Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Sarma je napisao/la: 06.10.2019., 22:19 Hahha pa da, bijeli Lukaku :rofl:
Smijesno je to..
Prvi grijeh mu je sto je Interovac.. Lako za ostalo, za ovo nema lijeka :zubo:
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
:bonk: :prcnjau: :rofl:
https://www.livescore.com/soccer/world- ... 1-3118148/
Lagano ljudi raspolovili po poluvremenima
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Njih kao i Watford raspustiti. :chill:

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kakav gol Petkovića :rofl:

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
3-0 :thumbs:
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Mr.Spaceguy je napisao/la: 10.10.2019., 21:18 Kakav gol Petkovića :rofl:
Šmekerski :cool: Svaka čast momcima, nadajmo se da do kraja kvala više neće biti glupih kiksova :thumbs:

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
evo zasto ne volim nogomet. gledam portale, na svakom je valjda barem 10 clanaka o jucerasnjoj utakmici. kao da su osvojili svemir jbt. bas se pretjeruje sa tim nogometom jebenim. strajkaju u zdravstvu, skolama.. situacija nikakva.. i onda noggooooomeeeeeet.. dobro je rekao korado korlevic, mi smo samo za sport i glazbu dok npr sramota da ne hr jeziku nema niti jednog znanstvenog portala. ta 3 koja postoje imaju clanaka u tjedan dana kao f1puls u jednom danu jbt... a novosti iz svijeta znanosti je toliko da bi svaki dan mogli pisati po 10 clanaka. sramota.

usput prijedlog nekome tko bi htio imati svoju stranicu. siguran sam da bi na prostoru cijelog balkana jedna kvalitetna stranica sa hrpom samo prevedenih clanaka iz svijeta imala posjecenost...

uvijek vodim raspravu sa frendovima jer su svi nabrijani na nogomet o tome kako nogomet nista ne donosi drustvu. kao sport, nista ne razvija niti nam unaprjedjuje zivot dok se s druge strane vrti nepojmljiva lova, a za sta? dok s druge strane od f1 i autosporta imamo benefita toliko na svakodnevnoj razini svi kao drustvo da nismo ni svjesni. manje mrtvih (drasticno) izdrzljiviji automobili, brzi, sigurniji... i jos hrpa drugih stvari koje direktno poboljsavaju zivot svih nas...

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
zelot je napisao/la: 11.10.2019., 07:22 evo zasto ne volim nogomet. gledam portale, na svakom je valjda barem 10 clanaka o jucerasnjoj utakmici. kao da su osvojili svemir jbt. bas se pretjeruje sa tim nogometom jebenim. strajkaju u zdravstvu, skolama.. situacija nikakva.. i onda noggooooomeeeeeet.. dobro je rekao korado korlevic, mi smo samo za sport i glazbu dok npr sramota da ne hr jeziku nema niti jednog znanstvenog portala. ta 3 koja postoje imaju clanaka u tjedan dana kao f1puls u jednom danu jbt... a novosti iz svijeta znanosti je toliko da bi svaki dan mogli pisati po 10 clanaka. sramota.

usput prijedlog nekome tko bi htio imati svoju stranicu. siguran sam da bi na prostoru cijelog balkana jedna kvalitetna stranica sa hrpom samo prevedenih clanaka iz svijeta imala posjecenost...

uvijek vodim raspravu sa frendovima jer su svi nabrijani na nogomet o tome kako nogomet nista ne donosi drustvu. kao sport, nista ne razvija niti nam unaprjedjuje zivot dok se s druge strane vrti nepojmljiva lova, a za sta? dok s druge strane od f1 i autosporta imamo benefita toliko na svakodnevnoj razini svi kao drustvo da nismo ni svjesni. manje mrtvih (drasticno) izdrzljiviji automobili, brzi, sigurniji... i jos hrpa drugih stvari koje direktno poboljsavaju zivot svih nas...
Potpisujem. :thumbs:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

F12000
Formula 1
Formula 1
zelot je napisao/la: 11.10.2019., 07:22 evo zasto ne volim nogomet. gledam portale, na svakom je valjda barem 10 clanaka o jucerasnjoj utakmici. kao da su osvojili svemir jbt. bas se pretjeruje sa tim nogometom jebenim. strajkaju u zdravstvu, skolama.. situacija nikakva.. i onda noggooooomeeeeeet.. dobro je rekao korado korlevic, mi smo samo za sport i glazbu dok npr sramota da ne hr jeziku nema niti jednog znanstvenog portala. ta 3 koja postoje imaju clanaka u tjedan dana kao f1puls u jednom danu jbt... a novosti iz svijeta znanosti je toliko da bi svaki dan mogli pisati po 10 clanaka. sramota.

Mislim da dramiš previše.

Sasvim je logično da 90% stanovništva neće mogući raspredati o strukturi stanice, kvarkovima i antikvarkovima ili hatitskoj lakoj konjici. Dok će velika većina moći uživati u jednostavnoj igri, 11 igrača koji predstavljaju cijeli narod.
slika

zelot
Formula 1
Formula 1
Pa kad bi kvarkova u medijskom prostoru bilo samo petinu kolikoima nogometa, mogli bi o tome rapsravljat.

Da, narod uziva u jednostavnoj igri. A jel narod uziva u 200 000 000 kn uluoanih u dinamov stadion? Umjesto u skole, fakultete..

Jel narod uziva u bilijardama koje odlaze na nogomet? Ili bi vise uzivali da te bilijarde odalze u ceste, skole, vrtice, medicinske sestre i medicinu...

Da se razumijemo, ima tu jos sportova ali nogomet je daleko naprijed...

Jos kad drzava tim nogometasima da premije i nagrade za neku rezultat aimaju milione, naprosto poludim. I to onima koji su prijavljeni u monacu i singapuru pa ni porez ne placaju u svojoj voljenoj.

Znaci, on nas koji placamo porez stoka uzme dio naseg novca i da tamo nekom balabanu ili sukeru, umjesto da njima uzme i da nama tj uplati u drzavni proracun pa ulozi u skole.

Nemoj mi opravdavat nogomet molim te... Zato nam i je tako sto nam je repka svetinja.nabijem ju. Ne igraju oni za tebe i mene. Igraju za sebe, svoju guzicu i svaka im cast, obogatili su se,i neka su. Al nek me postede spike za narod nas i drzavu a porez ne placa iako je pun ko brod. a mi od par tisucskn primanja placamo...

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

F12000
Formula 1
Formula 1
Što se tiče klubova slažem se, ali mislim da ti ovaj napad na reprezentaciju ne stoji.

Njihov financijski interes u reprezentativnom nogometu je jako malen, a napravili su za ovu državu kao malo tko. Ako baš hoćeš i u financijskom planu, ali najviše u promotorskom. Htio ti ili ne, bilo gdje da dođeš u svijetu prvi dojam koji će većina steći o tebi temeljit će se na percepciji hrvatskih nogometaša. Nemam sad statistike, ali poznato je koliko je ljudi znalo za Hratsku prije 1998. a koliko nakon, isto tako sad nakon 2018. velik broj turista odlučio se na odmor u Hrvatskoj upravo potaknut uspjehom reprezentacije.

Duhovni značaj, u moru svakodnevnog crnila, je tema za sebe.

slika

slika

slika

slika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
@zelot Ako se identificiraš za neki klub ili naciju onda dobiješ dozu sreće svakim golom postignutim. A mi smo kao i životinje, čim nađemo nešto što nam daje hormone sreće u mozak, tražimo toga još.

Evo pa ja studiram kemiju i volim je i nemogu nabrojat koliko puta više mi je nogomet donio sreću u odnosu na kemiju koju studiram.

Plus. Zašto sport??? Jer mi kao životinje volimo stvari u pokretu i to nas privlači. Lopta i trčanje je jedan od njih. Ovo kažem naravno iz perspektive publike. Puno prije ćeš primjetiti objekt u kretnji nego mirujući objekt. Životinjski inskinkt i od tog niko nemože pobijeći niti poreći.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

zelot
Formula 1
Formula 1
Nogomet kao igra je ok, i sam nekada igram... Nogomet kao ono sto je, ono sto stvara, vrijednost u novcu koju ima... Prezirem...

Je, pol svijeta zna za nas al po nogometu. Ne po penkali, rimcu, tesli, vrhunskoj tehnologiji, industriji.. tako da ja i dalje ne vidim koristi od toga osim sto nam kruzeri zagadjuju jadran i sve se veze za turizam. Jebo turizam.

Jek modric doveo koju firmu u hr? Otvorio neki institut, pokrenuo biznis i zaposlio ljude..

Njemacka je uspjesnija od nas u nogometu ali ih svijet ne identificira sa time nego sa mercedesom, siemensom, einstainom, keplerom...

Jadna li je nacija i drzava gdje je turizam glavna grana. Turizam unistava prirodu. Gdje covjek stane trava ne raste..

Mjesec dana neke ekstaze i sta. Ova sezona turizma slabija od prosle

Meni ide na zivce kad pricam sa strancima pa kazem hr a oni modric i suker. Jebali vas obojica jer ja od njih nemam nista,kao i nitko na forumu. Onaj tko misli ds ima je u zabludi gadnoj i nogomet upravo zbog takvih vrijedi bilijarde i bilijarde..

Mene bi vise veselilo da kad kazem da sam iz hr da spomenu jel, rimca, teslu,ruzisku,kravatu,penkal.. pa ds imamo i mi mercedes ili ferr.. da nas se kao njemce i jaapnce povezuje sa kvalitetom, tehnologijom, ogromnim bdp-om...

Fucka se svicarcima, fincima i rszvijenom svijetu za nogomet. On je tu usput.. kad si jak u svemui nogomet ce bit jak sam po sebi.. al kad si sirotinja,korumpiran, trule klime a nogomet je svetinja... Ne znam..

Ne moramo se slozit naravno, ovo je ssmo moje vidjenje tog biznisa i ja ga ne podnosim i nikakve koristi ne vidim.

Vise je rimac napravio za sve nas u hr negi svi nasi nogometasi u povjesti skupa zajedno..

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Apsolutno se slažem da je preveč novca u nogometu, kao i večina ljudi i tu se slažemo. Tvoj je problem što se nisi identificirao sa nekim klubom pa ne dobivaš ništa od toga.

U Hrvatskoj ima ljudi koji rade u znanosti na fakultetima, samo što se za njih manje čuje. To ne znaći da ne postoje.

Prije treba maknut vijesti o nesrećama, ubojstvima nego o nogometu.

I da ako te zanima znanstvena trematika postoje časopisi na tu tematiku pa čitaj, isto kao što postoje sportske novosti na tematiku sporta. Logično.

Ali apsolutno se slažem da se premalo govori o znanosti tu kod nas. Zašto je to tako? Ne znam.

Ali da je nogomet kriv, sigurno nije, jer dapače, sam nogomet je je pomogao u razvitku lopti, opreme izdržljivosti ljudi....

Sa poslovne strane sporta dobiješ to da platiš za dres svoga kluba i sretan s što ga nosiš na sebi jer je to tvoj klub. Identifikacija s njime. Firme adidas zarađuju na tome. Isto kaš to Mercedes zarađuje na ekipi koje kupuje luđačke aute....
Lomi te, al se nedaš

zelot
Formula 1
Formula 1
"razvitku lopti" jebale te lopte i kostobrani i stucne i kopacke... (Ovo jebale te je ono uz smijeh i salu, ne ozbiljno)

Da, idem kupit dres da budem netko tko nisam i da mu jos punim dzep.

Mercedes zaradjuje na razvijanju tehnologije. Da,ljudi kupuju ali nesto konkretno i tehnologiju i to je radni stroj na kraju krajeva koji nam olaksava zivot i omogucuje da zaradjujemo

Bio sam ja lud za nogometom, isao na ep u austriju i to solo ma tekmu hr-poljska.. bio u poljskoj protiv italije i irske (doduse ovo je bilo poslovno).. pratii sve lige... Igrao svakodnevno nogomet... Volio ga.. dok sam imao 22 godine i nisam shvatio da je to sve prodavanje magle i ne vrijedi.

Upravo to, nogomet nam je, kao civilizaciji, za milijarde, dao kopacke, lopte, kostobrane i stucne. Nema sta, vrh proizvodi evo svaki dan ih koristimo i super nam je..

Mi kao nacija dok ne shvatimo da sport, glazba (zabava) i turizam nisu ono sto dici neki narod, ono sto doprinosi razvitku drustva, ekonomije, znanja, strucnosti itd.. nikad necemo napredovat... Kad to maknemo na stranu a primat stavimo na znanje, odgoj,ucenje, istrazivanje.. tada cemo napredovat.

Zamisli apsurd, 4 milijuna jedinki u sportu gazi velicine kao njemacks, franc... Pola svijeta gazimo. Nema sports di nismo u samom vrhu.. rimac najbrzi na svijetu jbt..

Znaci, imamo ono nesto. I jos bitnije, moze se.

Znacu, mozemo i mi imat siemens, vw... Ocito je da smo sposobni... Reci mi gdje je kvaka onda?

Pa upravo u tim dresovima. Svi oce biti luka. Nema klinca do 10g a daga starci nisu upisali na nogomet.. ali na engleski, njemacki, nekakvu informatiku.. poslati dijete na neki znanstveni kamp.. to nitko ne radi. Jako malo njih. Samo sport. Svi mastaju da im dijete uspije u nogometu, tenisu, kosarci, i da se onda oni obogate... A svaki taj koji je i uspio, samo je on imao koristi od toga. Susjed mu je i dalje sirotinja. Samo je njemu dobro a nama svima isto.

Totalno krivi poredak vrijednosti imamo i to je problem. Ulozis j nogomet, slomis nogu i ode 20 godina krvavog rada.

Ulozis u znanje i dok ne riknes, tu je.

F12000
Formula 1
Formula 1
Jebo turizam.
Hrabra izjava, s obzirom da nam turizam stavlja kruh svagdašnji na stol. Evo konkretno meni osobno i mojoj obitelji također, ali čini i 20% BDB-a (sa sivom zonom još i više).

Kako ono jedan reče "što nam je skrivio hrvatski turizam?" :chill:
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
@zelot katastrofa je koliko si zaspamo jednu urednu temu..
Ako ne volis nogomet, ok.. Kog od nas za to briga, ne tipkas ovdje i svima super...

Ako hoces prodavat neku svoju viziju necega i zelis da te netko cuje, ovo nije mjesto za to..

Ima hrpa tema ovdje koje ni ne otvaram iz razloga jer me ne zanimaju i nemam nista konkretno za napisat sto bi pridonijelo tematici pa eto molim i tebe da nam ovdje ne pises romane koliko god bilo istine u njima jer su irelevantni i mislim da bi trebalo odustat od ikakve daljnje rasprave..
Jedna obicna igra gdje se vrti previse love i dok god ima love bit ce i medijske paznje..
Fino Alla Fine

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Sta se tice nogometa , potpuno se slazem da je to jako puno preplacena stavka u svijetu. Preveliko bacanje i nebitno bacanje novaca. Prije je to bilo sve u normalnim razmjerima a danas je bas gadljivo pretjerivanje. Ali ja i dalje to sve pratim. Ali samo pratim , ne bacam novce na dresove itd.

A sta se tice turizma. Moje misljenje je da je turizam drag samo ljudima koji zaraduju od njega , a kad se gleda cijela populacija Hrvatske to je jako mali dio ljudi. A svima ostalima se gadi zbog milijun razloga. A najvise jer se nemozes nigdje vise niti pokenjati a da ti ne iskoce 3 Njemca , 17 Slovenaca i 2 Poljaka. Jer veliku vecinu ljudi zaboli ona stvar oce li doci 20 ljudi ili 7 milijuna ljudi u Hrvatsku ,zele samo mir koji nemaju dok god se ti stranci slijevaju u drzavu.
slikaslika slika

zelot
Formula 1
Formula 1
@Crash ok ali opet pricam o nogometu.i to je nogomet (ovo sto sam ja pisao). Nije to samo igra. Danas je to puno vise i ja sam samo,o nogometu, progovorio iz jednog drugog kuta. Niakko ne vidim da sam fulo temu i slicno

Sto se turizma tice. Rekoh jebo turizam u smislu da ako je to glavna grana koja nas hrani onda smo totalno u banani. Ne kazem da nas ne hrani, daleko od toga. Kazem da je steta sto nas hrani turizam umjesto industrije npr. Turizam je prodavanje vrijednosti. Industrija je stvaranje. Al ovo sad o turizmu j off definitivno. Stoga, dosta bi bilo

Majki2111
Formula 2
Formula 2
zelot je napisao/la: 12.10.2019., 16:13 @Crash ok ali opet pricam o nogometu.i to je nogomet (ovo sto sam ja pisao). Nije to samo igra. Danas je to puno vise i ja sam samo,o nogometu, progovorio iz jednog drugog kuta. Niakko ne vidim da sam fulo temu i slicno slika

Sto se turizma tice. Rekoh jebo turizam u smislu da ako je to glavna grana koja nas hrani onda smo totalno u banani. Ne kazem da nas ne hrani, daleko od toga. Kazem da je steta sto nas hrani turizam umjesto industrije npr. Turizam je prodavanje vrijednosti. Industrija je stvaranje. Al ovo sad o turizmu j off definitivno. Stoga, dosta bi bilo slika

Onda su nogomet i navijači koji su pokretači akcija dobrih za grad i zajednicu. Grafiti kao uređivanje gradova, i pomaganje onima kojima je to potrebno više puta. Nije nogomet samo biznis, to sigurno.

Evo sad kod BBB traje baš akcija grafita, obnavaljaju se stari stvaraju se novi. Bolje gledat tako naslikan grad nego ružne sive trafostanice. Sve rađeno iz ljubavi prema gradu, klubu i grupi.
Lomi te, al se nedaš
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡