Dobra
Mclarenov dvojac je ubjedljivo prvi po pitanju zayebancija na društvenim mrežama
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Koji kraljevi
Zanimljivo bi bilo vidjeti da li bi se ovako zajebavali da imaju najjači bolid i da se međusobno bore za titulu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la: 18.10.2019., 09:47
Koji kraljevi
Zanimljivo bi bilo vidjeti da li bi se ovako zajebavali da imaju najjači bolid i da se međusobno bore za titulu.
Nek se oni bore za titulu u McLarenu pa mi je najmanje bitno dali ce se oni zajebavati ili ne
Frantic je napisao/la: 18.10.2019., 09:47
Koji kraljevi
Nek se oni bore za titulu u McLarenu pa mi je najmanje bitno dali ce se oni zajebavati ili ne
Samo nek bolide dovode do pobjeda i ne krše se, pa nek se van njega i mrze, jes' me briga