BREJKING NEWZ
Leclerc navodno raskinuo sa djevojkom.
Razlog: Da se posveti F1
Ako je to istina onda je veci krkan nego sto sam mislio xd A mozda i kraljina xd
VN Rusije (Sochi Autodrom) 27.-29. rujna 2019.
- reso20
- GP3
- S nama veÄ: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
- Pastor
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Meni je zanimljivija situacija iz 2018, kada se Bottas uspio odbraniti unutraÅ”njom stranom. Tada je Hamilton slabije stratao od Vettela, i prekasno uhvatio Bottasovu zavjetrinu, pa nije ni Äudo da se odbranio. A s obzirom na Vettelov start ove godine, gdje je odmah uhvatio zavjetrinu, Leclrec se nebi odbranio da je bilo koju putanju izabrao.gjoko-mkd je napisao/la: 01.10.2019., 12:18
neznam kako postaviti video sa Instagrama.....ako neko zna neka ga postira
baÅ” lepo se vidi uporedno
- f1_zg
- Formula 4
- S nama veÄ: 7 god 9 mj
- Navija za: Charles Leclerc
NemreÅ” ti taj start izbit iz glave PastorePastor je napisao/la: 01.10.2019., 18:59Meni je zanimljivija situacija iz 2018, kada se Bottas uspio odbraniti unutraÅ”njom stranom. Tada je Hamilton slabije stratao od Vettela, i prekasno uhvatio Bottasovu zavjetrinu, pa nije ni Äudo da se odbranio. A s obzirom na Vettelov start ove godine, gdje je odmah uhvatio zavjetrinu, Leclrec se nebi odbranio da je bilo koju putanju izabrao.gjoko-mkd je napisao/la: 01.10.2019., 12:18
baÅ” lepo se vidi uporedno
PrimjeÄujem veliku dozu babavangavÅ”tine u tom komentaru, jer zaista, kako možemo znati kako bi Leclerc startao da nije bilo dogovora i kako bi Hamilton reagirao na to, te u kakvu bi to poziciju dovelo Vettela.
Ajmo priÄekati Japan, Å”to je bilo, bilo je. Za deset dana je nova utrka. A ovo je samo zabava

"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."
- alonso5
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Video!?Ibarac00 je napisao/la: 02.10.2019., 00:39 Albon pretjeÄe Strolla pod SCom u 32. krugu.
Nije bilo kazne, komentara, spomena??
"postoje 22 pilota,Ŕest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlaÄeg
Primijetio sam i ja promjenu pozicija na tablici sa strane u prijenosu, no mislim da je to bila greÅ”ka na tablici jer sam priliÄno siguran da je i kasnije ili ranije neÅ”to Å”tekalo s tom grafikom. Da je neÄeg bilo, sigurno bi se žalili iz RP-a.Ibarac00 je napisao/la: 02.10.2019., 00:39 Albon pretjeÄe Strolla pod SCom u 32. krugu.
-
Ibarac00
- GP3
- S nama veÄ: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Primjetio sam to u utrci, ali i ja sam posumnjao da je grafika malo popiz, ai sad gledam video na instagramu probijanja Albona i vidim da ga je Albon hladno zaobisao, Stroll je isao sporo. Sad nemam pojma sto se dogadalo.croatic f1 je napisao/la: 02.10.2019., 00:53Primijetio sam i ja promjenu pozicija na tablici sa strane u prijenosu, no mislim da je to bila greÅ”ka na tablici jer sam priliÄno siguran da je i kasnije ili ranije neÅ”to Å”tekalo s tom grafikom. Da je neÄeg bilo, sigurno bi se žalili iz RP-a.Ibarac00 je napisao/la: 02.10.2019., 00:39 Albon pretjeÄe Strolla pod SCom u 32. krugu.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlaÄeg
Sad sam baÅ” pogledao taj video, pa imaÅ” team radio u kojem je sve objaÅ”njeno, Stroll je oÄito na ilegalan naÄin proÅ”ao Albona i nareÄeno mu je da ga propusti.Ibarac00 je napisao/la: 02.10.2019., 01:02 Primjetio sam to u utrci, ali i ja sam posumnjao da je grafika malo popiz, ai sad gledam video na instagramu probijanja Albona i vidim da ga je Albon hladno zaobisao, Stroll je isao sporo. Sad nemam pojma sto se dogadalo.
- Pastor
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Nisam ja rekao da mu nije trebala zavjetrina. Ali sa stratom kakav je imao niko mu tu zavjetrinu nebi mogao sprijeÄit. Jedino da mu se makne sa staze...f1_zg je napisao/la: 01.10.2019., 20:03NemreÅ” ti taj start izbit iz glave PastorePastor je napisao/la: 01.10.2019., 18:59Meni je zanimljivija situacija iz 2018, kada se Bottas uspio odbraniti unutraÅ”njom stranom. Tada je Hamilton slabije stratao od Vettela, i prekasno uhvatio Bottasovu zavjetrinu, pa nije ni Äudo da se odbranio. A s obzirom na Vettelov start ove godine, gdje je odmah uhvatio zavjetrinu, Leclrec se nebi odbranio da je bilo koju putanju izabrao.gjoko-mkd je napisao/la: 01.10.2019., 12:18
baÅ” lepo se vidi uporednoNemoj se ljutit, al meni to djeluje kao da sam sebe uvjeravaÅ” da Vettelu nije trebao slipstream i da se kako si to napisao ta pozicija nije nikako legalno mogla branit.
PrimjeÄujem veliku dozu babavangavÅ”tine u tom komentaru, jer zaista, kako možemo znati kako bi Leclerc startao da nije bilo dogovora i kako bi Hamilton reagirao na to, te u kakvu bi to poziciju dovelo Vettela.
Ajmo priÄekati Japan, Å”to je bilo, bilo je. Za deset dana je nova utrka. A ovo je samo zabava![]()