VN Rusije (Sochi Autodrom) 27.-29. rujna 2019.

šŸ“° Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

reso20
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari
BREJKING NEWZ

Leclerc navodno raskinuo sa djevojkom.
Razlog: Da se posveti F1

Ako je to istina onda je veci krkan nego sto sam mislio xd A mozda i kraljina xd

Brumica
GP3
GP3
Navija za: Sebastian Vettel
Nije baÅ” brejking, ima tome već mjesec dana. I nije zbog toga da se posveti karijeri, nego je naÅ”ao novu koku :zubo:
They see me strollin', they hatin' :cool:

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Brumica je napisao/la: 01.10.2019., 14:47 Nije baÅ” brejking, ima tome već mjesec dana. I nije zbog toga da se posveti karijeri, nego je naÅ”ao novu koku :zubo:
JoÅ” bolje :zubo:
slikaslika

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj

Ovo su igrali Seb i Lec prije utrke i dogovorili pobjednika :P
slika

reso20
GP3
GP3
LH44 je napisao/la: 01.10.2019., 15:00
Brumica je napisao/la: 01.10.2019., 14:47 Nije baÅ” brejking, ima tome već mjesec dana. I nije zbog toga da se posveti karijeri, nego je naÅ”ao novu koku :zubo:
JoÅ” bolje :zubo:
Ti Brumica koja baÅ” ne voli Leclerca dobro si upućena :zubo: :thumbs:

Brumica
GP3
GP3
Navija za: Sebastian Vettel
Nema to veze koga voliÅ” ili ne, nikad nije loÅ”e biti upućen :chill: :mrgreen:
They see me strollin', they hatin' :cool:

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
gjoko-mkd je napisao/la: 01.10.2019., 12:18

neznam kako postaviti video sa Instagrama.....ako neko zna neka ga postira

baÅ” lepo se vidi uporedno
Meni je zanimljivija situacija iz 2018, kada se Bottas uspio odbraniti unutraŔnjom stranom. Tada je Hamilton slabije stratao od Vettela, i prekasno uhvatio Bottasovu zavjetrinu, pa nije ni čudo da se odbranio. A s obzirom na Vettelov start ove godine, gdje je odmah uhvatio zavjetrinu, Leclrec se nebi odbranio da je bilo koju putanju izabrao.

f1_zg
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Charles Leclerc
Pastor je napisao/la: 01.10.2019., 18:59

Meni je zanimljivija situacija iz 2018, kada se Bottas uspio odbraniti unutraŔnjom stranom. Tada je Hamilton slabije stratao od Vettela, i prekasno uhvatio Bottasovu zavjetrinu, pa nije ni čudo da se odbranio. A s obzirom na Vettelov start ove godine, gdje je odmah uhvatio zavjetrinu, Leclrec se nebi odbranio da je bilo koju putanju izabrao.
NemreÅ” ti taj start izbit iz glave PastorešŸ˜€ Nemoj se ljutit, al meni to djeluje kao da sam sebe uvjeravaÅ” da Vettelu nije trebao slipstream i da se kako si to napisao ta pozicija nije nikako legalno mogla branit.

Primjećujem veliku dozu babavangavÅ”tine u tom komentaru, jer zaista, kako možemo znati kako bi Leclerc startao da nije bilo dogovora i kako bi Hamilton reagirao na to, te u kakvu bi to poziciju dovelo Vettela.

Ajmo pričekati Japan, Ŕto je bilo, bilo je. Za deset dana je nova utrka. A ovo je samo zabava :party:
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Albon pretječe Strolla pod SCom u 32. krugu.
Nije bilo kazne, komentara, spomena??

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Ibarac00 je napisao/la: 02.10.2019., 00:39 Albon pretječe Strolla pod SCom u 32. krugu.
Video!?
"postoje 22 pilota,Ŕest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ibarac00 je napisao/la: 02.10.2019., 00:39 Albon pretječe Strolla pod SCom u 32. krugu.
Primijetio sam i ja promjenu pozicija na tablici sa strane u prijenosu, no mislim da je to bila greŔka na tablici jer sam prilično siguran da je i kasnije ili ranije neŔto Ŕtekalo s tom grafikom. Da je nečeg bilo, sigurno bi se žalili iz RP-a.

Ibarac00
GP3
GP3
croatic f1 je napisao/la: 02.10.2019., 00:53
Primijetio sam i ja promjenu pozicija na tablici sa strane u prijenosu, no mislim da je to bila greŔka na tablici jer sam prilično siguran da je i kasnije ili ranije neŔto Ŕtekalo s tom grafikom. Da je nečeg bilo, sigurno bi se žalili iz RP-a.
Primjetio sam to u utrci, ali i ja sam posumnjao da je grafika malo popiz, ai sad gledam video na instagramu probijanja Albona i vidim da ga je Albon hladno zaobisao, Stroll je isao sporo. Sad nemam pojma sto se dogadalo.

Ibarac00
GP3
GP3
alonso5 je napisao/la: 02.10.2019., 00:46
Video!?

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ibarac00 je napisao/la: 02.10.2019., 01:02 Primjetio sam to u utrci, ali i ja sam posumnjao da je grafika malo popiz, ai sad gledam video na instagramu probijanja Albona i vidim da ga je Albon hladno zaobisao, Stroll je isao sporo. Sad nemam pojma sto se dogadalo.
Sad sam baÅ” pogledao taj video, pa imaÅ” team radio u kojem je sve objaÅ”njeno, Stroll je očito na ilegalan način proÅ”ao Albona i naređeno mu je da ga propusti.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
f1_zg je napisao/la: 01.10.2019., 20:03
Pastor je napisao/la: 01.10.2019., 18:59

NemreÅ” ti taj start izbit iz glave PastorešŸ˜€ Nemoj se ljutit, al meni to djeluje kao da sam sebe uvjeravaÅ” da Vettelu nije trebao slipstream i da se kako si to napisao ta pozicija nije nikako legalno mogla branit.

Primjećujem veliku dozu babavangavÅ”tine u tom komentaru, jer zaista, kako možemo znati kako bi Leclerc startao da nije bilo dogovora i kako bi Hamilton reagirao na to, te u kakvu bi to poziciju dovelo Vettela.

Ajmo pričekati Japan, Ŕto je bilo, bilo je. Za deset dana je nova utrka. A ovo je samo zabava :party:
Nisam ja rekao da mu nije trebala zavjetrina. Ali sa stratom kakav je imao niko mu tu zavjetrinu nebi mogao spriječit. Jedino da mu se makne sa staze...

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
NeloŔi :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
ā–ŗ Prikaži ā€œSpoilerā€
Odgovori
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se ⚔