:46Kako mozes ovako nesto napisat.. Vidis da je Ferrari dominantan paket..Ferrari je napisao/la: 11.10.2019., 08:44 I tako...realnost udarila nakon par sretnih rezultata za nas.
Ali i da nije uopšte dominantan, mislim da bi oni uzeli WDC, bez problema.
Kao što bi i prethodne dvije godine sa Ferrarijem osvajali WDC (i to hladno i prije zadnje trke)....

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Bilo bi svakako zanimljivo vidjeti sta bi FA i LH napravili 2017 i 2018 u Ferarijevom autu protiv iste konkurencije.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Bilo bi također zanimljivo vidjeti koliko bi Vettel danas imao naslova da je vozio Mercedes od 2014. do danas._bataziv_0809 je napisao/la: 11.10.2019., 10:17 Bilo bi svakako zanimljivo vidjeti sta bi FA i LH napravili 2017 i 2018 u Ferarijevom autu protiv iste konkurencije.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
@Ferrari brojke su grozne..
Nije prvi puta da Ferrari izgleda lose petkom pa u subotu sve klikne ali nekako mislim da je to tò za ovaj vikend..
Nije prvi puta da Ferrari izgleda lose petkom pa u subotu sve klikne ali nekako mislim da je to tò za ovaj vikend..
Fino Alla Fine
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ovog puta nema suboteCrashOverride je napisao/la: 11.10.2019., 11:28 @Ferrari brojke su grozne..

We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Obzirom na pokazano falit ce im..
Dns svadba, sutra svadba (treba pobjec na kvale) pa utrka.. A onda klinci ustaju
Dns svadba, sutra svadba (treba pobjec na kvale) pa utrka.. A onda klinci ustaju

Fino Alla Fine
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Mislim da bi FA sigurno osvojio prosle godine, LH malo manje sigurno ali opet bi._bataziv_0809 je napisao/la: 11.10.2019., 10:17 Bilo bi svakako zanimljivo vidjeti sta bi FA i LH napravili 2017 i 2018 u Ferarijevom autu protiv iste konkurencije.
A 2017. bi neko od njih osvojio samo ako mislite da si je Vettel spalio turbo i svjećicu

Moje mišljenje naravno
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- _bataziv_0809
- Formula 1
Mislim da bi obojica u Singapur usli sa puno manje rizika. Narocito FA. Ako se sjecas 2005 onda ti je jasno zasto to mislim.Multi 21 je napisao/la: 11.10.2019., 11:57Mislim da bi FA sigurno osvojio prosle godine, LH malo manje sigurno ali opet bi._bataziv_0809 je napisao/la: 11.10.2019., 10:17 Bilo bi svakako zanimljivo vidjeti sta bi FA i LH napravili 2017 i 2018 u Ferarijevom autu protiv iste konkurencije.
A 2017. bi neko od njih osvojio samo ako mislite da si je Vettel spalio turbo i svjećicu, a neću ni pričati o razvoju bolida...
Moje mišljenje naravno
@Vettel-Ferrari Seb u Mercedesu sa Rozbergom i Botasom bi vjerovatno uzeo bar 2 titule.

- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Po meni ono nije preagresivno. Naslov u tom trenutku može ići bilo kome od njih, nije Seb imao neku prednost pa da sad može polagano i ziheraški vozit. Barem koliko se sjećam. Dalje, uzmi u obzir preostale utrke i odnos snaga, trebalo je maksimalan rezultat izvući iz rijetkih utrka u kojim si favorit._bataziv_0809 je napisao/la: 11.10.2019., 12:31Mislim da bi obojica u Singapur usli sa puno manje rizika. Narocito FA. Ako se sjecas 2005 onda ti je jasno zasto to mislim.Multi 21 je napisao/la: 11.10.2019., 11:57Mislim da bi FA sigurno osvojio prosle godine, LH malo manje sigurno ali opet bi._bataziv_0809 je napisao/la: 11.10.2019., 10:17 Bilo bi svakako zanimljivo vidjeti sta bi FA i LH napravili 2017 i 2018 u Ferarijevom autu protiv iste konkurencije.
A 2017. bi neko od njih osvojio samo ako mislite da si je Vettel spalio turbo i svjećicu, a neću ni pričati o razvoju bolida...
Moje mišljenje naravno
@Vettel-Ferrari Seb u Mercedesu sa Rozbergom i Botasom bi vjerovatno uzeo bar 2 titule.
Pouzdanost sam spomenuo, a ovo govorim od tog dana: Start u Singapuru je jako nesretan slijed događaja.
A za drugo pitanje, mislim da bi Vettel uzeo 3 naslova u Mercedesu, 2018. ne bi s onakvim vožnjama. Možda bi možda ne bi 2014. ali ta mi je sezona prespecifična pa tu neću komentirati.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- _bataziv_0809
- Formula 1
Nije bilo preagresivno, ali je bilo ulazak u bespotrebni rizik. Visestruki sampion zna da se u prvom zavoju utrke rijetko dobijaju, a cesto gube.
U nekom sbb kbb scenariju ispred sebe bi imao timskog kolegu koji bi te svakako pustio, a u win win situaciji bi usporavao Maxa i isporucio ti ga na srebrenom tanjiru, pa bi to bile dvije muhe jednim udarcem.
U nekom sbb kbb scenariju ispred sebe bi imao timskog kolegu koji bi te svakako pustio, a u win win situaciji bi usporavao Maxa i isporucio ti ga na srebrenom tanjiru, pa bi to bile dvije muhe jednim udarcem.

- f1_zg
- Formula 4
- S nama već: 7 god 9 mj
- Navija za: Charles Leclerc
Će ti gatam, regresivno
Da niste malo ušli u sferu paralelnih stvarnosti?
Više me veseli okršaj Max/Leclerc na startu ako ostane ovakav poredak.

Više me veseli okršaj Max/Leclerc na startu ako ostane ovakav poredak.
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Dajte ekipa, nije da mi smeta, ali ovo mi je nepotrebno spamanje teme...
Nisam pratio ni jedan trening, očekujem nešto npr. u vezi kvala i utrke, a ono komentari i rasprava šta bi Alonso napravio u Ferrariju 2017/2018 i slično..........
Nisam pratio ni jedan trening, očekujem nešto npr. u vezi kvala i utrke, a ono komentari i rasprava šta bi Alonso napravio u Ferrariju 2017/2018 i slično..........