Pitanje.
Inace , napisem post na portalu sa smajlicima. Idem ga editirat , save-am i uvijek smajlici nestanu. Tj moram ponovo u edit, pa nesto brisat , dodavat ponovo smajlice itd.
To se nemoze rijesiti ?
@Vetma, može odobrenje za komentar na "Princu Charlesu"?
Unaprijed hvala.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Na svakom komentaru odsad stoji link "prijava" gdje je svim (logiranim) korisnicima dozvoljeno da prijave ono što misle da je neprimjereno. Nakon određenog broja prijava za isti komentar - on će se privremeno sakriti dok ga netko ručno ne odobri ili izbriše.
Kao i uvijek, osnovne upute su jasne: prijavljujte trolove, flejmere i općenito osobe koji pišu nešto što smatrate neprikladnim za civiliziranu raspravu. Broj komentara je narastao i kontinuirano dalje raste, tako da je sve teže popratiti što se događa. Kad sam u drugim obavezama par sati u nizu i vratim se na portal - često bude preko 70-80 novih komentara, a za vrijeme GP vikenda i više od 150. Sad umjesto da se ulazi u rasprave s trolovima - samo prijavite.
Mr.Spaceguy je napisao/la: 02.10.2019., 18:28
Pozdravljam promjenu ali moram reći da mi malo previše bode oči.
Yes, nakon nekog vremena ću maknut riječ "Prijavi" i ostat će samo uskličnik. Samo kad bih odmah to napravio onda bi svi klikali da vide o čemu se radi.
@Sarma: Nema na onima koje je moderator već odobrio nakon što su bili prijavljeni. Odnosno, te sam ja prijavio sebi dok sam testirao i odobrio ih, zato više nema opcije prijavljivanja.
Multi 21 je napisao/la: 02.10.2019., 18:35
Slučajno prijavih komentar @Frantica
Mislio da će bit neke opcije pa išao testirati
BTW, sviđa mi se novost.
Šta ako bude "zloupotrebe" ili "slučajnog" prijavljivanja?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.