Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Pretjerujete u kulturnom i civiliziranom ponašanju.......
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Ne slažem se s tobom, što se tiče postupka sa dva moja navedena komentara.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Svako malo mi se dogada , vec odavno. Pa skoro stalno.
Napisem post ,idem ga poslat i javi mi ovo " The submitted form was invalid. Try submitting again.". I onda moram ponovo poslat.
Događalo se, ne mogu pronaći uzrok, mislim da je ako se u međuvremenu napisao još neki post u temu pa te upozorava da pogledaš i potencijalno promijenis svoju repliku.
avetma je napisao/la: 13.10.2019., 15:06
Događalo se, ne mogu pronaći uzrok, mislim da je ako se u međuvremenu napisao još neki post u temu pa te upozorava da pogledaš i potencijalno promijenis svoju repliku.
Na to je i meni mirisalo. Ma nema veze. Bitno je da nemoramo ponovo sve pisati , 2 klika "posalji" nije problem
Jel ima još netko probleme sa portalom ili samo ja - danas? Ne mogu se uopće logirati, u biti samo mi nudi registraciju, moram preko foruma kao nekad prije
Korisnički panel ni ne vidim, kao da mi sve šteka...