Smijesno je to..
Prvi grijeh mu je sto je Interovac.. Lako za ostalo, za ovo nema lijeka

Smijesno je to..
Šmekerski
Potpisujem.zelot je napisao/la: 11.10.2019., 07:22 evo zasto ne volim nogomet. gledam portale, na svakom je valjda barem 10 clanaka o jucerasnjoj utakmici. kao da su osvojili svemir jbt. bas se pretjeruje sa tim nogometom jebenim. strajkaju u zdravstvu, skolama.. situacija nikakva.. i onda noggooooomeeeeeet.. dobro je rekao korado korlevic, mi smo samo za sport i glazbu dok npr sramota da ne hr jeziku nema niti jednog znanstvenog portala. ta 3 koja postoje imaju clanaka u tjedan dana kao f1puls u jednom danu jbt... a novosti iz svijeta znanosti je toliko da bi svaki dan mogli pisati po 10 clanaka. sramota.
usput prijedlog nekome tko bi htio imati svoju stranicu. siguran sam da bi na prostoru cijelog balkana jedna kvalitetna stranica sa hrpom samo prevedenih clanaka iz svijeta imala posjecenost...
uvijek vodim raspravu sa frendovima jer su svi nabrijani na nogomet o tome kako nogomet nista ne donosi drustvu. kao sport, nista ne razvija niti nam unaprjedjuje zivot dok se s druge strane vrti nepojmljiva lova, a za sta? dok s druge strane od f1 i autosporta imamo benefita toliko na svakodnevnoj razini svi kao drustvo da nismo ni svjesni. manje mrtvih (drasticno) izdrzljiviji automobili, brzi, sigurniji... i jos hrpa drugih stvari koje direktno poboljsavaju zivot svih nas...
Mislim da dramiš previše.zelot je napisao/la: 11.10.2019., 07:22 evo zasto ne volim nogomet. gledam portale, na svakom je valjda barem 10 clanaka o jucerasnjoj utakmici. kao da su osvojili svemir jbt. bas se pretjeruje sa tim nogometom jebenim. strajkaju u zdravstvu, skolama.. situacija nikakva.. i onda noggooooomeeeeeet.. dobro je rekao korado korlevic, mi smo samo za sport i glazbu dok npr sramota da ne hr jeziku nema niti jednog znanstvenog portala. ta 3 koja postoje imaju clanaka u tjedan dana kao f1puls u jednom danu jbt... a novosti iz svijeta znanosti je toliko da bi svaki dan mogli pisati po 10 clanaka. sramota.
usput prijedlog nekome tko bi htio imati svoju stranicu. siguran sam da bi na prostoru cijelog balkana jedna kvalitetna stranica sa hrpom samo prevedenih clanaka iz svijeta imala posjecenost...
uvijek vodim raspravu sa frendovima jer su svi nabrijani na nogomet o tome kako nogomet nista ne donosi drustvu. kao sport, nista ne razvija niti nam unaprjedjuje zivot dok se s druge strane vrti nepojmljiva lova, a za sta? dok s druge strane od f1 i autosporta imamo benefita toliko na svakodnevnoj razini svi kao drustvo da nismo ni svjesni. manje mrtvih (drasticno) izdrzljiviji automobili, brzi, sigurniji... i jos hrpa drugih stvari koje direktno poboljsavaju zivot svih nas...
Hrabra izjava, s obzirom da nam turizam stavlja kruh svagdašnji na stol. Evo konkretno meni osobno i mojoj obitelji također, ali čini i 20% BDB-a (sa sivom zonom još i više).Jebo turizam.
Onda su nogomet i navijači koji su pokretači akcija dobrih za grad i zajednicu. Grafiti kao uređivanje gradova, i pomaganje onima kojima je to potrebno više puta. Nije nogomet samo biznis, to sigurno.zelot je napisao/la: 12.10.2019., 16:13 @Crash ok ali opet pricam o nogometu.i to je nogomet (ovo sto sam ja pisao). Nije to samo igra. Danas je to puno vise i ja sam samo,o nogometu, progovorio iz jednog drugog kuta. Niakko ne vidim da sam fulo temu i slicno
Sto se turizma tice. Rekoh jebo turizam u smislu da ako je to glavna grana koja nas hrani onda smo totalno u banani. Ne kazem da nas ne hrani, daleko od toga. Kazem da je steta sto nas hrani turizam umjesto industrije npr. Turizam je prodavanje vrijednosti. Industrija je stvaranje. Al ovo sad o turizmu j off definitivno. Stoga, dosta bi bilo
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk